Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 3, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam sraf ali nece i danje da se skine dekla neznam u cemu je problem podje malo i kao da je nesto drzi neznam dali trebam da skinem kurblu mozda ce lakse izaci ili ima jos nesto da se skine ? drzi taj lager ispod safa koji si skunuo sa radilice.. kao sto Lisac rece samo polako plasticnim cekicem i skinuces... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano Novembar 3, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan al treba mozda da se skine sajla za kvacilo pre skidanja dekle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 3, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan al treba mozda da se skine sajla za kvacilo pre skidanja dekle? nema potrebe, i zasafi to nazad da mozes plasticnim cekicem u to da cukas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 3, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan http://togs.biz/josip/manuali/mz/ETZ250IFAHrv/ETZ250IFAHrv016.JPG Tema 3.2.2 sve objasnjeno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 3, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...opet ja sa kurblom! :moto3: Dok izvlacis deklu, pomeraj kurblu levo desno ali samo malo-osetices pod rukom kada udaraju zubi zamajca i kurble! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano Novembar 3, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan neide.. nece da se skine krene i stane i nece ni da mrdne kao da ima jos nesto da drzi deklu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano Novembar 3, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan postupak kako sam probao.. uhvatim za krurblu i na kraj dekle (tamo gde je sajla) i vucem povucem prema sebi. dekla krene od prilike 4-5 mm i stane zatim sam uzeo gumenu vojnu kasikaru (posto nemam gumeni cekic) i cdaram sa strane u isto vreme pomeram i ku rblu... i ni da mrdne ako treba da snimi postupak pa da okaci m negde gde mozete videti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 3, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan OVO DRZI!!! http://forum.bjbikers.com/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=131549 Ovo usredini je radilica a na njoj lager!!! to drzi tj. napravljeno je da lager tesno naidje na radilicu!! uzmi safciger(sto siri i deblji) i cukni u ove ureze na koje leze ploca za stelovanje kvacila. probaj levo ili desno treba da sidje sa radilice posto ispod ima jos jedan deo na kome je kao navoj... PROBAJ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano Novembar 3, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan OVO DRZI!!! http://forum.bjbiker...ttach_id=131549 Ovo usredini je radilica a na njoj lager!!! to drzi tj. napravljeno je da lager tesno naidje na radilicu!! uzmi safciger(sto siri i deblji) i cukni u ove ureze na koje leze ploca za stelovanje kvacila. probaj levo ili desno treba da sidje sa radilice posto ispod ima jos jedan deo na kome je kao navoj... PROBAJ!!! netazum bas najbolje sta si hteo da kazes.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 3, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan OVO DRZI!!! http://forum.bjbiker...ttach_id=131549 Ovo usredini je radilica a na njoj lager!!! to drzi tj. napravljeno je da lager tesno naidje na radilicu!! uzmi safciger(sto siri i deblji) i cukni u ove ureze na koje leze ploca za stelovanje kvacila. probaj levo ili desno treba da sidje sa radilice posto ispod ima jos jedan deo na kome je kao navoj... PROBAJ!!! netazum bas najbolje sta si hteo da kazes.. Sadcu da ti nacrtam!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 3, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 1. tu stavis safciger i lagano udaras da se okrece levo ili desno(napisacu kasnije samo da proverim kod mene) 2. zbog toga nece da se skine dekla(unutrasni prsten lagera) 3. LAGER!! Jel sad jasnije?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano Novembar 3, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan pre svega da ti se zahvalim sto se trudis da mi pomognes.. znaci samo treba da okrecem ovaj prsten levo desno i to dok se ne skine unutrasni prsten lagera.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 3, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan cakaj!!!!! Prvo: ovo imas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 3, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Drugo: to iznutra izgleda ovako.. Trece: ovo treba da dobijes.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 3, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Cetvrto: ovaj deo sto se vadi(deo ko ji ti smeta da skines deklu) izgleda ovako.. Taj deo se sastoji od dva dela za jedan se vezuje sajla, a drugi stoji na radilici i u deklu.. u njemu je lagerrrrrrrr.. I da se vratim na prvi post, mesto koje sam obelezio sa 1. udaras suprotno od kazljke ne satu(levo) . Javi kakvi su rezultati.. (tako sam kod mene nekada davno skidao deklo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 3, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan pre svega da ti se zahvalim sto se trudis da mi pomognes.. znaci samo treba da okrecem ovaj prsten levo desno i to dok se ne skine unutrasni prsten lagera.. ne, lager glavi na radilici zato ne mozes da skines deklo a da bi to uradio probaj ovo sto sam napisao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano Novembar 3, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan u redu.. probacu sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano Novembar 4, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan neide.. okretao sam na levu stranu i opet isto krene pa stane...(neznam sad koliko treba da se okrece (ceo krug ili vise,manje??) kada sam okretao na levo sajla za kvacilo se zateze dal mozda treba na desno?? ili cak mozda lager zapeko za radilicu??\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 4, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan neide.. okretao sam na levu stranu i opet isto krene pa stane...(neznam sad koliko treba da se okrece (ceo krug ili vise,manje??) kada sam okretao na levo sajla za kvacilo se zateze dal mozda treba na desno?? ili cak mozda lager zapeko za radilicu??\ treba tako!! treba da se zateze. Sad nabavi wd-40 pa poprskaj na radilicu.. i ponovo probaj na levo cukanjem.. treba da izadje iz dekle.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 4, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/52579-demontaza-i-montaza-kurble-mz-ts-2501/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano Novembar 5, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan al nece nesto da se pokvari kad okrecem? da se nesto ne pokida.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 5, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan al nece nesto da se pokvari kad okrecem? da se nesto ne pokida.. nece, mislo da si do sad skinuo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano Novembar 5, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan nisam jos cu javim kad skinem al mislim da necu brzo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 5, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan nisam jos cu javim kad skinem al mislim da necu brzo.. Uzmi WD-40 odvijac.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makipn96 12 Napisano Novembar 5, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Paracin Motocikl: MZ ES175/2 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam neki multi sprej za lageri zupcanici i za srafovi..cu probam sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...