Guest pancokv Napisano Novembar 17, 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam se da kupim Mishelin pilot road 3 a do sad sam imao dunlop roadsmart koje su fenomenalne pa posto je Mishelin novija guma ima li ko iskustva.Inace vozim TDM 900. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Novembar 18, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam pilot road 2 ,bile su super kao nove ,druge sezone trapez oblik,posto su meke sa strane a tvrde po gaznoj povrsini .Na netu su 3 ocenjene kao bolje od 2 po zaustavnoj liniji po mokrom.Zvao kod nas uvoznika nemaju kaze nije- Srbija na spisku za nov model-.A na testu u nemackoj po upravljivosti je naj Continental road atack 2,jedino sto se brze trose od Miselina.Zvao sam u hrvacku kod onog vulkanizera sto ga hvale na forumu set 3 je oko 330e,na kraju sam uzeo continetal, kao pobedik testa za 240e set u moto boxu novi sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest pancokv Napisano Novembar 19, 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam danas dobio odlicnu ponudu za roadatack od drugara servisera Lesevic motor Kraljevo ali neynam nista o continentalu i toj gumi kakva je po mokrom po suvom za krivinu a i sredina jel se brzo skida jel ima ojacanje po sredini koliko se predje sa njom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...