Jump to content

Moto Zajednica

Druga BJB žurka!!!

Recommended Posts

• Mangulica, 321 postova
  • Motocikl: SUZUKI BANDIT 400

Ja navratila samo da pozdravim ekipu! Ustala jutros u 6 pa radila ceo dan i sva sam bila šlogirana. Izvinjavam se onima koje nisam prepoznala i onima sa kojima se nisam pozdravila. Biće prilike za duže druženje! Želim vam lep provod!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12432 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Upravo stigli :moto3:

Bilo je odlično, druženje, zezanje, "BJB Vitez", tombola, Skupljeno je dosta novca za Domove u Sremčici i Kulini ali o tome će Trinity i Koča :zdravo:

Hvala svim drugarima na odličnom provodu. Sad trkom u krpe da se regenerišem :D

• Drug član, 2234 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013

Auuuu, ne vidim, ne cujem, ali mi je kez od uva do uva! :takoje: Zadnji put sam bio na zurci negde u proslom veku... :lol: Drustvo, puno hvala na divno provedenoj veceri, ovo mi je trebalo da napunim baterije! Nadam se da smo skupili dosta para, a usput smo se i super proveli. Vidimo se 24-og!

Puno pozdrava i za sve prisutne! :zdravo:

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Bilo je extra, sto se tice muzike devojke su razbile, momci su `nako... ili to ili im je zveknuo zvucnik do nas na kraju, al o tome vise Gosa :D

Provod vrhunski, drugi put ce neko drugi da vadi listice, nista sebi nisam izvadio :P

i naravno nesto slika za one koji nisu mogli da dodju ;)

RYCKo_img2463o.jpg

H2PNO_img2466a.jpg

gZdxN_img2469v.jpg

Inz2H_img2472c.jpg

PeZrd_img2475qe.jpg

zVygL_img2485k.jpg

jNQdm_img2486hk.jpg

iXH7g_img2491b.jpg

9NWaw_img2494wz.jpg

Afrikanci :)

mtU0q_img2500m.jpg

Mešano meso :D

ohkro_img2501jt.jpg

M4Gwx_img2510qj.jpg

LLRcq_img2511g.jpg

RknkB_img2515r.jpg

• Podržavam 3

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600

Auuuu kakvo veche ! Loooodilo ! :D Evo sad udjoh u kucu ! Stvarno extra bilo !

Posebno Hvala Arakisu i Acimo-u !!! :)

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

Mi matori pobegosmo prvi :ups: .

Biće siguran sam detaljnih izveštaja, što u slici, što u reči, a moj utisak : Žurka dostojna ove sjajne ekipe koja se druži, vozi i zabavlja sve ove godine zajedno :moto3:

Hvala svima koji su došli a došlo nas je prilično :takoje: Posebno hvala legendama TomoB i Moklu koji su i ovaj put doputovali iz Slovenije da bi bili sa nama. Hvala i Miletu Fazeru koji je doputovao iz Pule da nas podrži u svemu što radimo i svima onima koji žive izvan Beograda a bili su večeras sa nama. To je zaista veliki kompliment za ovu moto-zajendicu.

Hvala i svima koji su darežljivo kupovali lutriju, a siguran sam da nema ko nije, kao i našim drugarima sponzorima koji su darovali nagrade. Skupili smo za decu Sremčice 23.000 od lutrije i 18.000 donacija od Deda Mraz odela.

Za jedno veče 41.000 dinara donacija deci Sremčice u ovim teškim vremenima za sve, je za svaki respekt. :care:

.

:Navijac:

• Podržavam 4

• Bandolerosi, 635 postova
  • Motocikl: Honda ST 1100

BJB žurka čista desetka bjb_zurka2.gif

Foto dokumentejšn danas, ali kad se što kaže Arakis - regenerišemo -_-

Nego, jel uspeo neko da skine "magičnu narukvicu" bez pomoći nekog sečiva. Ja mislio papirić, kad ono.... :stabre:

• Hit the Road, 1415 postova
  • Motocikl: BMW R1200GSA

E pa ovako...Pokusacu da izjavim nesto posle svega ovoga (valjda ce mi uspeti posle pola flase alkohola, a inace, jako retko pijem). Drago mi je da sam bio deo svega ovoga. Atmosfera odlicna, muzika odlicna, dosta dragih i poznatih ljudi i dosta onih koje nisam poznavao licno, ali prepoznao sam ih i upoznao (Mile fazer, Charuga, Goran Tini i....ne znam, popio sam, seticu se sutra. Osecam se bogatijim.

Drago mi je da je i veci deo moje porodice bio deo svega ovoga (cerka 17 godina ne izlazi sa nama matorima 1lol.gif). Mimi Junior zadovoljan, upoznao neke chitere i botove sa CS-a, supruga zadovoljna i odigrala odlicnu ulogu vozaca u povratku (terajte zene da polazu i slobodno pijte uvece 2cirka1.gif).

