tibor 474 Napisano Novembar 15, 2011 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle nakon pretrage po forumu nisam nasao nigde opis niti i jedan podatak o ovom motoru... ukoliko neko zna nesto, koristilo bi mi bilo sta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Novembar 15, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikereviews/searchresults/Bike-Reviews/Cagiva/Cagiva-Gran-Canyon-1998-2000/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Novembar 20, 2011 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Imas na drugim sajtovima, jedan lik ga prodaje. Mislim da je iz Palica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Novembar 29, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto.it/moto-usate/cagiva/gran-canyon-900/index.html klikni na neku od slika iz ponude pa zatim na tehnicki list u gornjem desnom kutu i otvorice ti karakteristike motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Novembar 29, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa bre, ova Cagiva! Nije ni skupa, koji li je motor u njoj? Evo i misljenja vlasnika: http://www.moto.it/listino/cagiva/gran-canyon-900/index.html?model=107&pareri=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 474 Napisano Novembar 30, 2011 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa bre, ova Cagiva! Nije ni skupa, koji li je motor u njoj? ducati 904ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Novembar 30, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto.it/moto-usate/cagiva/navigator-1000/index.html ovaj model je još bolji i tehnicki napredniji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Novembar 30, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto.it/moto-usate/cagiva/navigator-1000/index.html ovaj model je još bolji i tehnicki napredniji. Wow: "Cagiva Navigator 1000 (2005) used, Euro 2,500, Km 35000". Pa kakav god da je, bolji je od TA600 '98 (koji ja vozim). Izgleda da cu poceti da razmisljam o promeni motora i pre nego sto sam planirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Decembar 3, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto.it/moto-usate/cagiva/navigator-1000/index.html ovaj model je još bolji i tehnicki napredniji. Wow: "Cagiva Navigator 1000 (2005) used, Euro 2,500, Km 35000". Pa kakav god da je, bolji je od TA600 '98 (koji ja vozim). Izgleda da cu poceti da razmisljam o promeni motora i pre nego sto sam planirao. u Ducatijevom servisu u Jaski kod ZGB vlasnik, prijatelj, servisa je rekao da je jedini ducati ( kažem ducati jer je mašina ducati ) koji mum nije nikada bio na popravku a ima ih puno u ZGB i okolici. Boki neceš pogrešiti pogotovo na relaciji dato - dobijeno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Decembar 3, 2011 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto.it/moto-usate/cagiva/navigator-1000/index.html ovaj model je još bolji i tehnicki napredniji. Wow: "Cagiva Navigator 1000 (2005) used, Euro 2,500, Km 35000". Pa kakav god da je, bolji je od TA600 '98 (koji ja vozim). Izgleda da cu poceti da razmisljam o promeni motora i pre nego sto sam planirao. u Ducatijevom servisu u Jaski kod ZGB vlasnik, prijatelj, servisa je rekao da je jedini ducati ( kažem ducati jer je mašina ducati ) koji mum nije nikada bio na popravku a ima ih puno u ZGB i okolici. Boki neceš pogrešiti pogotovo na relaciji dato - dobijeno. Molim korisnu informaciju tko u Jaski servisira Ducati? A koga zanimaju Cagiva maxi enduro motori, elefant je legenda http://www.google.hr/webhp?sourceid=navclient&hl=en-GB&ie=UTF-8#sclient=psy-ab&hl=en&site=webhp&source=hp&q=cagiva+elefant+900&pbx=1&oq=cagiva+ele&aq=1&aqi=g4&aql=&gs_sm=c&gs_upl=0l0l1l3322l0l0l0l0l0l0l0l0ll0l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=534b065ce264baef&biw=1440&bih=677 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Decembar 3, 2011 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Dakle nakon pretrage po forumu nisam nasao nigde opis niti i jedan podatak o ovom motoru... ukoliko neko zna nesto, koristilo bi mi bilo sta.... ...one report likened the Cagiva to KTM and Ducati in that its very much a purists bike and definatly NOT made for the mass's... ...jedan izvještaj je usporedio Cagivu sa KTM-om i Ducati-jem i da su njezini kupci "puristi" tj. specijalci i da definitivno nije stvoren za široke mase... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Decembar 3, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je blizi prevod: "purists" - čistunci, od "pure" - čisto(ako sam pogresio, ispravite me), mada nije mi bas jasno sta su time hteli da kazu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Decembar 3, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Molim korisnu informaciju tko u Jaski servisira Ducati? davor ban, Jaska, na staroj cesti ZGB - Karlovac otprilike na pola puta. mob 098 246159. vrhunski servis i odlicni mehanicari. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13256 Napisano Decembar 3, 2011 Ne silazi, 7501 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto tipa za prosvetljenje ljude a ne ono tipa, Afrika je zakon sve ostalo je skljjjj :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 3, 2011 (promenjeno) Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Технички подаци Иначе леп мотор. Нарочито ми се свиђа онај сребрни. Власници кажу да је удобан за путовање и да мало троши. ЕДИТ: Cagiva PDF . Од 11. до 13 стране је прича о Навигатор-у 1000 ЕДИТ II: Сви модели Cagiva 1980-2011 Promenio Decembar 3, 2011 član Sr3ck0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Decembar 5, 2011 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Molim korisnu informaciju tko u Jaski servisira Ducati? davor ban, Jaska, na staroj cesti ZGB - Karlovac otprilike na pola puta. mob 098 246159. vrhunski servis i odlicni mehanicari. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Decembar 5, 2011 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto.it/moto-usate/cagiva/navigator-1000/index.html ovaj model je još bolji i tehnicki napredniji. Wow: "Cagiva Navigator 1000 (2005) used, Euro 2,500, Km 35000". Pa kakav god da je, bolji je od TA600 '98 (koji ja vozim). Izgleda da cu poceti da razmisljam o promeni motora i pre nego sto sam planirao. u Ducatijevom servisu u Jaski kod ZGB vlasnik, prijatelj, servisa je rekao da je jedini ducati ( kažem ducati jer je mašina ducati ) koji mum nije nikada bio na popravku a ima ih puno u ZGB i okolici. Boki neceš pogrešiti pogotovo na relaciji dato - dobijeno. boki.64 govori o Navigatoru koji za razliku od Gran Canyona nema Ducatijev agregat već Suzukijev ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Decembar 5, 2011 (promenjeno) Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan boki.64 govori o Navigatoru koji za razliku od Gran Canyona nema Ducatijev agregat već Suzukijev ... Pazi, stvarno! Svaka cast. EDIT: Bas htedoh da napisem, da ako je ta masina iz V-Stroma, onda je to bas dobra sprava. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=120545701&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=4800&makeModelVariant1.modelDescription=Navigator&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&negativeFeatures=EXPORT&tabNumber=1&adLoadingVersion=bottom Promenio Decembar 6, 2011 član boki.64 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Decembar 6, 2011 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Navigator 1000 ima masinu od V Stroma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano April 1, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Navigator 1000 ima masinu od V Stroma. Tako je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...