zextreme 1286 Napisano Decembar 9, 2011 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Krecem za par minuta... Grlo sam isprao svezim jajetom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Decembar 9, 2011 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja navratila samo da pozdravim ekipu! Ustala jutros u 6 pa radila ceo dan i sva sam bila šlogirana. Izvinjavam se onima koje nisam prepoznala i onima sa kojima se nisam pozdravila. Biće prilike za duže druženje! Želim vam lep provod! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Decembar 10, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Upravo stigli Bilo je odlično, druženje, zezanje, "BJB Vitez", tombola, Skupljeno je dosta novca za Domove u Sremčici i Kulini ali o tome će Trinity i Koča Hvala svim drugarima na odličnom provodu. Sad trkom u krpe da se regenerišem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 10, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu, ne vidim, ne cujem, ali mi je kez od uva do uva! Zadnji put sam bio na zurci negde u proslom veku... Drustvo, puno hvala na divno provedenoj veceri, ovo mi je trebalo da napunim baterije! Nadam se da smo skupili dosta para, a usput smo se i super proveli. Vidimo se 24-og! Puno pozdrava i za sve prisutne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 10, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je extra, sto se tice muzike devojke su razbile, momci su `nako... ili to ili im je zveknuo zvucnik do nas na kraju, al o tome vise Gosa Provod vrhunski, drugi put ce neko drugi da vadi listice, nista sebi nisam izvadio i naravno nesto slika za one koji nisu mogli da dodju Afrikanci Mešano meso 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 10, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Decembar 10, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu kakvo veche ! Loooodilo ! Evo sad udjoh u kucu ! Stvarno extra bilo ! Posebno Hvala Arakisu i Acimo-u !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 10, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Mi matori pobegosmo prvi . Biće siguran sam detaljnih izveštaja, što u slici, što u reči, a moj utisak : Žurka dostojna ove sjajne ekipe koja se druži, vozi i zabavlja sve ove godine zajedno Hvala svima koji su došli a došlo nas je prilično Posebno hvala legendama TomoB i Moklu koji su i ovaj put doputovali iz Slovenije da bi bili sa nama. Hvala i Miletu Fazeru koji je doputovao iz Pule da nas podrži u svemu što radimo i svima onima koji žive izvan Beograda a bili su večeras sa nama. To je zaista veliki kompliment za ovu moto-zajendicu. Hvala i svima koji su darežljivo kupovali lutriju, a siguran sam da nema ko nije, kao i našim drugarima sponzorima koji su darovali nagrade. Skupili smo za decu Sremčice 23.000 od lutrije i 18.000 donacija od Deda Mraz odela. Za jedno veče 41.000 dinara donacija deci Sremčice u ovim teškim vremenima za sve, je za svaki respekt. . 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Decembar 10, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan BJB žurka čista desetka Foto dokumentejšn danas, ali kad se što kaže Arakis - regenerišemo Nego, jel uspeo neko da skine "magičnu narukvicu" bez pomoći nekog sečiva. Ja mislio papirić, kad ono.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Decembar 10, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako...Pokusacu da izjavim nesto posle svega ovoga (valjda ce mi uspeti posle pola flase alkohola, a inace, jako retko pijem). Drago mi je da sam bio deo svega ovoga. Atmosfera odlicna, muzika odlicna, dosta dragih i poznatih ljudi i dosta onih koje nisam poznavao licno, ali prepoznao sam ih i upoznao (Mile fazer, Charuga, Goran Tini i....ne znam, popio sam, seticu se sutra. Osecam se bogatijim. Drago mi je da je i veci deo moje porodice bio deo svega ovoga (cerka 17 godina ne izlazi sa nama matorima ). Mimi Junior zadovoljan, upoznao neke chitere i botove sa CS-a, supruga zadovoljna i odigrala odlicnu ulogu vozaca u povratku (terajte zene da polazu i slobodno pijte uvece ). Sto se tice Deda Mraza, bio je jako darovit prema nama. Verovatno je i video da imamo bas veliki broj kupona nagradne igre. Kupone smo pokupovali s namerom da pomognemo Sremcici, kao i svi ucesnici nagradne igre. Dok sam citao na forumu spisak nagrada, jedino sto sam stvarno pozeleo bila su pancirna kociona creva, koja su preko potrebna V Stromu 