veljasef 0 Napisano Mart 6, 2013 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. gledam malopre i vidim da kako na karburator idu 2 sajle,gornja mi je za gas,a ova druga za?? e sad,stvar je u tome sto je ona meni skroz spala sa tog nosaca,a ja kad sam je stavio-vratio na mesto,ona ima lufta par cm-a,svestan sam da kad dam gas,prva poteze na nmjenu stranu pa zato druga ima lufta, da bi ispratila,ali toliko? e sad,mene zanima,za sta je 2 sajla,gde ide ona? da li treba da ima toliko lufta?? i ima li neko,negde,nekog zadnji levi beli migavac? hvala,pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljasef 0 Napisano Mart 6, 2013 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi,koja je fora sa duplim svetlom,tj farovima da rade u isto vreme,vidim da je mni nesto budzeno i imam xenon na 1 strani,na drugoj dugo,zuto obicno. Jel mora da budebixenon da bi to radili ili?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Mart 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Po hiljaditi put: POSTOJI TEMA O PIAGGIO X9 MODELU! Sva pitanja oko tog modela postavljajte u toj temi. Ne možemo za svaki problem ili kvar otvarati nove teme. Tako se problemi "razvodnjavaju" a ovako imamo na jednom mestu što kompletniju problematiku vezanu za taj model motora. Spajam ovu temu sa postojećom temom o X9 modelu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Mart 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Normalno je da pri davanju gasa jedna sajla dobije luft.. Pri pustenon gasu trebaa da budu obe zategnute... Sto se farova tice, stariji modeli preSL i SL imaju h4 sijalice i rade im oba fara za dugo i oba za kratko..kod evo modela su h7 sijalice i desna je oboreno a leva dugo svetlo.. Pozicije rade obe kod svih modela x9... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Mart 7, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan evo par slicica, danas posle pranja Jest lep,ma ko bombonica je keve mi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Mart 7, 2013 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pomoc! Zna li neko gde mogu kupiti zadnju PIRELI GTS 24 gumu. 140/60 14 za piaggio x9! OStavite broj .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 7, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Колико је мени познато ја мислим да се те ГТС више не производе а да их заменио нови модел Диабло.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Mart 7, 2013 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bigi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljasef 0 Napisano Mart 7, 2013 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan zar nazad ne ide 13? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Mart 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Na EVO modele ide 14" ako se ne varam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljasef 0 Napisano Mart 7, 2013 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Normalno je da pri davanju gasa jedna sajla dobije luft.. Pri pustenon gasu trebaa da budu obe zategnute... Sto se farova tice, stariji modeli preSL i SL imaju h4 sijalice i rade im oba fara za dugo i oba za kratko..kod evo modela su h7 sijalice i desna je oboreno a leva dugo svetlo.. Pozicije rade obe kod svih modela x9... cemu sluzi ta 2 sajla? hvasla poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Mart 7, 2013 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Na EVO modele ide 14" ako se ne varam. Upravo tako! 14" -ka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano Mart 7, 2013 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Pomoc! Zna li neko gde mogu kupiti zadnju PIRELI GTS 24 gumu. 140/60 14 za piaggio x9! OStavite broj .... Danas sam sa drugarom isao do jednog majstora za ove nase vozilice,i kao i mnogi drugi nasiroko hvali Dunlop scootsmart,ako sam se dobro "odrazio" ..aj' ti to probaj pa da cujemo jos jedno misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Mart 7, 2013 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pomoc! Zna li neko gde mogu kupiti zadnju PIRELI GTS 24 gumu. 140/60 14 za piaggio x9! OStavite broj .... Danas sam sa drugarom isao do jednog majstora za ove nase vozilice,i kao i mnogi drugi nasiroko hvali Dunlop scootsmart,ako sam se dobro "odrazio" ..aj' ti to probaj pa da cujemo jos jedno misljenje Ja sam imao dunlop runscott, guma je perverzija za skuter! Prednja mi je Pirelli stavljena prosle godine, hocu zadnju Pirelli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Mart 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam obe pireli... po meni su dobre, ali ne mogu da kazem kakve su u odnosu na druge jer sam samo na njima vozio x9.. imam kombinaciju gts23 napred, gts24nazad.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Mart 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh što ja ne volim taj Pirelli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 8, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan По мени је Дунлоп јако поуздана гума једино што се брже троши!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Mart 8, 2013 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Bigi ugasi SPORT MODE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Mart 10, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Danas pao djir do SkuterServisa(kod kolege Damira).Otisao x9 na pregled "od glave do pete' A ima da padne i alarm,xenon,i jos svasta nesto . . .Pozz druzini!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Mart 11, 2013 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Danas pao djir do SkuterServisa(kod kolege Damira).Otisao x9 na pregled "od glave do pete' A ima da padne i alarm,xenon,i jos svasta nesto . . .Pozz druzini!!! Fino ,fino ... Ubaci slike posle i utiske! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano Mart 11, 2013 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan ..i cenu xenona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Mart 11, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Cena xenona,mislim da je 25e.Hteo sam staviti i na dugo,ali bilo bi par sekundi mraka(dok se ne zagreje xenon),pa sam odustao . . . Rekoh mu da stavi neku imitaciju xenona,kad se upale oba svetla bar da budu priblizne boje,da ne bude ruzno.Jel izvodljivo staviti zujalicu na zmigavac(redovno ga zaboravim ugasiti)? Ubacujem i led pozicije i alarm. Zatim stelovanje ler gasa(sada je 900rpm na radnoj tem.) i rucica od gasa ne vraca sama. Provera termostata,stelovanje ventila,kais da se vidi . . . Pregled celog prenosa. Nosac kofera nije original(mala prepravka da bi mogao da se zakaci kofer) Plastika,ona siva izmedju nogu,dole(tunel)ide na farbanje.kad se zagrebe noktom ostaju brazde,bukvalno se kruni,kao da otpada beo prah sa nje.Ostale plastike su skroz ok. Varenje cent,stendera.Fali mi ona krivina,sto se stavlja noga da se podigne skuter. Vizir ide na poliranje u Novi Knezevac kod "polirka" Lepljenje karbona na zastitu od auspuha. To bi bilo to . . .Hocu da bude sipaj i 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Mart 11, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Hoce jos neko da salje kod polirka, da dobijemo popust? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Mart 11, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan sa ili bez,ja saljem.vidim da si ih ponudio,ali niko se ne javlja.necu nikog da molim . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Mart 11, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna stvar me zanima . . . Dakle na levom retrovizoru mi otisla ona zastnitna guma,jel ima to negde posebno da se kupi,da ne kupujem ceo retrovizor? Garant je jeftin . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...