vlilis 72 Napisano Jul 2, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para, toliko i muzike. Ovo svira R'n'R. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shumadinac 0 Napisano Jul 2, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Pariz francuska , gornji milanovac srbija Prijavi odgovor kao problematičan I da li su servisi stvarno skuplji i cesci nego kod drugih motora? Voleo bih da mi sadasnji ili bivsi vlasnici KTM-a odgovore na ta 2 pitanja,jer mislim da je ktm ubedljivo najbolji sto se tice kros motora ali kad god nekom spomenem da bi to rado vozio odmah mi svi pocinju sa pricom : aaauuuu skupooooo odrzavanje,kvari se non-stop,stalno je na servisu,bla,bla.. verujem da preteruju ali ima li istine u tome i koliko? U pitanju su samo motori tipa LC4 , to znaci od 1992/1993 pa cak i do 2007, mislim ... sta se desava ?? Lager na sklopu klipnjace , koji treba da se servisira ( promeni ) svakih 15.000 kms , nije naravno nikad promenjen , sto znaci narocito kad je motor u supermoto verziji , pukne i klipnjaca probije cak ponekad i blok motora [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jul 2, 2009 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Niko se nije uvrijedio i ja isto samo zakljucujem iz prilozenog Lutko, nije isto uvrediti i povrediti.Ja mislim da sam ti samo povredio osecanja koja gajis prema bajku,taman posla da bih te uvrediio tebe ili bilo kog od kolega.Pa ne pricam nista lose o vasim djevojkama ili zenama daleko bilo samo iznosim misljenje na postavljeno pitanje o KTM-u. Koji nikada nisi vidio Vido ga ne vido to je idalje krsinma kvarljiva koji sam ja prvi put vozio daleke 95 kad si ti jeo pacju kaku po pesku zato me iskuliraj malo ,dosadan si vise bre sa tim KTM--om internet strucnjace. hahahaha :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shumadinac 0 Napisano Jul 2, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Pariz francuska , gornji milanovac srbija Prijavi odgovor kao problematičan I da li su servisi stvarno skuplji i cesci nego kod drugih motora? Voleo bih da mi sadasnji ili bivsi vlasnici KTM-a odgovore na ta 2 pitanja,jer mislim da je ktm ubedljivo najbolji sto se tice kros motora ali kad god nekom spomenem da bi to rado vozio odmah mi svi pocinju sa pricom : aaauuuu skupooooo odrzavanje,kvari se non-stop,stalno je na servisu,bla,bla.. verujem da preteruju ali ima li istine u tome i koliko? U pitanju su samo motori tipa LC4 , to znaci od 1992/1993 pa cak i do 2007, mislim ... sta se desava ?? Lager na sklopu klipnjace , koji treba da se servisira ( promeni ) svakih 15.000 kms , nije naravno nikad promenjen , sto znaci narocito kad je motor u supermoto verziji , pukne i klipnjaca probije cak ponekad i blok motora [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 2, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Vido ga ne vido to je idalje krsinma kvarljiva koji sam ja prvi put vozio daleke 95 kad si ti jeo pacju kaku po pesku zato me iskuliraj malo ,dosadan si vise bre sa tim KTM--om internet strucnjace. Kako ovo da shvatim, kao uvredu!? Kako zelis da ti dokazem da nisam samo internet strucnjak? Ja jesam malo mladji od tebe, ali ne mozes samnom tako da razgovaras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shumadinac 0 Napisano Jul 2, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Pariz francuska , gornji milanovac srbija Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para, toliko i muzike. Ovo svira R'n'R. Evo kako svira R n R kad se ne promene lageri na klipnjaci redovno ,sto znaci svakih 15.000 kilometara naj kasnije , ali to kosta , naravno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako svira R n R kad se ne promene lageri na klipnjaci redovno ,sto znaci svakih 15.000 kilometara naj kasnije , ali to kosta , naravno ... Je l' tebi ovaj lavor u potpisu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 3, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da su ovde pokvareni odnosi medju kolegama!!!!!!!!!! Batalite tu nervozu i dokazivanje!!!!!! Nema svrhe Lazi dokazivati, covek zna sta hoce i sta moze...... Suprotni kolega zna sta nece.... I cemu ubedjivanje, a o vredjanju da ne pricam....... IDEMO DALJE!