Mare70a 1399 Napisano Novembar 1, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako,danas sam isao do Budimpeste i nazad(kolima)i nakon parkiranja sluzbenog auta,zaputio sam se kuci sa mojim Diavelom. Posto je put bio naporan,ja umoran i gladan,na svu muku mi se toliko toaletisalo(verovatno od sendvica sa OMV-a i svenuca na gazeli)da sam ja kao manijak krenuo do moje divne kenjcelarije munjevitom brzinom provlaceci se izmedju kola kao nikad . Kolegu Sashu sam sreo negde kod ulaska u tunel a kod T.C.Usce je chovek poceo da mi mase da usporim i da se obuzdam. Kako kad burlija? Klimnem ja njemu tu glavom i dalje po gasu.Kako da mu objasnim da to radim sa velikim i retkim razlogom? Peglam kao lud a srecem se sa njim opet kod skretanja za Tosin bunar gde covek dize kacigu i pocinje da mi objasnjava da je mrak,klizavo,da me ne vide itd.itd... Kako nisam mogao da mu bilo sta odgovorim od sline frke u stomaku i slike sholje u glavi,pokazem ja njemu na znak BJBa na njegovom motoru i pokazem palac na gore,kao "Ma opusteno,i opet po gasu" Najbolje da je bilo opusteno.Stiskam onaj gas a ono nikako da se smrzne. Mogu da zamislim sta je covek mislio o meni. I eto,ovim putem hocu javno da mu kazem SVAKA CHAST ,tako bi svaki motorista trebao da utice na drugog razmisljajuci umesto tog nekog pa makar i uzalud.Znao sam i ja sta radim,svesno sam ga peglao ali mi je bilo skroz pozitivno sto je probao da me obuzda.Zao mi je sto nisam uspeo da mu objasnim o cemu se radi ili da bar popricam i provozam se sa covekom iz grada do Zemuna lagano. Zabrinuo se zaistinski da se ne polomim a i da jesam,verovatno je on taj koji bi stao i pomogao mi. Nakon svega,sledeci put kad se sretnemo,vodim kolegu na pice i chasicu smeha . 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Novembar 1, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Pa jesi li stigao ili .... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Novembar 1, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Ponesi nošu drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Novembar 1, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma trebao si da ga zveknes po tintari, oboris sa motora i isutiras dok je na zemlji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 1, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa mare zar ti nije bio lakse da si otisao do usca i tamo se olaksao muka... A sledeci put vodi i sashu na sendvic na OMV da covek moze bolje da te razume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 2, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Lep gest od Sashe a i od tebe da mu se ovako javno zahvališ. Nego, imaj u vidu onu staru mudrost: Niko se nije usro što nije mogao da izdrži, već što nije krenuo na vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 2, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan što si uzeo na omv-u trebao si i da istovariš na omv-u ...... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Novembar 2, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao sam.Bilo je jos malo frke oko skidanja opreme,ali stigao sam. Bla je stvarno velika frka tako da do drugog toaletena ne bi stigao 100%. Kuca mi je bila najbliza a put do slobode utaban i siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Novembar 2, 2011 MSC Member (Maxi Scooter Club), 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kada bolje razmislim - ovaj grad i nije tako veliki! Sinoć pričam mojima kako sam sreo "ludog skuteraša" koji očigledno ne planira dugu karijeru na dva točka a danas je to postalo tema na forumu. Kada sam ga video kako se probija kroz gužvu, stvarno sam mislio da će to loše da se završi. Ipak, dobro je da o svemu ovome pišemo u Scooter Caffe-u a ne u hronici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Novembar 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, danas sam isao do Budimpeste i nazad (kolima) i nakon parkiranja sluzbenog auta, zaputio sam se kuci sa mojim Diavelom. Mali off: Jel si upao u gužvu na granici? Išao sam pretprošlog vikenda za Segedin, a proteklog za Beč i oba puta sam u odlasku čekao 2 sata Pretpostavljam da je