Inspektor Nagib 58 Napisano Novembar 11, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Ko jos nece da udari na motoriste. Sva sreca pa taj manijak nije bio za volanom nekog krsa. A ovih osisanih na opasno mi je tek preko glave, ali najbolje je ostati miran, ko ga j**e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 11, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17267 Napisano Novembar 11, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3689 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Kako se stvari odvijaju, mislim da će uskoro na motoru pri ruci morati da bude "instalirana" i skraćena sačmarica-dvocevka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KLINJA 60 Napisano Novembar 12, 2011 izrazit konj, 36 postova Lokacija: Temerin Motocikl: VFR bio CBR sad Prijavi odgovor kao problematičan da svi ce poceti da se brane (sa)čmarom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 12, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa zar nisi mogao u stilu brus lija da sidjes i da ga malo iznabadas...ja bi siso,pa kom obojci kom opanci....pa nek ima i drugare pored... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Novembar 12, 2011 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan ...ja bi siso... Pa ti sishi 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Novembar 12, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Meni je izleteo ispred auta lik na sred puta, bukvalno stao na sred moje trake i pokazuje mi rukom da stanem. Pored njega na trotoaru još par njih, i nigde nikog niti bilo kog auta u blizini. Svi su delovali upravo kao i ovaj tvoj. Čudno mi je bilo što je tako izleteo da sam morao naglo da kočim a išao sam barem 60km/h. Naravno dodao sam gas i preticao ga u suprotno traci, ali nije mi bilo svejedno, skoro da sam siguran da su hteli da prave probleme. Sve se desilo u blizini hale Pionir . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se stvari odvijaju, mislim da će uskoro na motoru pri ruci morati da bude "instalirana" i skraćena sačmarica-dvocevka. Biće dovoljna i metalna šipka (rezervni deo za crashbar, ako ne pita) ...ja bi siso... Pa ti sishi Auuuuu :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 12, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Brate sta je bre to bilo ahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan To se sigurno povampirio nastradali mlađi sin, pa sad otvara poštu :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blind willie 23 Napisano Novembar 12, 2011 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako se stvari odvijaju, mislim da će uskoro na motoru pri ruci morati da bude "instalirana" i skraćena sačmarica-dvocevka. nedovoljno. ja razmisljam kako da ugradim dve bazuke na motor jer me pre desetak dana idiot sa kolima izgurao sa puta i prevrnuo. mogao sam da biram da uradim pravo u njega ili da izletim sa puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Novembar 12, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan DA DA to nije losa ideja dograditi nek stvarcice ala dzems bond , ekseri da ispadaju nazad , dimna zavesa, sa strane neke bodlje na tockovima i sl. naoruzanja za prezivljavanje na drumovima !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha 22 Napisano Novembar 12, 2011 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan '90-te su se vratile i to u najgorem obliku. Pre neki dan klinac u kaficu prilazi mom stolu i kaze sta me gledas, jel imamo mi nesto. Ja sedim sa devojkom i ne mogu da verujem sta cujem. Dok sam se ja opasuljio, klinac nekako kapira da su on i njegova dva ortaka zalutali u lokalni kafic gde se bukvalno svi gosti znaju, nabrzaka se okrecu i odlaze. Ja ostadoh u cudu. Pri tome cenim da imaju oko 20 godina, sto znaci da su bili mnogo mali 90-tih kad su te fore bile popularne. Dal' su na nekoj gudri, alkoholu, ko zna. Ja znam da mi se nikako ne svidja povratak te mode! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Novembar 12, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan U brate na svom terenu, pa što si propustio priliku da se pokažeš pred curom. Dobio bi čašu u lobanju pre nego završi rečenicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha 22 Napisano Novembar 12, 2011 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne volim da pribegavam nasilju osim u krajnjoj nuzdi, da sam do sada skakao na svakog ko se ovako ponasao, verovatno bih odavno zavrsio na groblju ili u boljem slucaju u zatvoru! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Novembar 12, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne volim da pribegavam nasilju osim u krajnjoj nuzdi, da sam do sada skakao na svakog ko se ovako ponasao, verovatno bih odavno zavrsio na groblju ili u boljem slucaju u zatvoru! Ono jeste, i ja se trudim da gledam svoja posla, klonim se i mesta na kojima može doći do konflikta ali dobro je ponekad se nekom nahebati majke kao ispusni ventil za sve one ljigavštine koje smo prinudjeni da ta trpimo svakodnevno, melem za duševno zdravlje i samopouzdanje. Kad je zicer ne treba propustiti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Novembar 12, 2011 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Citam i ne verujem. A dugo po klubovima se prica kako je miljakovacki