Alleks 5 Napisano Novembar 5, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Yamaha Majesty 250 DX, registrovana do 27.05.2012. godine. Presla oko 40.000 km. Uz motor idu i nov kais i rolnice, kao i kofer sa slike. Motor ide odlicno, ima snagu, ali je maksimalna brzina 90 km/h, pretpostavljam zbog kaisa koji je na izdisaju (90 ide uzbrdo, bez ikakvih problema, a i nizbrdo ne prelazi preko 90). Ja sam kupio novi kais, ali nisam hteo da ga menjam zato sto mi odgovara ova "blokada", a vozim se iskljucivo po gradu. Plastike nisu bas najsjajnije ofarbane, kad sam ga kupio bilo je par pukotina, koje sam zalepio i ofarbao (kompresorom) ga u metalik plavu boju (iz Yamahinog kataloga, njegova fabricka boja). Inace nisam bas iskusan farbach, tako da nije ispalo bas idealno, ali nije ni lose. Akumulator nije u dobrom stanju, verovatno ce trebati da se zameni za narednu sezonu. Posle par dana stajanja nece da upali, a dok sam ga vozio svaki dan, nije bilo problema. Prednji blatobran imam (vidi se na slikama da nedostaje), potrebno ga je izgitovati i prefarbati (kupac dobija boju i lak koji mi je ostao. Skuter ima i alarm sa dva daljinska, kao i dva kljuca. Na sve ovo dodajem i Jednu jet kacigu i sajlu za vezivanje. Sad ono najvaznije, cena je 800e, dosta povoljnija od konkurencije, a moze i za 750, ali bez kofera, kaisa, rolnica, alarma, kacige i sajle. Cena je otprilike fiksna, ako se ne proda ostavicu ga nekom na cuvanje, barem da imam sta da vozim kad se vratim. Kontakt za pocetak preko PP, oglas jos uvek nije postavljen nigde drugde, voleo bih da ode nekom sa fomuna i da ga dobro sluzi, kao sto je i mene. Moze da se pogleda preko vikenda ili radnim danom posle 16h, u Beogradu, blizu hale Pionir. Vodi se na mene, a obavezan je prevod na buduceg vlasnika, zato sto uskoro idem u inostranstvo, sto je i razlog za prodaju. Na slikama je prilicno prljav, ali upravo sam odlucio da ga prodam, pa sam ga uslikao na brzinu. Ako nadjem vremena, postavicu sutra bolje slike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2448 Napisano Novembar 5, 2011 Andragog, 5014 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Godiste? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alleks 5 Napisano Novembar 11, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Godiste ne pise u ovoj novoj plasticnoj saobracajnoj. Koliko se secam iz stare, 1999. ili 2000. godiste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alleks 5 Napisano Novembar 12, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Oprema i delovi (kofer, kais, rolnice, alarm, kaciga i sajla) se ne prodaju zasebno, tj. mozda ce se prodavati, ako kupac motora uzme motor bez njih. U tom slucaju ukupna cena nece biti 50e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alleks 5 Napisano Novembar 12, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Nove slike i nova cena, 750 sa i 700 bez delova i opreme. Daljeg spustanja cene sigurno nece biti, ako ne ode cekace me do sledeceg leta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5011 Napisano Novembar 12, 2011 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A u bre koliko je sve skutera proslo kroz tvoje ruke, a valjda si malo ispekao zanat do sad, da ga sklopis kako treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 13, 2011 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Lepo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alleks 5 Napisano Novembar 13, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan A u bre koliko je sve skutera proslo kroz tvoje ruke, a valjda si malo ispekao zanat do sad, da ga sklopis kako treba Uglavnom sam skoro svake sezone prelazio na nesta jace, ali problem je vreme, koje bas nemam. Ovo je prvi koji sam farbao u metalik boju, zato nisam potpuno zadovoljan kako je ispalo. Nije lose, ali nije ni perfektno. Sve ostalo je OK, skuter bas lepo vuce, po meni idealna kubikaza za grad. Zaboravio sam da napisem da sam pocetkom sezone remontovao membranu karburatora kod cika Djure, i da se odlicno pokazala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alleks 5 Napisano Novembar 20, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, jos nedelju dana. Posle toga ide na zimski san. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alleks 5 Napisano April 12, 2012 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Evo probudili smo se iz zimskog sna . Ako nekoga zanima Majesty, po gornjoj "zimskoj" ceni, moze da se javi na PP. Za par dana dolazim u Srbiju na odmor, pa mozda napravimo neku kombinaciju da se pogleda. Skuter je u Bgd, a ja uglavnom necu biti tamo, ali ako ima ozbiljno zainteresovanih, mogu da dodjem 1 dan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alleks 5 Napisano April 18, 2012 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Skuter ce biti na prodaju negde do pocetka maja, koliko sam ja u Srbiji. Kupac dobija nov akumulator, posto je stari sigurno zasluzio penziju. Cena je fiksna i mislim da je izuzetno povoljna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alleks 5 Napisano Jul 2, 2012 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, sveze registrovan, nov akumulator, moze da se pogleda u Beogradu, u blizini Pionira Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alleks 5 Napisano Avgust 26, 2012 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Cena 700 e (fiksno), sve u kompletu. Obavezan prenos, bez zamena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...