johann 850 Napisano Avgust 28, 2007 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imali neko korisnu adresu ili kontakt telefon za delove (zlu ne trebalo) prvenstveno mislim na potrosni materijal ? Isto tako mi trebaju podaci koliko ulja se sipa , u kojim vremenskim intervalima i sl. Unapred zahvalan narode bajkerski ! Johann Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Avgust 30, 2007 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ajde narode zar je moj motor toliko redak ?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano Avgust 31, 2007 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde narode zar je moj motor toliko redak ?!? Je, rijedak je, pogotovo verzija 500 ccm ( rađena za A i CH ). Na netu ćeš pronaći podatke, googlaj malo, a za dijelove, ne znam, ovdje u HR je koma sa dijelovima za Cagivu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Avgust 31, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godishte to chudo???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Avgust 31, 2007 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 2001 Godiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...