spid najbolji. Izgleda da mnogo brzo jede mozak. Jednom prilikom Hitman mi je rekao "sta se kacis otkud znas da nema pistolj" ali kad u momentu ne razmisljas... Standardne klinacke fore su i te u kaficima, javnim mestima ali samo kad su u coporu. Sinoc ih gledam ispred klubova gde drzim obezbedjenje, svi isto obuceni, falsh trenerke bele carape crne ribok klasik ili Air Max 2. Nabedjeni dileri i kvazi kriminalci. Problem je sto su svesni svoje fizicke slabosti i nepoznavanja borilackih vestina pa vrlo lako vade i koriste noz ili neko jako slicno sredstvo. Budite oprezni i ako vec mora u problem samo gledajte u ruke da ne sevne secivo i iz sve snage. Moja majka uvek govori "Beganova majka pevala a jogunova kukala" Ja toga NE MOGU da se pridrzavam ali kod god moze nek se drzi toga. Strasno je pojeftinio zivot. Doslo je,izgleda, eliminaciono doba.... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KLINJA 60 Napisano Novembar 13, 2011 izrazit konj, 36 postova Lokacija: Temerin Motocikl: VFR bio CBR sad Prijavi odgovor kao problematičan Citam i ne verujem. A dugo po klubovima se prica kako je miljakovacki spid najbolji. Izgleda da mnogo brzo jede mozak. Jednom prilikom Hitman mi je rekao "sta se kacis otkud znas da nema pistolj" ali kad u momentu ne razmisljas... Standardne klinacke fore su i te u kaficima, javnim mestima ali samo kad su u coporu. Sinoc ih gledam ispred klubova gde drzim obezbedjenje, svi isto obuceni, falsh trenerke bele carape crne ribok klasik ili Air Max 2. Nabedjeni dileri i kvazi kriminalci. Problem je sto su svesni svoje fizicke slabosti i nepoznavanja borilackih vestina pa vrlo lako vade i koriste noz ili neko jako slicno sredstvo. Budite oprezni i ako vec mora u problem samo gledajte u ruke da ne sevne secivo i iz sve snage. Moja majka uvek govori "Beganova majka pevala a jogunova kukala" Ja toga NE MOGU da se pridrzavam ali kod god moze nek se drzi toga. Strasno je pojeftinio zivot. Doslo je,izgleda, eliminaciono doba.... svaka cast ja inace u svom soru macetu nosim kad idem u stetu, a i nikad se nezna mozda neko ponese kulen ili sunkicu za has Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4153 Napisano Novembar 14, 2011 Drug član, 477 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Blago tebi, samo 50km/h. Meni se desilo nesto slicno prosle godine. Dosadno nedelja avgust mesec i ajd ja na voznju od V. Gradista do Donjeg Milanovca. Vracajuci se na izlasku iz Milanovca ima jedan pravac od cirka 1 km i ja krenem da razvlacim. Vozim taako negde oko 220-230 i primetim kombi zaustavljen sa desne strane van puta i menjaju gumu, odjednom debilcina izlece i i ja mahinalno krecem ulevo , on zatim pravi polukruyni pokret nogom i masi me za par cm . Refleksno sam pogledao u retrovizor da vidim sta je iza, kada sam vratio pogled na put odjednom krivina 90 stepeni sa branicima i dunav iza, nabadam obe i obaram. Epilog - hematom na nozi i pocepana nova moto patika od branika. Stao sam i razmisljao sta raditi ali jebiga budala nije bila sama a i nisam imao podesan alat za lecenje takvih imbecila . Da me je kojim slucajem udario nasli bi me negde kod hidroelektrane a njega bi skupljali u par kesa. Od tada cim vidim nekog pored puta obavezno stanem i proguram motor pored Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Novembar 14, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Sve je isto, samo njega nema! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Novembar 14, 2011 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Novembar 14, 2011 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan A jbte 220 - 230 pa nije ni cudo sto si sleteo, i pticu da si video isto bi se desilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 451 Napisano Novembar 14, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Sta narkoman ma nemoguće Sve ih ceka crna reka to je jedini lek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KLINJA 60 Napisano Novembar 15, 2011 izrazit konj, 36 postova Lokacija: Temerin Motocikl: VFR bio CBR sad Prijavi odgovor kao problematičan srednje vekovno maltretiranje-21 vek drogiranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekas.srb 14 Napisano Novembar 16, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: beograd vozdovac limassol kipar Motocikl: afraca rd7 bmw k 12rs Prijavi odgovor kao problematičan davne 1983 sa svojim krvavo zaradjenim 12500dem benkicom r65 crvene boje vozim od autokom.ka semaforu,i otprilike na pola puta,sa desne strane guraju me na bankinu cetiri tipa u fordu sa cetinjskim tablicama pritom umiru od smeha kako ja pokusavam da se sklonim ukocim i izbegnem udarac.saterali su me uza zid sa leve strane bas kad su morali i sami da stanu zbog semafora i automobila ispred njih.u nastupu upisavanja od smeha prevideli su moj silazak sa motora,i koriscenje najdebljeg lanca coji ste videli sa katancem ruske proizvodnje od cirka4 kila,tako sam ih demolirao da nisu sneli ni da izadju iz kola,vec su zapalili cim se pomerio auto ispred njih,iskreno nisam razmisljao o pistoljima u tom trenu zato sto isti i sam nosim.ima me 2m i130kg pa su sve opcije bile u opticaju.e sad nisu ni crnogorci sto su nekad bili,a nece ni mene na mom vozdovcu svako da j..e. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...