mile fazer 4464 Napisano Decembar 12, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan izumu treba dodati i čip za satelitsko pracenje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Decembar 13, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Mile, svaka cast na putopisu. Pa ti kao da si u Vladivostok isao a ne za Beograd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 13, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad nije hteo da ga zove njegov "omiljeni" lik da podje sa njim u Rusiju, morao je da se zadovolji Beogradom :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Decembar 13, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan :cirka1: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Decembar 13, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Malko ste smešni....i, hi,hi.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 14, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan malko? hahahaha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Decembar 14, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije bio.... http://www.youtube.com/watch?v=JMo6FkiBz5U 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3270 Napisano Decembar 15, 2011 ЗЕЉКАМП, 1822 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Aj da kazem jos neku... Kao prvo, hvala drugarima iz MOTOMANIA-e koji su mi darovali HEL teflonska creva za moj motor! Nisam do sada bio kod njih u radnji ali cu posle ove posete sigurno biti njihova stalna musterija. Ovo ne kazem zbog poklona koji sam dobio, vec zbog ljubaznosti i odnosa prema kupcu koji se retko srece na nasim prostorima. Svaka cast ekipo, nece biti zime za vas ako nastavite ovako da radite! Samo napred! Hvala i drugarima (sami ce se prepoznati) jer smo uspeli u dve reci da resimo manji nesporazum. Hvala Zextreme-u i Popsy-ju sto su izvukli moj broj! Vidimo se 24. na 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Decembar 15, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvalio bih se Bandolerosima na kaciga-kasici koju su dobili na izvlacenju nagrada, pa je poklonili meni. Prelepa je . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 16, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Zahvalio bih se Bandolerosima na kaciga-kasici koju su dobili na izvlacenju nagrada, pa je poklonili meni. Prelepa je . Takodje lep gest. Zelim ti da se sto pre napuni (Mimi, nemoj da si cicija )! I ja sam dobio istu takvu kasicu kao poklon uz kacigu, ali mi je nesto i nisu punili, iako sam je stalno "podmetao". Valjda sam previse mator . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 16, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda su racunali: sta ce njemu pare, on vec ima motor! Milan tek skuplja za makinu (Mimiiiii, brate-kume-tata, imas nesto sitno?) :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Decembar 16, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Zahvalio bih se Bandolerosima na kaciga-kasici koju su dobili na izvlacenju nagrada, pa je poklonili meni. Prelepa je . Milanče! Prvo - dobro nam došao a što se kasice tiče drago nam je da ti se sviđa i želimo ti da je vrlo brzo napuniš do vrha! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 16, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Mozda su racunali: sta ce njemu pare, on vec ima motor! Milan tek skuplja za makinu (Mimiiiii, brate-kume-tata, imas nesto sitno?) :lol: Delimicno si u pravu . Imao sam motor, ali je od opreme jos stosta nedostajalo... ali dzaba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 16, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja prilazem nesto tecno kad se sledeci put vidimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 16, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja prilazem nesto tecno kad se sledeci put vidimo Haha, prihvaceno . Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Decembar 16, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Heheheheh Nadam se da cu je ubrzo napuniti do vrha Polako, polako, skupice se za motor Pozdrav @unas , lacky vladano 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Decembar 18, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da okachim jednu fotku koje ne bi bilo da nije bilo zurke i Acimo-a, Kovacha i josh nekih ljudi... Veliko Hvala Dzoni tattoo, sjajan majstor, svaka preporuka za njega...ja sam prezadovoljna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Decembar 18, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da okachim jednu fotku koje ne bi bilo da nije bilo zurke i Acimo-a, Kovacha i josh nekih ljudi... Veliko Hvala Dzoni tattoo, sjajan majstor, svaka preporuka za njega...ja sam prezadovoljna... I ja,pozdrav za majstora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Januar 3, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan A ja, kad se nisam slogirao kada sam video slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 3, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan jel se to krkalo u restoranu "Trpeza" Bio sam tamo jednom i kad se nisam slogirao kad sam vidio jelovnik jelo prosjek kg Evo još jedne moje sličice http://maps.google.c...377659661614483 offujem, izvinte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Januar 3, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan TRPEZA je stvarno zakon !!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Januar 3, 2012 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan TRPEZA je stvarno zakon !!!!!!!!!!!! Kada dodjes idemo ponovo....vec sam rezervisao sto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 3, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Auhhhh... Trpeza... Bio par puta. Kad samo preziveh, dobro je !!! :rostilj: :rostilj: :rostilj: :rostilj: -_- -_- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...