ssnupi 267 Napisano Novembar 17, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Imam moto opremu koju ne koristim, mislim da je pametnije da je prodam i kupim ono sto bi mi koristilo... --------------------------- Kornjaca IXS 6 elemenata ----------- Kaciga Slem karbon sa zatamnjenim vizirom ----------- Mini torbica tank pad sa mgnetima HELD TINY ------ Ranac AXIO DUCATI PRAMAC Nosen par puta, kao nov. -------- NOVA! Jakna Daineze kozna odlicna kopija Velicina XL (realno je L) Nikad nosena! Postava se skida.. Dogovor oko cene na P.P. ili mob 063/1974-684 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Moze 10 kvadrata hrastovog parketa za jaknu i ranac? 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je slem ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasa12 25 Napisano Novembar 17, 2011 U prolazu, 52 postova Lokacija: sarajevo Motocikl: Honda VTR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan koliko novcanica je tank torba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan A koliko jaknica..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Novembar 17, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan pita klinac koliko je ranac!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Novembar 18, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Na osnovu ponuda vasih odredio sam neke cene. Ko ponudi najblize ovoj sumi, ili istu sumu koju sam naveo...njegovo je - Tobica held Tiny 15 eur - Disk lock Xena 35 eur - Slem Carbon 40 eur - Pojas Ixs 6 elemenata 40 eur - Ranac je placen 270 eur(sada nov kosta 260) cekam adekvatnu ponudu? - Jakna je sa svim poretkorima(ledja, laktovi, ramena) nisam odredio cenu jos ali posto je koza odmah da naglasim da je realna cena iznad 100 evrica. takodje cekam adekvatnu ponudu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 18, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Disc-lock sa alarmom sam planirao da kupim, i moze da se nadje za 30e. Ovo nemoj da shvatis kao off, vec kao pomoc da rasprodas opremu. Ukoliko ti cena odgovara, voljan sam da ti pomognem na taj nacin tako sto cu ga kupiti. Ako ti ovo pase, mozes ga doneti ujutro u 9,30h na pumpu Zmaj na autoputu u pravcu iz grada prema Surcinu. Odatle krecemo na voznjicu prema Fruskoj Gori. Ako se ne pojavis...opet dobro. Pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Novembar 18, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Za 7 dana ako niko ne ponudi 35 eur za Xenu Disk lock, Xena za 30 eur ide clanu Mimi Vinca, ako se on predomisli Xena ide kolegi theLord.. Eto posteno da se zna ko se prvi javio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 18, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan hahaah, da ne ciganisemo. Ako te ne mrzi, donesi sutra na Zmaj, dobices 35e od srca...onako drugarski. Ne zelim da ti ja ubijam cenu 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nighthawkblue 1 Napisano Novembar 19, 2011 U prolazu, 1 post Motocikl: Honda Nighthawk 750 Prijavi odgovor kao problematičan koje je boje jakna, na fotografiji deluje da je tamno braon. da li je koza vestacka ili prava? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Novembar 19, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan koje je boje jakna, na fotografiji deluje da je tamno braon. da li je koza vestacka ili prava? Crna boja, prava koza... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Novembar 22, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Torbica held tini prodata! Xena disk lock prodat! Spreman sam za korekciju i dogovor oko cene. slobodno se javite na pp ili tel, ne ujedam Ostalo: - Slem Carbon 40 eur - Kornjaca Ixs 6 elemenata 40 eur - Ranac je placen 270 eur (sada nov kosta 260) cekam realnu ponudu? - Jakna Dainese crna sa svim poretkorima(ledja, laktovi, ramena) nisam odredio cenu jos ali posto je koza odmah da naglasim da je realna cena iznad 100 evrica. takodje cekam adekvatnu ponudu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Novembar 29, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan odredio sam i ostale cene... - Slem Carbon 40 € - Kornjaca Ixs 6 elemenata 40 € - Ranac 160 € - Jakna Dainese 130 € Pa se javite da se dogovaramo oko cene ili ti cenkamo Dogovor oko cene na P.P. ili mob 063/1974-684 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Novembar 29, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan A prema meni si bio strog, nista cenkanje, samo fiksna cena...... Mora da sam te uvredio negde u nekom postu..... Mala sala, pozdrav. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Novembar 30, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Kolega imas moju garanciju da ces biti obavesten za koliko sam prodao jaknu, ako bude clan foruma dobices potvrdu i od njega ... Nisi me uvredio nigde, uzivaj pa se vidimo na nekoj voznji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Decembar 10, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Malo snizenje za kacigu i kornjacu - Slem Carbon 38 € - Kornjaca Ixs 6 elemenata 38 € - Ranac 160 € - Jakna Dainese 130 € Pa se javite da se dogovaramo oko cene ili ti cenkamo Dogovor oko cene na P.P. ili mob 063/1974-684 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Decembar 25, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Slem prodat! ostalo... - Kornjaca Ixs 6 elemenata 38 € - Ranac 160 € - Jakna Dainese 130 € Pa se javite da se dogovaramo oko cene ili ti cenkamo Dogovor oko cene na P.P. ili mob 063/1974-684 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Decembar 26, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Jakna prodata ! ostalo jos samo ... - Kornjaca Ixs 6 elemenata cena za forumase 35€ - Ranac 160 € Pa se javite da se dogovaramo oko cene ili ti cenkamo Dogovor oko cene na P.P. ili mob 063/1974-684 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...