katerina 118 Napisano Novembar 5, 2011 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Idemo na Dakar opet Pripreme su počele. 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 5, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Ajd nek je sa srecom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Novembar 14, 2011 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Novi motor je stigao 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4647 Napisano Novembar 14, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5984 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nije opet 690-ka...Uvek sa zadovoljstvom pratim Dakar a pogotovo od kad Gabor učestvuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 14, 2011 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Go Gabi Go !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Novembar 14, 2011 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nije opet 690-ka...Uvek sa zadovoljstvom pratim Dakar a pogotovo od kad Gabor učestvuje. Ne, nije 690. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 814 Napisano Novembar 14, 2011 Drug član, 1410 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan znaci ipak 450. Nisam iz emisije uspeo da da ukapiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saghmeister 143 Napisano Novembar 17, 2011 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Spreman sam za novi izazov ja se nadam i Vi od 1januara krecemo 28 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 17, 2011 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Gabi puno pozdrava iz Kikinde, navijamo i pratimo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Novembar 17, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan MI?! uvek spremni za uzivanje! napred gabore,gas!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Samo Naprijed Gabor!!! Po ko zna koji put, sledam emisije ovog tipa za Dakar i svaki put se najezim kao da neke stvari cujem prvi put,,srce drugacije pocne da lupa!!! Nebi bilo lose, da neko iz Sagmaister tima, napravi neke majice ili duskeve, naravno da ih kupimo.... kako bi i mi na taj nacin mogli pomoci odlazak i potrzku nasem covjeku nasem sampionu!!! Veliki pozdrav i Podrzka iz Republike Srpske!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 17, 2011 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da pocne !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4223 Napisano Novembar 17, 2011 motoras, 2450 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Spreman sam za novi izazov ja se nadam i Vi od 1januara krecemo Uz tebe smo Gabore,od pocetka do cilja!!! Pozdrav od Starog rokera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Uz tebe sam kao da si mi brat rodjeni, sve najbolje i mnogo srece :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 17, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Spreman sam za novi izazov ja se nadam i Vi od 1januara krecemo Neka ti je sa srecom majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Odledah ovu emisiju sad. Sta reci, sretno Gabore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 17, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Puno srece Champione Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saghmeister 143 Napisano Novembar 21, 2011 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u konteneru sad mi javio Kaiser Torsten moj mechanicar,sutra krece iz Le Havra prema Buenos Airesu. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1269 Napisano Novembar 21, 2011 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Za srećan put, i dobar rezultat, postavljam ovde (moju) tvoju fotku sa otvaranja poslednjeg pravog moto sajma u Beogradu. 11.03.2009. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Novembar 21, 2011 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom, pa makar bio medju prvih deset. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 21, 2011 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Знаш шта, могао би и да се за**б*ш и победиш...? Замисли тај дочек кад се вратиш!? Сви мотори из Србије... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saghmeister 143 Napisano Novembar 21, 2011 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sutra cu postaviti slike iz luke da vidite motor pre ukrcavanja na brod 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Novembar 21, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Puno sreće Saki! I kad si sam - nisi sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5302 Napisano Novembar 21, 2011 Integrisan, 12994 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Előre Gabore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Novembar 21, 2011 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan puno srece i da nas opet obradujes sa nekim lepim uspehom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...