urosAT 312 Napisano Mart 10, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Au, pa vi ga bas radite Svaka cast, skidam kapu, ovakva restauracija se retko vidja i na tv-u Jedva cekam da vidim fotke kad bude finito Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Mart 11, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast peki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo Peki, srafi to, ja vec 2x bio do Ralje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 13, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Matori čim Bokilć za vikend istera one leševe iz garaže ubacujemo moj na reanimaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 23, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Konačno novosti iz Ordinacije Dr. Bokilića Novi ležajevi, karike, lanci i spaneri. Ofarbani agregat, komplet sređena korpa kvačila....Da ga ne ureknem....uskoro ćemo i mi na drum 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Mart 23, 2012 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan mmm, izgleda njam, bice mi cast da se provozam sa Vama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 23, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Samo još farbar Živko da ne zakaže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radelet 8 Napisano Mart 24, 2012 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, samo napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1284 Napisano Mart 24, 2012 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 27, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao rezervoar i plastike Paljenje i štiljro zakazani za subotu u ordinaciji Dr. Bokilića p.s. Da mi gore pomenuti farbar nije sjebo nališke i digo pritisak na 200...mojoj sreći ne bi bilo kraja > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6170 Napisano Mart 27, 2012 Drug član, 3025 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Nisi mu valjda platio? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 27, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nisam Trebalo je ja njemu da uzmem 80 eur koliko su me izašle nališke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Mart 27, 2012 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan e, jebi ga . nego, Peki ne sekiraj, crno ispod nokta i pride vagon strasti je ugrađeno u to i nema šta da ga zajebe. izgledaće on svetski...a tvoj je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6170 Napisano Mart 27, 2012 Drug član, 3025 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jeftinije (a za moj ukus i lepše), bi bilo da si umesto nalepnica uradio air-brush svih šara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Mart 28, 2012 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A da ti te mjehure probusis, pa fenom za farbu omeksas i prilepis? Probaj prvo na komadu od ostatka kako bi izgledalo. Greota da ovako ostane, bas ce biti lepotan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Mart 28, 2012 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nisam Trebalo je ja njemu da uzmem 80 eur koliko su me izašle nališke Ogrebao si se dzabe za farbanje i lepljenje nalepnica i jos kukas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 28, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nisam Trebalo je ja njemu da uzmem 80 eur koliko su me izašle nališke Ogrebao si se dzabe za farbanje i lepljenje nalepnica i jos kukas. :jok: Batice ovo ti je kao da kupiš fenomenalne gilje od krokodilske kože, armani odelo od soma evra i staviš kačket na glavu. I svako ko te sretne reći će, kakav ti je ovo šabanski kačket. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Mart 28, 2012 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nisam Trebalo je ja njemu da uzmem 80 eur koliko su me izašle nališke Ogrebao si se dzabe za farbanje i lepljenje nalepnica i jos kukas. :jok: Batice ovo ti je kao da kupiš fenomenalne gilje od krokodilske kože, armani odelo od soma evra i staviš kačket na glavu. I svako ko te sretne reći će, kakav ti je ovo šabanski kačket. Los ti stilista sindzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 28, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a sutra,,mozda budu i karbovi.. op zica zica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Mart 28, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Sine, ko god je polirao ove dekla motora, DO JAJA ih je u radio! :D Bokilicu, nemoj vise da slikas fiksnim telefonom, uzmi digitalac u ruke pa lepo slikaj, k'o cho'ek 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 28, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Sine, ko god je polirao ove dekla motora, DO JAJA ih je u radio! :D Bokilicu, nemoj vise da slikas fiksnim telefonom, uzmi digitalac u ruke pa lepo slikaj, k'o cho'ek necu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 28, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi barem ljudski telefon kad sa njime slikaš @ Serđo: Di sme da slka aparatom, pa da mu se vide otisci prstiju na deklima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Mart 28, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan @ Serđo: Di sme da slka aparatom, pa da mu se vide otisci prstiju na deklima Pa cekaj bre, zar nije bio dogovor da sklapa u belim rukavicama. Mora da se ispostuje neki japanski protokol. Ne moze to tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 28, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Boki, kupi ovako nešto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 29, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nemam ja pare za to,,dobar mi i mobilan ako neko ima da pokloni neki digi aparat necem se bunim,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...