Jump to content

Moto Zajednica

Da li se KTM stvarno toliko cesto kvari?

Recommended Posts

• Zainteresovan, 904 postova
  • Motocikl: SUZUKI V- STROM

Jutros sam u gradu sreo nekog engleza na proputovanju kroz srbiju,pa se preko Crne Gore i Italije vraca za Englesku.Covek je vozio 990adventure .Pre tog ktm imao je afriku twin.Na moje pitanje za razliku odgovor je bio "KTM je nepouzdan",stim da on nije imao puno problema sa njim za razliku od njegovog prijatelja koji nije te srece.

E ti momci prelaze prave kilometre  pa je njihov odgovor i realan.Ovi vikend vozaci od maksimalnih 300km su.....  :D Meni je licno malo smesno kako su klinci zapenili da se raspravljaju kako je njihov konj najbolji.Kao ono:' partizan-zvezda.Cim vidim odgovore vidim da je klinac u pitanju.Mene zabole za Suzuki,Hondu,Yamahu,KTM.Ako me motor sluzi onda je ok,Ne postoji nabolji brand motora.Postoji dobro konstrukcijski pogodjen motor i lose pogodjen. Primer je V-strom 650 i v-strom 1000.Dl650 je bolje pogodjen bajk i nema sta da se prica.A razlika je samo u kubikazi. :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 719 postova
  • Motocikl: KTM ima

Jutros sam u gradu sreo nekog engleza na proputovanju kroz srbiju,pa se preko Crne Gore i Italije vraca za Englesku...

Mozda se razume u motore, ali geografija mu ne ide.

• Drug član, 1520 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640

Jutros sam u gradu sreo nekog engleza na proputovanju kroz srbiju,pa se preko Crne Gore i Italije vraca za Englesku.Covek je vozio 990adventure .Pre tog ktm imao je afriku twin.Na moje pitanje za razliku odgovor je bio "KTM je nepouzdan",stim da on nije imao puno problema sa njim za razliku od njegovog prijatelja koji nije te srece.

Možda se niste razumeli kad ste pričali, predpostavljam da niste pričali na srpskom. Treba pitati Komu koliko problema je imao kad je išao na putovanje http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40796.0 on bi nam svima moga lepo na srpskom objansiti kakvih i kolikih problema je imao. Ovo je rekla-kazala jer priča lako može i da se okrene, da je neki francuz išao okolo-naokolo sa Hondom pa je rekao da je nepouzdana u odnosu na KTM koji je ranije imao.

@Dark sa ovim se u potpunosti slažem :

Mene zabole za Suzuki,Hondu,Yamahu,KTM.Ako me motor sluzi onda je ok,
samo mi nije jasno zašto su toliko zapeli da KTM ne valja oni koji ga niti voze niti su ga vozili.

• Zainteresovan, 525 postova
  • Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250

Jutros sam u gradu sreo nekog engleza na proputovanju kroz srbiju,pa se preko Crne Gore i Italije vraca za Englesku...

Mozda su mu rekli da KTM moze i po vodi.

• Zainteresovan, 557 postova
  • Motocikl: Varadero 1000

@ B@ne

Vrlo dobro smo se razumeli ,a razloga nemam da bih pricu izvrtao,pre svega nisam takav.Treba praviti razliku izmedju motora za trku i fabrickih koji u vecini slucajeva imaju vrlo malo zajednickog

• Zainteresovan, 557 postova
  • Motocikl: Varadero 1000

trajekt

trajekt

Ma za trajekt se odlucio tek sad kad je video koliko se zajebao. I ti, Gorane, bi bio dezorjentisan da ti se motor zove KTM

@ B@ne

Vrlo dobro smo se razumeli ,a razloga nemam da bih pricu izvrtao,pre svega nisam takav.Treba praviti razliku izmedju motora za trku i fabrickih koji u vecini slucajeva imaju vrlo malo zajednickog

Tako je, postoji ogromna razlika između trkačkih i fabičkih motora. KTM 990 Adventure nije trkački motor i ne vidim ni jedan razlog zašto bi taj motor bio manje pouzdan od bilo kog motora slične namene. Da je KTM nepuozdan motor, mislim na fabričke da ne bi opet ulazili u priču Pariz-Dakar, tržište bi to odavno uočilo i ta firma bi nestala. Kod nas u Srbiji po definiciji ne valja Kawasaki i KTM, ali zato je Honda No1., a zašto , pa eto tako... 8)

Ne može po vodi, probao sam, potone svaki put ... možda može Yamaha oni proizvode vanbrodske motore, i bubnjeve, i klavire, ...i štapiće za uši... :D

Ne može po vodi, probao sam, potone svaki put ... možda može Yamaha oni proizvode vanbrodske motore, i bubnjeve, i klavire, ...i štapiće za uši... :D

Tako je, svaka cast na navodima, dobro si me potsetio da je u svim tim segmentima industrije, Yamaha pokazala ko je lider, a kolko sam upoznat KTM pravi i neke bicikle, pa je opet neki tamo Bjanki ( i jos mnogi ) bolji

Pa posle Afrike svaki motor je nepouzdan, to je normalno ;D ;D ;D

Kad bi ADV vozio koliko afrika moze da ide, trajao bi milionce B)

Tako je admirale  ;)

• ¡Siempre adelante!, 2188 postova
  • Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster

Izem vam temu sa ovako malo slika.  Moj prijatelj Mark i ja na putu za Oregon:

115025961_yhDaC-M.jpg

115026037_EXN3u-M.jpg

115026077_Lr8cN-M.jpg

Ovo je 950 model, onaj što navodno ima svakojake probleme.  Na ovom putovanju smo prešli 2850 milja, što mu dođe 4560 km.  Mark je imao samo jedan konstantan problem sa njegovim KTM-om:

115026212_LyPt7-M.jpg

Kad god bi negde stali, neko bi došao da ga zagleda i postavlja pitanja.

