Ninja66 2821 Napisano Octobar 10, 2007 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan CBR 1000 RR - 2008. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 10, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan hondica ova ljubicanstvena je perverrzna nema sta ;p ovo ce da ubije sa prodajom po americkom kontinentu ubijedjen sam u to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Octobar 10, 2007 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Transalp 2008 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Octobar 10, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Za Transalpa je interesantno sto sada ima 700 kubika, elektronsko ubrizgavanje goriva, dosta manju potrosnju, laksi je od "starog", ima manji prednji tocak i vece medjuosovinsko rastojanje. Svidja mi se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Octobar 10, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Za Transalpa je interesantno sto, laksi je od "starog".Svidja mi se. Zasto,lakse ces moci da ga guras? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Octobar 10, 2007 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za Transalpa je interesantno sto sada ima 700 kubika, elektronsko ubrizgavanje goriva, dosta manju potrosnju, laksi je od "starog", ima manji prednji tocak i vece medjuosovinsko rastojanje. Svidja mi se! I meni,josh bih dodao da mi je i design sasvim na mestu za takav motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Octobar 10, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan Za Transalpa je interesantno sto sada ima 700 kubika, elektronsko ubrizgavanje goriva, dosta manju potrosnju, laksi je od "starog", ima manji prednji tocak i vece medjuosovinsko rastojanje. Svidja mi se! nije los dizajn, al` jednu stvar su usrali debelo: rezervoar je samo 17.5 lit zapremine. To se ne radi na vecem endurcu. Meni je to dovoljno da mi se ne svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Octobar 10, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Za Transalpa je interesantno sto sada ima 700 kubika, elektronsko ubrizgavanje goriva, dosta manju potrosnju, laksi je od "starog", ima manji prednji tocak i vece medjuosovinsko rastojanje. Svidja mi se! nije los dizajn, al` jednu stvar su usrali debelo: rezervoar je samo 17.5 lit zapremine. To se ne radi na vecem endurcu. Meni je to dovoljno da mi se ne svidja. Upravo to je Honda naglasila: smanjen je kapacitet rezervoara ali je autonomija POVECANA zbog znacajno smanjene potrosnje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alesta 0 Napisano Octobar 14, 2007 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo i reklame zvanične,zanimljiv filmić http://youtube.com/watch?v=LNh1MsDA9Qw&mode=related&search= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Octobar 15, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Novi Agustin koncept.... LE BESTIALE!!! http://www.motoinfo.it/Moto_Schede/FotoMotoLarge.php?recordid=473 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...