Jump to content

Moto Zajednica

Moram da pohvalim kolegu Sashu-KymcoXsiting250

Recommended Posts

• veloce come un proiettile , 728 postova
  • Motocikl: Vespa Gts Super 300

E ovako,danas sam isao do Budimpeste i nazad(kolima)i nakon parkiranja sluzbenog auta,zaputio sam se kuci sa mojim Diavelom.

Posto je put bio naporan,ja umoran i gladan,na svu muku mi se toliko toaletisalo(verovatno od sendvica sa OMV-a i svenuca na gazeli)da sam ja kao manijak krenuo do moje divne kenjcelarije munjevitom brzinom provlaceci se izmedju kola kao nikad :besan: .

Kolegu Sashu sam sreo negde kod ulaska u tunel a kod T.C.Usce je chovek poceo da mi mase da usporim i da se obuzdam.

Kako kad burlija? :maloljut:

Klimnem ja njemu tu glavom i dalje po gasu.Kako da mu objasnim da to radim sa velikim i retkim razlogom? :dupe2:

Peglam kao lud a srecem se sa njim opet kod skretanja za Tosin bunar gde covek dize kacigu i pocinje da mi objasnjava da je mrak,klizavo,da me ne vide itd.itd... :popovanje:

Kako nisam mogao da mu bilo sta odgovorim od sline frke u stomaku i slike sholje u glavi,pokazem ja njemu na znak BJBa na njegovom motoru i pokazem palac na gore,kao "Ma opusteno,i opet po gasu" :BJB-love2:

Najbolje da je bilo opusteno.Stiskam onaj gas a ono nikako da se smrzne.

Mogu da zamislim sta je covek mislio o meni. :stabre:

I eto,ovim putem hocu javno da mu kazem SVAKA CHAST :sampion: ,tako bi svaki motorista trebao da utice na drugog razmisljajuci umesto tog nekog pa makar i uzalud.Znao sam i ja sta radim,svesno sam ga peglao ali mi je bilo skroz pozitivno sto je probao da me obuzda.Zao mi je sto nisam uspeo da mu objasnim o cemu se radi ili da bar popricam i provozam se sa covekom iz grada do Zemuna lagano.

Zabrinuo se zaistinski da se ne polomim a i da jesam,verovatno je on taj koji bi stao i pomogao mi. :tras1:

Nakon svega,sledeci put kad se sretnemo,vodim kolegu na pice i chasicu smeha . :cirka1:

• Podržavam 6

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Kontraš!, 1271 postova
  • Motocikl: KLX 650 sm/enduro

pa mare zar ti nije bio lakse da si otisao do usca i tamo se olaksao muka... A sledeci put vodi i sashu na sendvic na OMV da covek moze bolje da te razume :lol:

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

Lep gest od Sashe a i od tebe da mu se ovako javno zahvališ.

Nego, imaj u vidu onu staru mudrost:

Niko se nije usro što nije mogao da izdrži, već što nije krenuo na vreme :moto3:

Stigao sam.Bilo je jos malo frke oko skidanja opreme,ali stigao sam.

Bla je stvarno velika frka tako da do drugog toaletena ne bi stigao 100%.

Kuca mi je bila najbliza a put do slobode utaban i siguran.

• MSC Member (Maxi Scooter Club), 944 postova
  • Motocikl: Kawasaki J300 ABS

Kada bolje razmislim - ovaj grad i nije tako veliki! Sinoć pričam mojima kako sam sreo "ludog skuteraša" koji očigledno ne planira dugu karijeru na dva točka a danas je to postalo tema na forumu. ;) Kada sam ga video kako se probija kroz gužvu, stvarno sam mislio da će to loše da se završi. Ipak, dobro je da o svemu ovome pišemo u Scooter Caffe-u a ne u hronici. :zdravo:

• BJB Maxi Scooter Club, 743 postova

E ovako, danas sam isao do Budimpeste i nazad (kolima) i nakon parkiranja sluzbenog auta, zaputio sam se kuci sa mojim Diavelom.

Mali off: Jel si upao u gužvu na granici? Išao sam pretprošlog vikenda za Segedin, a proteklog za Beč i oba puta sam u odlasku čekao 2 sata >:( Pretpostavljam da je gužva samo vikendom, ili isto važi i za radne dane?

