KTM+A 535 Napisano Novembar 13, 2011 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan potrebna mi je pomoc oko nekog programa koji bi stajao istaliran u mom kompjuteru a sa kojim bih mogao da posatavljam vodene zigove u boji i sa promenom procenta njegove jacine na fotografiji . dosad sam to radio na photo shopovom sajtu ali mi dugo traje ucitavanje kod njih pa nazad jos u kombinaciji sa malo sporijim internetom ceo dan zajebancije . jel ima neki prostiji program da se preuzme negde koji ima postavljanje vodenih zigova u boji sa promenom jacine ziga. hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Novembar 13, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Skini program watermark factory 2 Mislim da nije besplatan, ali skini preko torenta. Dobar je, radi posao prilicno brzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Novembar 13, 2011 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Bilo koji program za obradu slika to moze, a jacinu podesavas sa providnoscu. U sustini jako jednostavna stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Novembar 13, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan VSO Image Resizer radi sve to sto zelis i besplatan je. Moze paketno da obradi vise slika. http://www.obviousidea.com/windows-software/light-image-resizer/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_term=picasa&utm_content=education Sad se zove Light Image Resizer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Novembar 15, 2011 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala zavrseno uz vasu pomoc . samo ce trebati vremena malo dok se uhodam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I upamti, novcanice od 100 eur imaju dve nule 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan I upamti, novcanice od 100 eur imaju dve nule sitno ja volim kad prvi broj 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Novembar 28, 2013 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Trazim watermark, naravno besplatan. Ako neko ima neki link itd. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Novembar 28, 2013 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan http://download.cnet.com/Watermark-Software/3000-12511_4-10965009.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Novembar 29, 2013 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan http://download.cnet.com/Watermark-Software/3000-12511_4-10965009.html Skinuo i patim se dva dana. Prihvatam da sam smotan ali ova varijanta besplatna ne nudi watermark ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Novembar 29, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Skini sa torrenta k'o svaka prava srbenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Novembar 29, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim ovaj... http://www.obviousidea.com/windows-software/light-image-resizer/ Osnovna namena mu je smanjivanje, tacnije promena velicina slike, ali ima i opciju postavljanja vodenog ziga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Novembar 29, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim ovaj... http://www.obviousidea.com/windows-software/light-image-resizer/ Osnovna namena mu je smanjivanje, tacnije promena velicina slike, ali ima i opciju postavljanja vodenog ziga. Naravno, moze da obradi paketno ceo folder ili samo grupu obelezenih slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Novembar 29, 2013 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Klepio sa torenta.Photo watermark profesional 7. Vfredi svaki dinar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...