noxy91 122 Napisano Avgust 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan evo brate moji rade bez greske...ne razumem zasto bi pregorela instalacija kad xenon vuce 35w, isto koliko vuce i obicna halogena sijalica.... tako da nema preopterecenja instalacije a samim tim nema ni opasnosti od pregorevanja instalacije, reglera i ostalih sitnica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Avgust 17, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan da li neko ima ideju gde mogu da kupim-nabavim cev auspuha od cilindra do auspuha (lonca) za X9 125ccm, malopre sam kupio skuter, i opleo ga po gasu od Subotice za Novi Sad...na pola puta otpao auspuh , taman sam se zaradovao da je sve ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Avgust 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pojavio se oglas na jednom sajtu za razne delove za X9, ako nekome nešto od ovoga treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikkks 2 Napisano Avgust 21, 2012 U prolazu, 28 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan evo posle nekih 200km (juce tek dobio dozvolu) posle servisa da javnem utiske. Promenio sam kais, nasao Dayco kevlar, pomenio filter vazduha (RMS, bolji od onog zapusenog, ali kvalitet je diskutabilan), rolnice bile kockaste 24g (zeznuo se i stavio 20g), do 20 ubrzava kao da je 125ccm, preko kao da ga djavo juri. Ulje sipano Motul 10w40. Izmenjeno ulje u kocnicama. Kupio Dunlop ScootSmart 150/70-13. Stavljene led diode svuda sem u stopkama i prednjim migavcima (uskoro i to). Sada imam veci problem, Viljuska mi nema uoste ulja. Do 80km/h se ne oseca nista, preko toga motor je neupravljiv na bilo kom putu sa neravninama, i kroz krivine je isti problem, mislio sam da je prednja guma, ali ipak je ovo. I jos dva problemcica, prekidac migavaca i mehanizam koji zatvara sediste (polomio sam zub nekako). potrosnja je oko 3.5L gradske voznje. Preko 90 prima gas kao Moje pitanje, Koje ulje ide u viljuske (5, 10, 15), koja kolicina i koji su semerinzi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Avgust 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan ja sam imao zestokih problema sa prednjom viljuskom i posle otvaranja i ciscenja samo stavili 15-ticu iako po specifikaciji ide 7,5 i od tada ide kao lud. kod mene je bio problem taj da se ponasao kao da nema nicega lupao je ko lud na svakoj prepreci posle ove intervencije bez problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikkks 2 Napisano Avgust 23, 2012 U prolazu, 28 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Moj sad nema nikakvo, cvili, lupa, katastrofa, ujutru mi stize ulje SAE 15 i semerinzi. Ukoliko je prava dimenzija podelicu sa vama, ukoliko nije bice muke. Ulja ide ili 135 ili 145cm3 zavisno od viljuske, to cu videti kad je skinem Resio prekidac za migavce, nasao se kod drugara jedan nov koji pasuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11518 Napisano Septembar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4361 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gledajte ovo cudo ALIEN EDITION http://polovniautomobili.com/oglas2507466/piaggio_ewolution_x9/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 4, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan meni lici na nekog insekta skakavca!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4651 Napisano Septembar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5985 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, veću zgadiju od motora nisam video. Najjači je komentar: "Uživo izgleda mnogo bolje nego na slikama" A i cena je povoljna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Septembar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan au za ovo treba da si bas umetnik totalni horor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11518 Napisano Septembar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4361 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci gledam i ne verujem, rek'o moram ovo da podelim sa vama. Ali genijalno mi je i ono W umesto V..auuuuuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Septembar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan ovo treba zabraniti za decu mladju od 12 god. :zbunjen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15555 Napisano Septembar 4, 2012 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan NO COMENT Ehhh kako neko zna da unakazi sqt pa to je strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Septembar 4, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nesto ruznije skoro nisam video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 239 Napisano Septembar 4, 2012 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni lici na skakavca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Septembar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, pa on je bezbedan u saobraćaju, vidi se na kilometar !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Septembar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... ne verujem! "Mogo je lepsi uziwo nego na slikama..." :lol: :lol: Snimite baticu u retrovizoru - bez majice, skroz se uklapa uz stajling motora: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
x9-250 4 Napisano Septembar 4, 2012 U prolazu, 60 postova Lokacija: beograd Motocikl: piaggio x9 250 Prijavi odgovor kao problematičan ma ovaj mi je hit.a jl mu videste kic od kuce u pozadini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Septembar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ja prodajem moj x9, ako je neko zainteresovan nek se javi na pm ili na 063/69-62-60... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 927 Napisano Septembar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Ewolution,sa sve W Samo ne znam kome ce ovo uspeti da proda... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan lik je kraljina,ja nemogu da verujem da je tako"sredio" skuter...znaci nisam se davno nasmejao sladje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11518 Napisano Septembar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4361 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam video ismejao sam se ko lud I morao sam da okacim ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikkks 2 Napisano Septembar 6, 2012 U prolazu, 28 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ga on sredjivao, Takvog ga kupio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikkks 2 Napisano Septembar 7, 2012 U prolazu, 28 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh i ja da javim utiske. Promenjeno ulje u vilama pre par dana, sipano po 150ml Ipone 15. Semerinzi OK, nije bas dimenzija u mikrometar ali drze ulje super, Napisacu pravu dimenziju sa originalnih. Promenjene plocice na sva tri diska, stavljene sa kevlarom. Stavljene rolnice od 25g, u potrazi sam za Malosi 23g. Napakovan drugi bixenon, sad je skuter progledao. Potrosnja od kad sam promenio rolnice pala na ispod 3L. Ja prezadovoljan. Presao nekih 1000km od kad sam ga uzeo. Javljam dalje utiske. Ostali su jos retrovizori da se zamene, alii bih stavio od Evolution modela ako moze da se nacukaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 7, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan 150 evrica komat... Ne znam Valjda bi mogli, ali da sprovedes kablove do njih zato sto imaju migavce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...