sparco 149 Napisano Septembar 18, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan stuzili su mi nesto ovog mita, onaj stari je mnogo ljepsi, nekako opak , mali i prgav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Septembar 18, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan stuzili su mi nesto ovog mita, onaj stari je mnogo ljepsi, nekako opak , mali i prgav Da sad lici na Kawu sto i bas nije pohvalno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Septembar 18, 2007 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni se iskreno svidja ... btw honda ne spava ...sprema se,tj ima glasina oko V4 CBR za 2008 ...mozhda bude neshto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Septembar 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se iskreno svidja ... btw honda ne spava ...sprema se,tj ima glasina oko V4 CBR za 2008 ...mozhda bude neshto I ja to nadjoh na net-u, ali to su bile glasine pre nego sto su osvanule slike novog CBR-a, tako da za narednu sezonu tesko... Mozda za 2009-tu nesto spreme, na nama je da se nadamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Septembar 19, 2007 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da,novi cbr 600rr mnogo lakshi jel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Septembar 20, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan stuzili su mi nesto ovog mita, onaj stari je mnogo ljepsi, nekako opak , mali i prgav Da sad lici na Kawu sto i bas nije pohvalno! JA mislim da su mu to skinuli izgled ducatija 1098... na to su isli, a donekle i lici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Septembar 20, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan stuzili su mi nesto ovog mita, onaj stari je mnogo ljepsi, nekako opak , mali i prgav Da sad lici na Kawu sto i bas nije pohvalno! JA mislim da su mu to skinuli izgled ducatija 1098... na to su isli, a donekle i lici... osnova je ostala ista, samo su plastike izmenjene, prednji blatobran je ne promenjen, definitivno je stara verzija lepsa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Septembar 30, 2007 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i Hondine 1000 rr: (177 chevaux à 12 000 tr/min et 113.8Nm à 8 500 tr/min, dans le monde libre bien évidemment. ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1862 Napisano Septembar 30, 2007 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem koliko je ruzan... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Septembar 30, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan meni je bas poseban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Septembar 30, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Da bas je posebno ruzan, lici da ima kljun ili nesto slicno.... steta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Septembar 30, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 1, 2007 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mijm e verovatno najruzniji R motor novije proizvodnje. Cak mislim da moze opusteno da se kolje za titulu najruznijeg svih vremena. Ne postoji ni jedan deo ovog motora za koi mogu da kazem da je "onako", sve je izuzetno neskladno i neukomponovano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Octobar 1, 2007 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan zasad ruzan,videcemo kad ga vidimo na nasim putevima, ipak honda je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 1, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan NAOPAKO, kakva grdoba od Honde.... neuspeli abortus kad je CBR zatrudneo sa Fazer-om.... kakvo djubre od dizajna!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Octobar 1, 2007 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slazhem se...sve je ok osim te prednjice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Octobar 1, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Preterase ga brate svi, ne samo Honda. Posle R1 (modeli 00-01 i 02-03) i Honde 954 mene nijedan R me nije nesto posebno odusevio. Jednostavne i lepe linije, a ovo da se poseces gde god pipnes. Farovi svemirski, plastika na sve strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Octobar 1, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Prosla CBR-ka,narocito u repsol bojama mi je bila najlepsi R(pored k6).. a sad izgleda ko da je neko udario tiganjem odnapred,u poredjenju sa starom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Octobar 1, 2007 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno mene je 1098 odushevio designom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Octobar 1, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim erove, ali ovaj mi se svidja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Octobar 1, 2007 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan A shta mislite o NINJA 250? http://www.kawasaki.com/Products/detail.aspx?id=263&content=photos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Octobar 1, 2007 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim erove, ali ovaj mi se svidja! ^ word Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Octobar 1, 2007 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan lep motor ,mislim da sam negde procitao da ima oko 45ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 1, 2007 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno mene je 1098 odushevio designom ... +1 +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2821 Napisano Octobar 2, 2007 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan NAOPAKO, kakva grdoba od Honde.... neuspeli abortus kad je CBR zatrudneo sa Fazer-om.... kakvo djubre od dizajna!! SUPERBIKE Magazin : Be honest, it takes a while to get over the fact that it looks rather ugly. Or at least its not as attractive as it could be. Or should be. But, as we always say, you can't see how ugly it is when you are sitting on it. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...