Ceperko 192 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Ovog leta planirana tura preko zapada Crne Gore, obilazak Durmitora, Pivskih jezera, novi put do Boke. Da ubedim zenu da podje samnom na put...kako ? LIBERO, hvala!!! Dovoljan je mali pregled njegovog putopisa da moja IVANKA kaze: ajde ,idem ja sa tobom. Nisam joj dao vremena da razmisli i odustane. Bez priprema, na brzinu se pakujemo. KEROVI osecaju moje uzbudjenje, misle da idu lov, cekaju da i oni budu popakovani . Ostaju da cuvaju kuccu. KRECI... U Pazaru nudim joj.. Sta drugo no cevape!!! Zadovoljni brzo prelazimo preko Pestera i stizemo do doline Lima.. Niski vodostaj Lima: Ulazak u Prijepolje Na Jabuci obilazimo omladinsko naselje Bosko Buha od pre 40 godina.. Pored ove upravne zgrade "ORA Bosko Buha 73" zavrsio sam obuku za vozaca A kategorije. Ulazak na Zabljak Obilazimo i to Crno jezero Ne znam zasto je sela na kamen kad vec kuka da je zadnjica utrnula.. Jbt. KLR! Ovde zalim za godinama i skijanju na Kopaoniku. Da sam mladji dosao bi zimi da isprobam "prsic" po ovim stazama Pocetak bajke.. DURMITOR! Kakav docek! 1907 mnm.. Poseban dozivljaj! Zastajemo i mislimo lepo je a moze da bude i surovo.. Umetnicko delo prirode.. I pogled na Pivsko jezero. Put u "nidje"!!! Strogo desno i prva brzina! Osvrt odakle dodjosmo.. Kazu najmladje i najskolovanije naselje Balkana.. Pluzine! Baterija ode, aparat se gasi.. Pogled sa terase konacista.. Bokokotorski zaliv. Lovcen.. Trajekt, KLR i saputnica. Ulcinj.. Kalimera.. Vratio se iz Amerike.. Pred vilom i liimuuzina.. Priznajem smesna mi je i kaciga i cizme.. U mojim godinama... "sigurnost pre svega". I zena zadovoljna.. Nista joj ne fali.. Podseca se letovanja iz mladjih dana.. Uf, kako je nekad bilo ovde.. A sad se more malo poigralo. Ipak ovo je jos uvek za nas najlepsa plaza! Povratak kuci starim putem od Kotora ka Cetinju.. KLR brunda uz Lovcen. "Ej mladosti, mladosti kazu da brzo prolazis.." Put u obliku slova "M" - dokaz ljubavi kralja Nikole i kraljice Milene Njegusi Jos jedan pogled.. Pogled na Ivanova korita, ali "Ne pomaze voda majko.." bili u cutanju, stigao umor! Povratak preko Lijeve rijeke Kanjon Morace (nazire se po sredini slike) Verusa a na horizontu Komovi Dan je osetno kraci, pao je mrak i mi se kuci vracamo preko Andrijevice, Berana i Novog Pazara. 35 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E nek si ga uslikó, dobro dodje u ove hladne dane. Ajde udri jos, donesi nam sunca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Novembar 16, 2011 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Cisto osvezenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Novembar 16, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo matori... Kapa dole za volju da svoje puteve delis sa bracom po tockovima. Podrska za nove putopise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan "ORA Bosko Buha 73" Bravo majstore !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo, samo ovaj motor nije za tvoje devojcice dupe.Nemoj da si skrt kupi joj nesto udobnije da vise uziva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 16, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan e ovako ćemo ja i moja draga .... samo za jedno 18g , kad deca porastu. Super ste i svaka čast !!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan I za put i slike - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Novembar 16, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Ćevapi kod " Jonuza " . Prošao tuda i opet ću! Bravo na uživanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je ovako nesto gledati i citati u ovo zimsko vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Novembar 16, 2011 Hronični Motociklopata, 7383 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan uf uf stalno sebi govorim necu vise da citam putopise , jer posle samo padnem u depresiju kad vidim tu lepotu, planine, sume, jezera, mora...al opet ih i dalje citam, navuko sam se opasno extra putopis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ... cista desetka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čančar 41 Napisano Novembar 16, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Šamac, Republika Srpska, BiH Motocikl: Yamaha XJR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za vas dvoje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeks73 1 Napisano Novembar 16, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: jakovo Prijavi odgovor kao problematičan bravooooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Novembar 17, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Bravo,bravo komsija,sjajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 17, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalan putopis. Bravo generacijo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Novembar 17, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan zadovoljan putopisom, pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Novembar 18, 2011 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Bravo matori . Svaka cast za voznju ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Novembar 18, 2011 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan poštovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Novembar 18, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Skidam kapu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Novembar 18, 2011 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi bilo bolje da sam isao ovuda....svaka cast na fotkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Novembar 18, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno!Kao sto neko rece,pravo osvezenje P.S. Definitivno moram da dodjem da probam onu "mucenicu" od letos i da vidim kerove kolega lovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Novembar 19, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno!Kao sto neko rece,pravo osvezenje P.S. Definitivno moram da dodjem da probam onu "mucenicu" od letos i da vidim kerove kolega lovac Mi endurasi mozemo u lov i bez kerova. U lov se mucenica obavezno nosi za okrepljenje. Bice i zanimljivo iskustvo kad ga prenesemo slikom i recima na forumu. Kopaonik je skup za skijanje al mi cemo osmisliti lov motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...