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jul 3, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan I pored svega sto sam procitao AT bih se odrekao samo za 990 Adv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Jul 3, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vauuu, znači penisi su na stolu, čeka se samo nezavisna komisija da donese lenjir i da konačnu presudu. Ima nas na forumu koji želimo da čujemo OBJEKTIVNO mišljenje ljudi koji su posedovali ili makar vozili KMT, a ne procene ljudi koji su videli KTM na omotu Pan Erotike i delovo im je pokvareno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 3, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je pit izuzetno potkovan i obavešten da sudi o KTM-u, na osnovu detaljnog super-testa, uradjenog, ne tako davne 1995. godine, i mislim da su ti podaci validni i upotrebljivi do dan danas, na najnoviju generaciju mopeda... Lično mogu da potvrdim takvo izlaganje, na osnovu detaljnih analiza par Japanskih modela, koje sam posedovao, kao i Lazarov KTM 690sm, koji sam čak i uživo video 2-put i takodje da izjavim da je KTM jedna velika prevara. Za cenu jednog KTM-ovog cilindra, kod Japanaca dobijete bar 2, ako ne i sva 4 cilindra uračunata u cenu! Strašno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan malo je vjerovatno da neko na forumu, iskren, ne bi volio da ima jednog ktm-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 3, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan I pored svega sto sam procitao AT bih se odrekao samo za 990 Adv... :o :o ??? ???...brate izdao si hardcore :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano Jul 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Priznali to ili ne, KTM je "state of the art", a svaka umetnost ima svoju cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 3, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan malo je vjerovatno da neko na forumu, iskren, ne bi volio da ima jednog ktm-a 990 adv, pa nek crkne drugi dan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jul 3, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan malo je vjerovatno da neko na forumu, iskren, ne bi volio da ima jednog ktm-a 990 adv, pa nek crkne drugi dan ;D Kad sam kupovao 640 adv tako sam i razmišljao " pa nek crkne drugi dan ". Još uvek ga vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Jul 3, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan malo je vjerovatno da neko na forumu, iskren, ne bi volio da ima jednog ktm-a 990 adv, pa nek crkne drugi dan ;D He hhe pa nemoj tako druze Kepo pa nece bas drugi dan al posle nekolko tisuca kilometara oce a u medjuvremenu ce da visi non stop po servisima da otklanja fabricke greskice.Zalosno ali istinito. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Boze koliko strucnjaka na jednom mestu koji bi rado provozali ovo Kratkotrajno turistiko smece. Ono sto je bitno je da su ovde u raspravi uglavnom ljudi koji nikada nisu ni seli na KTM ali su culi itd. i koje upravo to govno sto se kvari uzasno pali. Kad vec nesto nemas onda ga barem pljuj da opravdas sebe. Ljudi manite se budalastina, lepo je vreme, pustite ove kretenske rasprave sto ste culi od nekoga i idite malo da se provozate. Ovo je sve kao prica kada sam imao pet godina pa se svadjao ciji je tata jaci i vozi bolje auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Jul 3, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Boze koliko strucnjaka na jednom mestu koji bi rado provozali ovo Kratkotrajno turistiko smece. Ono sto je bitno je da su ovde u raspravi uglavnom ljudi koji nikada nisu ni seli na KTM ali su culi itd. i koje upravo to govno sto se kvari uzasno pali. Kad vec nesto nemas onda ga barem pljuj da opravdas sebe. Ljudi manite se budalastina, lepo je vreme, pustite ove kretenske rasprave sto ste culi od nekoga i idite malo da se provozate. Ovo je sve kao prica kada sam imao pet godina pa se svadjao ciji je tata jaci i vozi bolje auto. Je si li ti nesto nervozan a majstore u cemu je tvoj i dvih ostalih probl;em ,tebi se KTM svidja meni ne iz razloga sto se kvari vise od ostalih a ko misli suprotno nije dobro obavesten tj subjektivan tj ludo je zaljubljen u ovu marku.Sa kTM ti je kao sa zenama sto te vise HEBE vie je volis na srecu pa ja spadam u onu drugu grupu tako da izbegavajte duboke recenice tipa ko niuje vozio ne moze da prica o KTM kao da vi ostali znate sta sam ja vozio iblalalalal uostalom meni motor i ne sluzi da s njim nesto