Sve pohvale sashi, i ja sebe ponekad zateknem kako popujem, pa se pitam da li je bolje pustiti ljude da voze kako misle da treba, ali izgleda da to ipak ima smisla :takoje:

Kada bolje razmislim - ovaj grad i nije tako veliki! Sinoć pričam mojima kako sam sreo "ludog skuteraša" koji očigledno ne planira dugu karijeru na dva točka a danas je to postalo tema na forumu. ;) Kada sam ga video kako se probija kroz gužvu, stvarno sam mislio da će to loše da se završi. Ipak, dobro je da o svemu ovome pišemo u Scooter Caffe-u a ne u hronici. :zdravo:

Sreca.A moram da priznam da sam te sve vreme nisanio u retrovizoru i bi mi nesto lakse.

Ko veli,tu je iza i on,ma ne peglam toliko brzo,stizem na sholju.

Da sam se ne daj boze polomio,hi,hi,bili bi u govnima do guse.

Od sad prvo za sljivu pa na motor.

Pijemo cjence kad se nagazimo opet :zdravo:

E ovako, danas sam isao do Budimpeste i nazad (kolima) i nakon parkiranja sluzbenog auta, zaputio sam se kuci sa mojim Diavelom.

Mali off: Jel si upao u gužvu na granici? Išao sam pretprošlog vikenda za Segedin, a proteklog za Beč i oba puta sam u odlasku čekao 2 sata >:( Pretpostavljam da je gužva samo vikendom, ili isto važi i za radne dane?

Sve pohvale sashi, i ja sebe ponekad zateknem kako popujem, pa se pitam da li je bolje pustiti ljude da voze kako misle da treba, ali izgleda da to ipak ima smisla :takoje:

Guzva u p.m.Nacekao sam se posteno.

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Sale je veliki drug i veliki putnik i kada ti on kaze da si preterao onda je tako. Ali ovaj, taj cikica i njegova mnogo lepsa polovina Vesna su ludji od tebe za jos 99 gradi. Ispeche Vesna one kolacice u vidu motora, ture onu komunikaciju, pricaju i jedu kolacice pa idu u Istanbul skuterom, u Grcku skuterom, u Rumuniju skuterom, Bugarsku skuterom.....i jos da overe Australiju to je to...valjda... :) :) :)

Ma stici ce i do AustraLIJE.

Inace,to je bila moja poslednja voznja ove godine,dosta je bilo.

Motor konzerviran i ostavljen u hibernaciji. -_-

Mora se misliti na zdravlje. :hvala:

• Kontraš!, 1271 postova
  • Motocikl: KLX 650 sm/enduro

Ma stici ce i do AustraLIJE.

Inace,to je bila moja poslednja voznja ove godine,dosta je bilo.

Motor konzerviran i ostavljen u hibernaciji. -_-

Mora se misliti na zdravlje. :hvala:

"i kad je gotovo za mene znaj tek tad je pocelo" :jee:

http://www.youtube.com/watch?v=cS3MWYjF5A8&feature=related

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 121 postova
  • Motocikl: Z1000

Nikad bolja motivacija za ludu voznju po gradu na skoro 0 stepeni. Pa kad ako ne tad. U ovoj prici Mare je vuk sa veeeelikim ocima, a Sasha crvnkapa.

• BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Druže ta "crvnkapa", kako si napisao je proputovao motorom gde mnogi nisu i nikad neće. Što je još važnije sa svih tih putovanja se VRATIO u jednom komadu, živ i zdrav, tako da ti komentar nije na mestu. :jok:

• Svrati ponekad, 100 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650

Ide Crvenkapa šumom i naidje na vuka. - Vuče,vuče, zašto su ti tako velike oči ? - reče Crvenkapa. - Ajde beži, vidiš da serem - na to će vuk. :D

• Svrati ponekad, 121 postova
  • Motocikl: Z1000

Ide Crvenkapa šumom i naidje na vuka. - Vuče,vuče, zašto su ti tako velike oči ? - reče Crvenkapa. - Ajde beži, vidiš da serem - na to će vuk. :D

Upravo tako, Veljo. To je bila sala

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja