spdzlla 0 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Honda je za 2012 najavila određena poboljšanja za svoj futuristički VFR1200F model. Ovo je prva revizija postojećeg modela koji je se u prodaji nalazi već dve pune godine. Kada je VFR1200F predstavljen, mnogi novinari širom sveta su se žalili na nedostatak traction control sistema, međutim Honda je rešila da ispravi svoju grešku, pa je zato uvođenje pomenutog sistema na modelu za 2012 verovatno najzvučnija promena. Pored traction control sistema, ostale promene uključuju smanenje potrošnje goriva i određene revizije na agregatu koji sada nudi više obrtnog momenta od 2,000 do 4,000rpm. Honda VFR1200F model će i naredne godine imati DCT prve generacije, ali sa novim softverom koji će mu poboljšati funkcionalnost. Novi displej sada uključuje sat, temperatujru ambijenta, aktivaciju traction control sistema i ABS indikator. Novi merač količine goriva u rezervoaru sada pokazuje trenutno stanje, prosek i ostatak. Takođe je povećan i kapacitet rezervoara. Sedišta su sada mnogo udobnija. VFR1200F se sada može naći i u Candy blue boji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Decembar 1, 2011 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan pervertido... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 11, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Premocan motor Honda bas voli da ekperimentise sa dizajnom i sto je najbolje, uvek im upali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Januar 16, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne znam da li da ga kupim . Brine me kolika bi mi bila registracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA 035 13 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mocan motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Januar 17, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Februar 27, 2013 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan sta reci ljudi?!!!!!! ihhh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Februar 28, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Video sam jedan primerak u Londonu uzivo. Vozi njihova saobraćajna policija. Ceo motor je u porcelan beloj boji sa vrlo diskrenim oznakama policije, full opremom i rotacionim svetlom. Izgleda brutalno. Stao sam na sred ulice i balavio . Toliko sam bio upadljiv da me je pandur skontao i pozdravio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...