1000. Ali, Deda Mraz je bio darezljiviji. Osvojili smo 4 nagrade, i to: - Antistatik sprej za unutrasnjost automobila (hvala Goranu Tini) - Pljosku Jack Daniels (hvala SaleP) - Zenske kozne pantalone (hvala Pegaz-moto) - Pancirna kociona creva (hvala Motomania). Jako je lep osecaj shvatiti da Deda Mraz ipak postoji, i nagradi vas Novogodisnjim poklonima. U dogovoru sa clanovima moje porodice koji su bili prisutni na ovoj zurci, odlucili smo da bez obzira na 24.12. i nocas budemo Deda Mrazovi, te svim ljudima bajkerima, i bajkerkama i nebajkerima pozelimo srecnu, zdravu i uspesnu narednu, a i sve druge godine. Ovom prilikom i mi cemo nekim ljudima dodeliti Novogodisnje poklone koje smo i mi dobili i preusmeriti nekim ljudima kako bismo preneli deo ovog zadovoljstva koje mi osecamo. Pa da krenemo: 1. Antistatik sprej za unutrasnjost automobila poklanjamo Vladi SD (da uglancas tog Passata, on to zasluzuje ) 2. Pljosku Jack Daniels poklanjamo Zeljku, Usamljenom jahacu (Minja, kad je na dva tocka, sipaj mu samo 1/4 pljoske, cisto zbog cirkulacije ) 3. Zenske moto kozne pantalone poklanjamo Bandoleri (u zdravlju da ih nosis, najiskrenije si izrazila zelju sta ti je potrebno i Daca ti ih od srca poklanja ) 4. Komplet pancirnih kocionih creva poklanjam mom motorciklu V Strom-u, njemu ce dobro doci ) Ljudi, u zdravlje...Ja odoh da lecim glavobolju, da odspavam malo, i ako Bog da, ujutro , pa kad se vratim uvece, iscekujem fotke i neke snimke. Laku noc 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Decembar 10, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh i ja doma! Vece bilo super - ekipa proverena vec mnoooooogo puta! :takoje: P.S. Hvala, Shmu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Decembar 10, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako...Pokusacu da izjavim nesto posle svega ovoga (valjda ce mi uspeti posle pola flase alkohola, a inace, jako retko pijem). Drago mi je da sam bio deo svega ovoga. Atmosfera odlicna, muzika odlicna, dosta dragih i poznatih ljudi i dosta onih koje nisam poznavao licno, ali prepoznao sam ih i upoznao (Mile fazer, Charuga, Goran Tini i....ne znam, popio sam, seticu se sutra. Osecam se bogatijim. Drago mi je da je i veci deo moje porodice bio deo svega ovoga (cerka 17 godina ne izlazi sa nama matorima ). Mimi Junior zadovoljan, upoznao neke chitere sa CS-a, supruga zadovoljna i odigrala odlicnu ulogu vozaca u povratku (terajte zene da polazu i slobodno pijte uvece ). Sto se tice Deda Mraza, bio je jako darovit prema nama. Verovatno je i video da imamo bas veliki broj kupona nagradne igre. Kupone smo pokupovali s namerom da pomognemo Sremcici, kao i svi ucesnici nagradne igre. Dok sam citao na forumu spisak nagrada, jedino sto sam stvarno pozeleo bila su pancirna kociona creva, koja su preko potrebna V Stromu 1000. Ali, Deda Mraz je bio darezljiviji. Osvojili smo 4 nagrade, i to: - Antistatik sprej za unutrasnjost automobila (hvala Goranu Tini) - Pljosku Jack Daniels (hvala SaleP) - Zenske kozne pantalone (hvala Pegaz-moto) - Pancirna kociona creva (hvala Motomania). Jako je lep osecaj shvatiti da Deda Mraz ipak postoji, i nagradi vas Novogodisnjim poklonima. U dogovoru sa clanovima moje porodice koji su bili prisutni na ovoj zurci, odlucili smo da bez obzira na 24.12. i nocas budemo Deda Mrazovi, te svim ljudima bajkerima, i bajkerkama i nebajkerima pozelimo srecnu, zdravu i uspesnu narednu, a i sve druge godine. Ovom prilikom i mi cemo nekim ljudima dodeliti Novogodisnje poklone koje smo i mi dobili i preusmeriti nekim ljudima kako bismo preneli deo ovog zadovoljstva koje mi osecamo. Pa da krenemo: 1. Antistatik sprej za unutrasnjost automobila poklanjamo Vladi SD (da uglancas tog Passata, on to zasluzuje ) 2. Pljosku Jack Daniels poklanjamo Zeljku, Usamljenom jahacu (Minja, kad je na dva tocka, sipaj mu samo 1/4 pljoske, cisto zbog cirkulacije ) 3. Zenske moto kozne pantalone poklanjamo Bandoleri (u zdravlju da ih nosis, najiskrenije si izrazila zelju sta ti je potrebno i Daca ti ih od srca poklanja ) 4. Komplet pancirnih kocionih creva poklanjam mom motorciklu V Strom-u, njemu ce dobro doci ) Ljudi, u zdravlje...Ja odoh da lecim glavobolju, da odspavam malo, i ako Bog da, ujutro , pa kad se vratim uvece, iscekujem fotke i neke snimke. Laku noc Mimijevci ovome se nisam nadala....LjUDINE STE SAMO TAKVE!!!! Hvala vam puno, Daco tebi posebno!!!!!!!! Žurka inače bila sjajnaaaaa ....pevalo se, igralo, skakalo ....i sjajno družilo!!! Veliki pozdrav svima i laku noć! