bigbad86 825 Napisano Novembar 11, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan U Ulici Cara Lazara negde na kraju ulice je postavljena kamera koja snima vozace koji ulaze u suprotnom smeru (jednosmerna ulica) Jednom decku su vec stigle dve kazne. Postavljate adrese i drugih kamera ako znate. A bio sam ubedjen da ce se ovo zadrzati na BG-u i NS-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 11, 2011 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Кад год нешто раде редослед је следећи: 1) Београд 2) Нови Сад 3) Крагујевац 4) Ниш тако да, џаба си се надао... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Novembar 11, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je to biznis. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Novembar 11, 2011 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan i u Pancevu su vec odavno postavljene...ali ne znam da li funkcionisu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Novembar 12, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Dodjite u Nis da se vozamo ko ljudi nema te haj tek inovacije, mi smo jos ~zaostali~ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I Subotica se, hvala Bogu, bar po ovom pitanju vodi među zaostalima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...