istrazujem kranje granice nego vise kao utovarni instrument a za to je TDM vise nego dobar. P.S. tema je da li se KTM kvari vise od ostalih i molim sve vas da se ubuduce pridrzavate teme bez nervoznih insinuacija na znanje i iskustvo ucesnika u raspravi pogotovu ako ne poznajete sagovornike .U najmanje ruku ispadate nekulturi.POZDRAV I BEZ NERVOZE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno kako si se ti osetio ovde jedini prozvanim? Mora da te muci neki kriterijum gore navedeni? Ja kada neko nesto napise a nema veze samnom, ja i ne reagujem. Kao prvo ne citam ovu temu odavno jer nema nikakvog smisla, po meni. Ali je stvarno uzasno ruzno sto svi nabrajaju neke stvari koje su culi. Zato sam i napisao da se ljudi manu praznih prica i izadju napolje, upale svoje ljubimce, provozaju se, uzivaju. Sve je to bolje nego da se ovde prepucavaju po nekoj besmislenoj temi. Ko je naumio da kupi taj motor i odvoji tolike pare, nece sigurno da se pomami ovakvom temom u kome ljudi pricaju sta su culi od NN lica. U redu komentari Majstor Zivote i ostalih strucnih lica koji jako puno znaju, njihova misljenja mogu da pomognu nekome. Ja nisam napisao da je ni dobar ni los, imam svoje misljenje i zato vozim dva, i putni i cross, i nebi ih menjao ni za jedan drugi, a vozio sam i japance. Ali to nigde nisam napisao, jer je tema kao da se deca igraju i nadjacavaju. Dakle govno je tesko od motora, nema ni uspeha ni rezultata, svaki dan se kvari i ne smes ni do Rudnika da odes sa njim, ne koci, juris radilicu po putu i svako ko sumnja u njega nemoj ni da pomislja da kupi, ima puno proverenijih stvari:afika, tenere, TDM je najbolji kompromis po meni, strom. Manite se ljudi ovoga, popite neko pivce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Onaj pekar vecito od najbezazlenije zajebancije napravi pravu pizdariju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Jul 3, 2009 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovo me viđeh ni na jednom forumu katastrofa je koliko malo poučnih stvari ovde možeš da pročitaš, svaka tema je ista ....Rossi ili Stoner,Ktm ili Africa ili slično Valjda se tako kucaju one zvezdice ako je to ikome važno Reče mi skoro jedan drugar da je ovaj forum Kindergarten a je sve više verujem u to bez obzira na starost učesnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Jul 3, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno kako si se ti osetio ovde jedini prozvanim? Mora da te muci neki kriterijum gore navedeni? Ja kada neko nesto napise a nema veze samnom, ja i ne reagujem. Kao prvo ne citam ovu temu odavno jer nema nikakvog smisla, po meni. Ali je stvarno uzasno ruzno sto svi nabrajaju neke stvari koje su culi. Zato sam i napisao da se ljudi manu praznih prica i izadju napolje, upale svoje ljubimce, provozaju se, uzivaju. Sve je to bolje nego da se ovde prepucavaju po nekoj besmislenoj temi. Ko je naumio da kupi taj motor i odvoji tolike pare, nece sigurno da se pomami ovakvom temom u kome ljudi pricaju sta su culi od NN lica. U redu komentari Majstor Zivote i ostalih strucnih lica koji jako puno znaju, njihova misljenja mogu da pomognu nekome. Ja nisam napisao da je ni dobar ni los, imam svoje misljenje i zato vozim dva, i putni i cross, i nebi ih menjao ni za jedan drugi, a vozio sam i japance. Ali to nigde nisam napisao, jer je tema kao da se deca igraju i nadjacavaju. Dakle govno je tesko od motora, nema ni uspeha ni rezultata, svaki dan se kvari i ne smes ni do Rudnika da odes sa njim, ne koci, juris radilicu po putu i svako ko sumnja u njega nemoj ni da pomislja da kupi, ima puno proverenijih stvari:afika, tenere, TDM je najbolji kompromis po meni, strom. Manite se ljudi ovoga, popite neko pivce. Šta li si ti vozio od Japanaca kad ti se KTM sviđa. I koliko dugo si ih vozio, da si napravio neku dalju vožnju sa nekim drugim motorom, sigurno ne bi sada vozio KTM, nego si se verovatno samo vozikao po gradu i okolini, pa ti se sada i KTM sviđa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Jul 3, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo gde se i koliko vozikao koma http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=7502.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 3, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHAAAAAAAAAAAAAA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...