tommy.n 152 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Ako majstoru "krene", mozda prodjes skuplje nego o u ovlascenom servisu ! Salim se, ugovori i meni jedno ciscenje po istoj ceni... Danas sam kupio nov akumulator pa registracija pa kad se oporavim servis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor 1200 738 Napisano Mart 13, 2012 no colors, 164 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF1000 AfrikaTwin Prijavi odgovor kao problematičan Evo u duhu teme Drugar prodaje hondu Foresight 250 cena ispod 1000e poruke ponude. Slike uskoro motor je u solidno stanju cena nije fiksna a da god 2001 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor 1200 738 Napisano Mart 13, 2012 no colors, 164 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF1000 AfrikaTwin Prijavi odgovor kao problematičan Evo u duhu teme Drugar prodaje hondu Foresight 250 cena ispod 1000e poruke ponude. Slike uskoro motor je u solidno stanju cena nije fiksna a da god 2001 sada citam pravila foruma ako sam prekrsi neka NEKA ME ADMIN ISPRAVI hvala drugari . Eto post nije postavljen radi ostvarivanja dobiti nego kako tema kaze maxi ispod 1000e pa mozda nekom kolegi sa foruma znaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...