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 10, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Za one kojima sećanje ne funkcioniše najbolje iz istih razloga kao Mimi Vinci evo pregleda kada i koliko su donirali po osnovu Deda Mraz odela (neka prepoznaju svoj broj mobilnog ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Decembar 10, 2011 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Auhhhh, pa Vi ste drustvo kakvo se moze samo pozeleti...Zurka super, svi raspolozeni, muzika extra! Upoznao mnoge drage ljude a mnoge i nisam uspeo da upoznam ali bice prilike. Stigli smo u Mladenovac oko 03.00 pa sam jos bunovan i vracam se na spavanje, kao sto rece moj drug Mimi Vinca, vidimo se veceras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Decembar 10, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je sjajno osim ustajanja jutros. Deda Mraz stavrno postoji. Ove godine pojavio se u liku Mimija i poklonio mi Jack Daniels pljosku. Hvala Mimi Tebi i tvojoj familiji. Sada se okrećemo Deda Mrazovima. Ima još 15 dana da se sakupi još mnogo donacija i poklona. Od ponedeljka udarnički, treba se otrezniti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Decembar 10, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhhh!!! Ustajanje danas baš mi nije prijalo!Žurka je bila super zbog dragih ljudi koji su bili na njoj. TomoB i Mokl su nas iznenadili svojim dolaskom i baš obradovali. Mile Fazer, Goran Tini, Matorci....su pokazali da im razdaljina ne predstavlja problem da dođu i druže se sa svima nama. Nadam se da im je bilo prijatno druženje, jer nama jeste bilo Hvala Nensy, Popsiju i Zextremu na sjajno obavljenom poslu što se tiče tombole.Bila je velika gužva , malo ste i sedeli na ušima tako da su ostale tri nagrade koje su izvučene a niko se nije javio da ih preuzme. Ovom prilikom ću ja objaviti nagrade i brojeve, pa sad molim poštenog nalazača tiketa da se javi i preuzme svoje nagrade. BR 15/3 PUMA kaiš BR 74/2 Kasica u obliku kacige - Guevara BR 100/3 Ručice + dve potkape - Maxmoment Proverite da li imate ove tikete ili ste možda zapamtili brojeve pa se javite meni radi preuzimanja nagrade. Nadam ste da ste se lepo proveli, ja jesam i baš mi je bilo drago da vas vidim u tolikom broju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Decembar 10, 2011 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Taj 15/3 je moj broj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Decembar 10, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Taj 15/3 je moj broj... Hmm, ali kaiš nije tvoj broj Predviđen je za one ispod 100kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Decembar 10, 2011 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan auuuuuu.... e nek si mi rekla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 10, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Komentara bez za zurku....I vise od najvise ... e toliko je bilo ekstra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Decembar 10, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto nisam mogao da dodjem,juce sam slavio,Sveti Alimpije,ali sam zato pripremio Tomu i Mokla da raspolozeni dodju na zurku,mada su oni uvek raspolozeni(posle xxxx spricera). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 10, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Bandolerosi dajte fotke....znamo da imate Idem da spavam ,ocekujem ih posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 10, 2011 (promenjeno) Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan @Nikola-Pera Srećna tebi Slava, domaćine, gosti su ti bili sjajni...uostalom, oni su postali domaćini kad je BJB žurka u pitanju. Sledeće godine ćemo im i konkretna zaduženja dodeliti Promenio Decembar 10, 2011 član kochaMatori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Decembar 10, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan ovo ja probam nesto za film Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Decembar 10, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan @Nikola-Pera Srećna tebi Slava, domaćine, gosti su ti bili sjajni...uostalom, oni su postali domaćini kad je BJB žurka u pitanju. Sledeće godine ćemo im i konkretna zaduženja dodeliti Hvala,hvala,ma oni su nasi,domaci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...