ilija.l 18 Napisano Januar 9, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Momci,aj dajte mi mere nalepnice(stikera) ako vas ne mrzi za x9 500 sl.Resih da napravim za moju azdaju ali lik sto mi radi trazi dimenzije.Interesuje me ona sa leve strane sto pise SL i i ona sa desne,gledajuci skut od pozadi 500ie,ostale na zadnjem delu imam,i interesuje me jel ide neka nalepnica na prednji deo skuta?Ako vam nije problem,sto pre,hitno !Pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Januar 9, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Moze i neka slika ,ako vas ne mrzi cisto da vidim kako to izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Januar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan G O O G L E 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Januar 10, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi PGS-motori i pitaj koliko kostaju znakovi koji ti trebaju, ne verujem da kosta nesto puno. Realno nije isto stiker i orginalna oznaka. Imaju i napred ispod migavca logo Piaggio, ali mislim da su do neke godine to stavljali, do koje nisam siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Januar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan logo kod zmigavca je isao na preSL modele.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Narucih danas stiker za kofer,crvenu reflektujucu traku(ide oko celog kofera) i jos tri stikera Izaci ce nesto oko 1200-1400,din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan logo kod zmigavca je isao na preSL modele.. Objasni mi razlike u ta dva modela SL i preSL.Inace moj skut je 2002god,nema elek.stender,nema zmigavce na retrovizorima, ima podesavajuci vizir. Od kad do kad se koji model proizvodio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Januar 11, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Razlika sl i pre sl na 250cc je podesavajuci vizir, i ja imam radio i komunikaciju, mada verujem da je to tada bila dodatna oprema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
porta 17 Napisano Januar 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 70 postova Lokacija: Ub Motocikl: piaggio X9 500ie EVO Prijavi odgovor kao problematičan PICS (Piaggio Integrated Communication System) je uvek dodatna oprema...u osnovnoj verziji ne ide uz motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Januar 11, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Sto kaze drug nam Porta tako sam i mislio, stelujuci vizir i to je to na 250... a na 500cc ne vidim neku razliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Januar 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan isto.. stelujuci vizir i beli prednji migavci su odlika x9 SL modela.. preSL je imao logo iznad migavca, vizir koji se ne podesava, zute migavce i nije postojala opcija PICS-a.. inace.. evo modeli se razlikuju od oba gore pomenuta po providinim stopovima, zmigavcima u retrovizorima, automatskom paljenju svetala, radi im samo po jedan far za svetlo..plastike su uglavnom iste i pasuju sa svih modela.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Januar 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan godine proizvodnje preSL 2000-2002 SL 2002-2004 Evo 2004-2006/7 ne znam tacno kad je prestao da se proizvodi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Januar 11, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Noxy je objasnio!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Januar 12, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Januar 12, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih primera nalepnica i stikera sto mi lik radi za skut.Cena 800 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Januar 15, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju platih 600 din! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Januar 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan daj neku slicicu sad kad su uradjenje kako izgledaju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Januar 15, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Cim pre,slikam i postavljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 17, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ima li neki link sem na x9 owners kako se skidaju plastike kod x9tke ,planiram da saniram one sitne ogrebotine jer je neki idiot malo proso kljucevima letos dok mi bio parkiran u gradu...... sve sam spremio farbu i za poliranje samo jos ujutru da skinem pa dajte neki link sto pre. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Januar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan koje te plastike planiras da skines ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 17, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan obe bocne gde stoji x9 i predne iznad fara to jje lako, samo za zadnje mi problem tj bocne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Januar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan za zadnje plastike moras da skines naslon ili kofer ako imas, pa onda stop, pa onu plastiku ispod stopa i one dve bocne ispod x9, obicno su tamnije boje nego motor.. kad skines njih podgines sediste i imas po 1 srafa sa obe strane sto drze tu plastiku, i imas po jedan sraf sa obe strane kod akumulatora.. kad sve odsrafis moras da otkacis dzekove za struju i to je to.. prednja kod farova se drzi na 5 srafa, jedan je dole ispod izmedju farova, 2 su u rupi u sredini i po 1 kod retrovizora.. ako treba jos neka pomoc reci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 17, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan E hvala druze. Sutra cim se razbudim idem u garazu da rasturam polako, pa da se sredi sve natenane i ispolira . Videcu da okacim slike kao neki tutorial za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Januar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ako nesto zapne zovi na 063/69-62-60 pa cu ti pomoci oko rastarunja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 17, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan noxy evo ti br da se ne zbunsi ko je ako zovem haha 062/263-921 , a taman i kolege ako prolaze kroz nis imaju moj br za nedaj boze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...