gužva samo vikendom, ili isto važi i za radne dane? Sve pohvale sashi, i ja sebe ponekad zateknem kako popujem, pa se pitam da li je bolje pustiti ljude da voze kako misle da treba, ali izgleda da to ipak ima smisla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Novembar 2, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kada bolje razmislim - ovaj grad i nije tako veliki! Sinoć pričam mojima kako sam sreo "ludog skuteraša" koji očigledno ne planira dugu karijeru na dva točka a danas je to postalo tema na forumu. Kada sam ga video kako se probija kroz gužvu, stvarno sam mislio da će to loše da se završi. Ipak, dobro je da o svemu ovome pišemo u Scooter Caffe-u a ne u hronici. Sreca.A moram da priznam da sam te sve vreme nisanio u retrovizoru i bi mi nesto lakse. Ko veli,tu je iza i on,ma ne peglam toliko brzo,stizem na sholju. Da sam se ne daj boze polomio,hi,hi,bili bi u govnima do guse. Od sad prvo za sljivu pa na motor. Pijemo cjence kad se nagazimo opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Novembar 2, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, danas sam isao do Budimpeste i nazad (kolima) i nakon parkiranja sluzbenog auta, zaputio sam se kuci sa mojim Diavelom. Mali off: Jel si upao u gužvu na granici? Išao sam pretprošlog vikenda za Segedin, a proteklog za Beč i oba puta sam u odlasku čekao 2 sata Pretpostavljam da je gužva samo vikendom, ili isto važi i za radne dane? Sve pohvale sashi, i ja sebe ponekad zateknem kako popujem, pa se pitam da li je bolje pustiti ljude da voze kako misle da treba, ali izgleda da to ipak ima smisla Guzva u p.m.Nacekao sam se posteno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Sale je veliki drug i veliki putnik i kada ti on kaze da si preterao onda je tako. Ali ovaj, taj cikica i njegova mnogo lepsa polovina Vesna su ludji od tebe za jos 99 gradi. Ispeche Vesna one kolacice u vidu motora, ture onu komunikaciju, pricaju i jedu kolacice pa idu u Istanbul skuterom, u Grcku skuterom, u Rumuniju skuterom, Bugarsku skuterom.....i jos da overe Australiju to je to...valjda... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Novembar 10, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma stici ce i do AustraLIJE. Inace,to je bila moja poslednja voznja ove godine,dosta je bilo. Motor konzerviran i ostavljen u hibernaciji. Mora se misliti na zdravlje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 10, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ma stici ce i do AustraLIJE. Inace,to je bila moja poslednja voznja ove godine,dosta je bilo. Motor konzerviran i ostavljen u hibernaciji. Mora se misliti na zdravlje. "i kad je gotovo za mene znaj tek tad je pocelo" http://www.youtube.com/watch?v=cS3MWYjF5A8&feature=related 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Novembar 24, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad bolja motivacija za ludu voznju po gradu na skoro 0 stepeni. Pa kad ako ne tad. U ovoj prici Mare je vuk sa veeeelikim ocima, a Sasha crvnkapa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4981 Napisano Novembar 25, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Druže ta "crvnkapa", kako si napisao je proputovao motorom gde mnogi nisu i nikad neće. Što je još važnije sa svih tih putovanja se VRATIO u jednom komadu, živ i zdrav, tako da ti komentar nije na mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velja2w 76 Napisano Novembar 25, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ide Crvenkapa šumom i naidje na vuka. - Vuče,vuče, zašto su ti tako velike oči ? - reče Crvenkapa. - Ajde beži, vidiš da serem - na to će vuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Novembar 25, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ide Crvenkapa šumom i naidje na vuka. - Vuče,vuče, zašto su ti tako velike oči ? - reče Crvenkapa. - Ajde beži, vidiš da serem - na to će vuk. Upravo tako, Veljo. To je bila sala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4981 Napisano Novembar 25, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan OndaK turiš smajlić i sve je jasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...