115035570_Rci5b-M.jpg

130835395_HKcxn-M.jpg

Motor je prodao sa 12,000 milja (oko 19,200 km); lik koji ga je kupio je otputovao njime sa cupi za Centralnu Ameriku.

• Drug član, 1243 postova
  • Motocikl: Uly

KTM pravi i akumulatore??? woaaaaa.......super...

Jel da da je super?!

Pa to sam i hteo da kazem, dobro je da si me bar ti lepo shvatio...

4o7kX_dsc00105lb.jpg

Negde u istocnoj Srbiji. Nije imao ko da me slika, vozao sam se sam.

Jel da da je super?!

Pa to sam i hteo da kazem, dobro je da si me bar ti lepo shvatio...

8EMBX_dsc00105lb.jpg

Negde u istocnoj Srbiji. Nije imao ko da me slika, vozao sam se sam.

"Citaj kako je napisano" :D...Naravno da sam shvatio ali si tako napisao pa sam se nasalio.

• Drug član, 1372 postova

Mokra Gora - sutra!

Odjavio sam se odavno za Mokru goru, imam obaveze. Ako ispale drugari za neku kracu voznju sutra, nemam izbora, moracu da svratim do Mokre Gore  ;D

"Citaj kako je napisano" :D...Naravno da sam shvatio ali si tako napisao pa sam se nasalio.

Ako se salis stavi smajlija posto onako kako si napisao lici na podjebavanje.

Odjavio sam se odavno za Mokru goru, imam obaveze. Ako ispale drugari za neku kracu voznju sutra, nemam izbora, moracu da svratim do Mokre Gore  ;D

Ja se nisam odjavio ali nisam ni iz garaze izasao do 4pm u subotu... Drugar je imao problema pa nismo ni krenuli. A bili spremni!

Moze krug?  ::)

Krug ili pet moze uvek! To nikad nije bio problem... Sigurno sam na Batajnici ceo vikend pa se nadam da se vidimo.

Ako se salis stavi smajlija posto onako kako si napisao lici na podjebavanje.

Ja se nisam odjavio ali nisam ni iz garaze izasao do 4pm u subotu... Drugar je imao problema pa nismo ni krenuli. A bili spremni!

Moze krug?  ::)

Krug ili pet moze uvek! To nikad nije bio problem... Sigurno sam na Batajnici ceo vikend pa se nadam da se vidimo.

Stoji bre smajli.Na kraju posta pa na taj nacing ga obeleyava kao salu.Ebo vas KTM i Suzuki,Honda i ostali....Polemisete oko nebuloza previse..

• Team Green, 272 postova
  • Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM

Ne,KTM ne proizvodi akumulatore, kao što ne proizvodi ni kočnice ( brembo ), ne proizvodi ni ogibljenje ( WP ), ne proizvodi ni točkove ( D.I.D. ) ... on ima sve nabolje  :D Ima sve ono što jeftina konfekcija za široke narodne mase nema  :D

Kakav maler, ni D.I.D ne proizvodi tockove :)

A KTM je vecinski vlasnik WP-a :)

• Prekidach, 1093 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE

Kakav maler, ni D.I.D ne proizvodi tockove :)

Jesi li baš siguran ili misliš ?

mislim da sve afrike i transalpovi koje sam video/vozio imaju D.I.D. felne...

Nisam se setio do sad da se pohvalim da mi se pokvario akomulator. Jos prosle godine u ovo vreme!

Posto sam inace ne azuran sto se nekih stvari tice, mucio sam ga do iznemoglosti dok je trajala prosla sezona u Srbiji i ostavio kod drugara u hali na -beskonacno koliko je bilo u toku zime.

Trazio akomulator kod nas i na svu srecu jedan od prodavaca me pita koje je godiste akomulator, ja rekoh '08, a on kaze da nebi trebalo da je riknuo vec da je samo 'duboko prazan'. Kaze mi da ga odnesem njihovom serviseru a on ce me najaviti. Tako i bi.

Evo ga isti taj akomulator koji je bio u klinickoj smrti pre godinu dana sada radi k'o sat!

KTM quality.

Nema ga smiley nigde...

;)

Ma ne polemisemo previse, ovo i jeste forum ili ti diskusije ili ti polemisanje, a ceo ovaj topic se zasniva na pitanju "Da li se KTM stvarno toliko cesto kvari?"

Svako je dao svoj subjektivan odgovor i stigli smo do DID felni.   ;D

... i stogli smo do DID felni.   ;D

To samo govori da većina koja se javila za diskusiju u ovoj temi ne poseduje niti je ikad vozila neki od KTM-ova.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja