Bobanfox 5602 Napisano Novembar 19, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko zainteresovan da kupi novu samo raspakovanu i isprobanu kamericu Hero Go Pro 960 Full pakovanje Cena: 220 € Može da se pošalje pouzećem kurirskim službama AKS, City, Post Expesss Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 21, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Problem cena ili što je prošla sezona motora ? Dobra je i za zimske sportove, snowboarding, skijanje, mogu fantastični snimci da se naprave Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 21, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi? Sto je prodajes? Ako nije tajna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 21, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan nije tajna, kamera mi treba tek na proleće kad krene sezona, pa bi taj novac da usmerim u nešto drugo na proleće ću najverovatnije uzeti Hero2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6448 Napisano Novembar 21, 2011 Enduraš, 6402 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da li uz nju ide memorijska kartica i ako ide koja ? Mozda je cena malo problem jer su na forumu prodate dve full HD za manje para http://forum.bjbiker...pro-hd-hero-hd/ http://forum.bjbiker...m-kameru-gopro/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 21, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Da li uz nju ide memorijska kartica i ako ide koja ? Mozda je cena malo problem jer su na forumu prodate dve full HD za manje para http://forum.bjbiker...pro-hd-hero-hd/ http://forum.bjbiker...m-kameru-gopro/ u pravu si, zato su i brzo prodate jer je to bilo ispod cene (prodajna evropska cena je 350 evra za full HD) neznam samo...vidim da je jedna o tih kameri korištena 10 sati, moja je samo isprobana i to u sobi, nisam je kačio nigde, nije bila u akciji što se cene tiče, hm.. ja sam prvo pogledao cenu u Louisu, nakon toga video da su u Beogradu po prodavnicama 26.500 dinara i onda formirao ovu cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 21, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je izašla Go Pro2-ka cene su popadale... http://gopro.com/cameras/hd-hero-960-camera/ Jel ova kupljena kod nas ili preko? (zbog garancije pitam) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 21, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan to je njihov zvanični sajt, cene su u dolarima i svako ko ima mogućnost da mu neko donese prijateljski kamericu iz USA će ovaj moj oglas zaobići jer mu cena neće odgovarati ja je prodajem ovde a ovde je druga cena ova moja kamera nema garanciju http://www.beosport.com/internet-prodaja/proizvodi/156-hd-kamere-i-oprema/157-hd-kamere/42-gopro/2492-hd-hero-960-fotoaparat/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Novembar 22, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba cak ni da imas nekoga u Americi, i ovako stize i opet izadje dosta jeftinije kad poplacas sve dazbine. Da je 1080 motorsport (zbog nosaca), cena bi bila skroz korekta. Ovako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 22, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba cak ni da imas nekoga u Americi, i ovako stize i opet izadje dosta jeftinije kad poplacas sve dazbine. Da je 1080 motorsport (zbog nosaca), cena bi bila skroz korekta. Ovako aj naruči meni jednu Hero2 iz tog cenovnika što je Popsy okačio da vidim koliko bi mi jeftinije izašlo da je dobijem na ruke ovde kod mene ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5084 Napisano Novembar 22, 2011 Drug član, 1898 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moj brat je platio 60e carinu na 1080p 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Novembar 22, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da ti dam kontakt pa naruci ako hoces... Na ebayu sam nasao par komada sa cenom od 150 dolara, polovna, nije nova. Ali meni nekako svejedno. I pricam o ebayu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 22, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan slobodno postavi ovde kontakt i linkove sa cenama i svim troskovima transporta sa provizijom,necu se ljutiti,bas naprotiv,bice mi drago da pomognes kolegama i meni jer sam zainteresovan za Hero2 I da,pricamo o novim kamerama a ne o polovnim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Novembar 22, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Odes na ebay.com i kucas. Izaci ce gomila linkova. Pogotovo sad kad krenu akcije zanjihov bozic, bice verovatno i nekih popusta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 23, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan jel odgovara ova cena... 190€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 27, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan ajmo jos 10€ dole... 180€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6448 Napisano Decembar 3, 2011 Enduraš, 6402 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nisi mi odgovorio da li ide mem kartica uz aparat ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Decembar 3, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan izvini video sam da si pitao ali sam zaboravio da ti odgovorim u suštini, ni u jednom originalnom paketu bilo kojeg modela Hero Go Pro ne daje memorisjku karticu ali ja sam u oglasu (kupujemprodajem.com) napisao da uz moju kameru dajem 2gb karticu čisto da onaj ko kupi može odmah da isproba i da se uveri u ispravnost, tako da eto, nije velika kartica ali bolje išta nego ništa na 2gb stane 20 minuta videa srednje rezolucije 1280x720 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Decembar 6, 2011 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Oces li kompezaciju za digitalni aparat sony dsc t100 ...extra ocuvan..kao nov sa dosta dodatne opreme da ti nesto doplatim ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Decembar 16, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan nažalost, to mi ne odgovara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Decembar 16, 2011 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan OK ionako sam ga prodao prije 2 dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6448 Napisano Decembar 17, 2011 Enduraš, 6402 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad si ga prodao sad kupi kameru 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Decembar 17, 2011 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Prodao sam ga za mnogo manje para ...a i nisam vise u Srbiju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Decembar 17, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan cena je sad 170€ i biće aktuelna do utorka 20. decembra. do 12h nakon toga putujem u Nemačku i vraćam se na proleće, tako da, ako je do utorka ne prodam, ostavljam je za sebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Decembar 20, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan oglas za kameru više nije aktuelan... lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...