Sto se tice Deda Mraza, bio je jako darovit prema nama. Verovatno je i video da imamo bas veliki broj kupona nagradne igre. Kupone smo pokupovali s namerom da pomognemo Sremcici, kao i svi ucesnici nagradne igre. Dok sam citao na forumu spisak nagrada, jedino sto sam stvarno pozeleo bila su pancirna kociona creva, koja su preko potrebna V Stromu 1000. Ali, Deda Mraz je bio darezljiviji. Osvojili smo 4 nagrade, i to:

- Antistatik sprej za unutrasnjost automobila (hvala Goranu Tini)

- Pljosku Jack Daniels (hvala SaleP)

- Zenske kozne pantalone (hvala Pegaz-moto)

- Pancirna kociona creva (hvala Motomania).

Jako je lep osecaj shvatiti da Deda Mraz ipak postoji, i nagradi vas Novogodisnjim poklonima. U dogovoru sa clanovima moje porodice koji su bili prisutni na ovoj zurci, odlucili smo da bez obzira na 24.12. i nocas budemo Deda Mrazovi, te svim ljudima bajkerima, i bajkerkama i nebajkerima pozelimo srecnu, zdravu i uspesnu narednu, a i sve druge godine. Ovom prilikom i mi cemo nekim ljudima dodeliti Novogodisnje poklone koje smo i mi dobili i preusmeriti nekim ljudima kako bismo preneli deo ovog zadovoljstva koje mi osecamo. Pa da krenemo:

1. Antistatik sprej za unutrasnjost automobila poklanjamo Vladi SD (da uglancas tog Passata, on to zasluzuje 0takoje.gif )

2. Pljosku Jack Daniels poklanjamo Zeljku, Usamljenom jahacu (Minja, kad je na dva tocka, sipaj mu samo 1/4 pljoske, cisto zbog cirkulacije 2cirka1.gif)

3. Zenske moto kozne pantalone poklanjamo Bandoleri (u zdravlju da ih nosis, najiskrenije si izrazila zelju sta ti je potrebno i Daca ti ih od srca poklanja 2BJBDedaMraz.gif)

4. Komplet pancirnih kocionih creva poklanjam mom motorciklu V Strom-u, njemu ce dobro doci 1lol.gif )

Ljudi, u zdravlje...Ja odoh da lecim glavobolju, da odspavam malo, i ako Bog da, ujutro 1moto3.gif1moto3.gif1moto3.gif, pa kad se vratim uvece, iscekujem fotke i neke snimke.

Laku noc 1zdravo.gif1zdravo.gif1zdravo.gif

• Podržavam 11

• Bandolerosi, 816 postova
  • Motocikl: Suvozačica na TDM-u

E pa ovako...Pokusacu da izjavim nesto posle svega ovoga (valjda ce mi uspeti posle pola flase alkohola, a inace, jako retko pijem). Drago mi je da sam bio deo svega ovoga. Atmosfera odlicna, muzika odlicna, dosta dragih i poznatih ljudi i dosta onih koje nisam poznavao licno, ali prepoznao sam ih i upoznao (Mile fazer, Charuga, Goran Tini i....ne znam, popio sam, seticu se sutra. Osecam se bogatijim.

Drago mi je da je i veci deo moje porodice bio deo svega ovoga (cerka 17 godina ne izlazi sa nama matorima 1lol.gif). Mimi Junior zadovoljan, upoznao neke chitere sa CS-a, supruga zadovoljna i odigrala odlicnu ulogu vozaca u povratku (terajte zene da polazu i slobodno pijte uvece 2cirka1.gif).

Sto se tice Deda Mraza, bio je jako darovit prema nama. Verovatno je i video da imamo bas veliki broj kupona nagradne igre. Kupone smo pokupovali s namerom da pomognemo Sremcici, kao i svi ucesnici nagradne igre. Dok sam citao na forumu spisak nagrada, jedino sto sam stvarno pozeleo bila su pancirna kociona creva, koja su preko potrebna V Stromu 1000. Ali, Deda Mraz je bio darezljiviji. Osvojili smo 4 nagrade, i to:

- Antistatik sprej za unutrasnjost automobila (hvala Goranu Tini)

- Pljosku Jack Daniels (hvala SaleP)

- Zenske kozne pantalone (hvala Pegaz-moto)

- Pancirna kociona creva (hvala Motomania).

Jako je lep osecaj shvatiti da Deda Mraz ipak postoji, i nagradi vas Novogodisnjim poklonima. U dogovoru sa clanovima moje porodice koji su bili prisutni na ovoj zurci, odlucili smo da bez obzira na 24.12. i nocas budemo Deda Mrazovi, te svim ljudima bajkerima, i bajkerkama i nebajkerima pozelimo srecnu, zdravu i uspesnu narednu, a i sve druge godine. Ovom prilikom i mi cemo nekim ljudima dodeliti Novogodisnje poklone koje smo i mi dobili i preusmeriti nekim ljudima kako bismo preneli deo ovog zadovoljstva koje mi osecamo. Pa da krenemo:

1. Antistatik sprej za unutrasnjost automobila poklanjamo Vladi SD (da uglancas tog Passata, on to zasluzuje 0takoje.gif )

2. Pljosku Jack Daniels poklanjamo Zeljku, Usamljenom jahacu (Minja, kad je na dva tocka, sipaj mu samo 1/4 pljoske, cisto zbog cirkulacije 2cirka1.gif)

3. Zenske moto kozne pantalone poklanjamo Bandoleri (u zdravlju da ih nosis, najiskrenije si izrazila zelju sta ti je potrebno i Daca ti ih od srca poklanja 2BJBDedaMraz.gif)

4. Komplet pancirnih kocionih creva poklanjam mom motorciklu V Strom-u, njemu ce dobro doci 1lol.gif )

Ljudi, u zdravlje...Ja odoh da lecim glavobolju, da odspavam malo, i ako Bog da, ujutro 1moto3.gif1moto3.gif1moto3.gif, pa kad se vratim uvece, iscekujem fotke i neke snimke.

Laku noc 1zdravo.gif1zdravo.gif1zdravo.gif

Mimijevci :care: ovome se nisam nadala....LjUDINE STE SAMO TAKVE!!!! :takoje: Hvala vam puno, Daco tebi posebno!!!!!!!! :ljubav::zdravo:

Žurka inače bila sjajnaaaaa :muzicari: ....pevalo se, igralo, skakalo :vlajko: ....i sjajno družilo!!! Veliki pozdrav svima i laku noć! :zdravo:

:Navijac:

• Podržavam 1

Za one kojima sećanje ne funkcioniše najbolje iz istih razloga kao Mimi Vinci :stabre: evo pregleda kada i koliko su donirali po osnovu Deda Mraz odela (neka prepoznaju svoj broj mobilnog 8))

donacijebjbzurka.png

• Zainteresovan, 542 postova
  • Motocikl: GS

Auhhhh, pa Vi ste drustvo kakvo se moze samo pozeleti...Zurka super, svi raspolozeni, muzika extra! Upoznao mnoge drage ljude a mnoge i nisam uspeo da upoznam ali bice prilike. Stigli smo u Mladenovac oko 03.00 pa sam jos bunovan i vracam se na spavanje, kao sto rece moj drug Mimi Vinca, vidimo se veceras :zdravo:

• REW/Hit The Road, 502 postova
  • Motocikl: BMW R 1250 GSA

Bilo je sjajno osim ustajanja jutros.

Deda Mraz stavrno postoji. Ove godine pojavio se u liku Mimija i poklonio mi Jack Daniels pljosku. Hvala Mimi Tebi i tvojoj familiji.

Sada se okrećemo Deda Mrazovima. Ima još 15 dana da se sakupi još mnogo donacija i poklona. Od ponedeljka udarnički, treba se otrezniti.

1zdravo.gif1zdravo.gif1zdravo.gif

• Podržavam 2

• witch, 476 postova

Uhhhhh!!! Ustajanje danas baš mi nije prijalo!Žurka je bila super zbog dragih ljudi koji su bili na njoj. TomoB i Mokl su nas iznenadili svojim dolaskom i baš obradovali. :takoje: Mile Fazer, Goran Tini, Matorci....su pokazali da im razdaljina ne predstavlja problem da dođu i druže se sa svima nama. Nadam se da im je bilo prijatno druženje, jer nama jeste bilo :zdravo: Hvala Nensy, Popsiju i Zextremu na sjajno obavljenom poslu što se tiče tombole.Bila je velika gužva , malo ste i sedeli na ušima :lol: tako da su ostale tri nagrade koje su izvučene a niko se nije javio da ih preuzme. Ovom prilikom ću ja objaviti nagrade i brojeve, pa sad molim poštenog nalazača tiketa da se javi i preuzme svoje nagrade.

BR 15/3 PUMA kaiš

BR 74/2 Kasica u obliku kacige - Guevara

BR 100/3 Ručice + dve potkape - Maxmoment

Proverite da li imate ove tikete ili ste možda zapamtili brojeve pa se javite meni radi preuzimanja nagrade.

Nadam ste da ste se lepo proveli, ja jesam i baš mi je bilo drago da vas vidim u tolikom broju :zdravo:

• Podržavam 2

• Drug član, 1022 postova
  • Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12

Zao mi je sto nisam mogao da dodjem,juce sam slavio,Sveti Alimpije,ali sam zato pripremio Tomu i Mokla da raspolozeni dodju na zurku,mada su oni uvek raspolozeni(posle xxxx spricera).

@Nikola-Pera

Srećna tebi Slava, domaćine, gosti su ti bili sjajni...uostalom, oni su postali domaćini kad je BJB žurka u pitanju. Sledeće godine ćemo im i konkretna zaduženja dodeliti :aha:

Promenio član kochaMatori

• Drug član, 1022 postova
  • Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12

@Nikola-Pera

Srećna tebi Slava, domaćine, gosti su ti bili sjajni...uostalom, oni su postali domaćini kad je BJB žurka u pitanju. Sledeće godine ćemo im i konkretna zaduženja dodeliti :aha:

Hvala,hvala,ma oni su nasi,domaci! :takoje:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja