sparco 149 Napisano Avgust 28, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan Prije dva dana takodje u kotoru, donjim putem od dobrote ka gradu, nastojnika bolnice u dobroti, klinac 17 god na apriliji mille novoj , covjek preminuo odma , vozac u kriticnom stanju , ............. jebiga , sve poludjelo, sve divlje, sve dozvoljeno i eto svaki dan nenormalan broj ruznih ishoda , i kako posle zbog ovakvih fukara nas da gleda narod fino ? spokoj dusi coeku , ni krivom ni duznom ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan aka mu zelja, nastradao covek bzvz klinac je njega dario aprilijom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Avgust 28, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Tuga ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 28, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan klinac 17 god na apriliji mille novoj . :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Avgust 28, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ste odmah okrivili decka ako ne znate sta se tacno desilo i kako? Ako je decko vozio novu Apriliu "mile" sa 17 godina to ne znaci da je kriv. Uvek se setite onoga sto se desilo meni. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=3530.0 Mozda je i taj "poginuli" bio neki psihicki-mentalno-retardirana-zaostala osoba u razvoju ili pijan, lud, drogiran itd. Mozda je taj covek upropastio zivot vozacu a ne vozac njemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 29, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brko da li mislis da bi za nastojnika bolnice postavili psihicki-mentalno-retardiranu-zaostalu osobu?! I da, po zakonu je kriv cim se ukljucio tim motorom u saobracaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Avgust 29, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan klinac 17 god na apriliji mille novoj . :-\ Kriv, samm tim sto je bio na javnom putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Avgust 29, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan da i da nije vozio brzo, zar bi bio nesrecan slucaj, a aprilija skroz smrskana sprijeda ? kad se vozi po ogranicenju svaki motor momentalno staje dje god se nalazili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Avgust 29, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Brko da li mislis da bi za nastojnika bolnice postavili psihicki-mentalno-retardiranu-zaostalu osobu?! I da, po zakonu je kriv cim se ukljucio tim motorom u saobracaj. Pa Sparco je toliko nejasno napisao da nisam provalio. I moj motor je ceo bio smrskan spreda a skala je ostala na (prilozeno na slici). Mislim uopste necu da raspravljam o takvim stvarima i da se prisecam kako je meni bilo... Ne branim decka zato sto se meni desilo tako nesto niti imam nameru, mozda je kriv, mozda nije, u sustini meni je svejedno, ali da ga je udario sa nekim krsicem od 50-125ccm koji ne vredi ni 1000 evra drugacije bi bilo... Mislim, ovde kod nas je gotovo uvek kriv onaj koji ima para. Cista ljubomora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 30, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brko ti si presao bar jedno desetak hiljada km na motorima prije nego sto si vozio taj, a on je presao mozda desetak, bitna razlika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Avgust 30, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, istina je da sam ja dosta presao, pre bi rekao pedesetak + hiljada sto je za moje godine oho-ho... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 30, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, istina je da sam ja dosta presao, pre bi rekao pedesetak + hiljada sto je za moje godine oho-ho...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Avgust 31, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, istina je da sam ja dosta presao, pre bi rekao pedesetak + hiljada sto je za moje godine oho-ho...... U cemu je problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 31, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Opet je krenulo... Ljudi moji, tema je o pesaku, o coveku, koji je izasao na ulicu, koji se nije oprostio od svoje porodice, nije ni razmisljao da mu je poslednji dan u svom zivotu. Moze to da bude bilo ko, mogu biti i ja, mozes biti i ti koji ovo citas, moze da bude neko dete...Nikako ne vidim njegovu krivicu. Svaki pesak koji stupi na obelezen pesacki prelaz, ima apsolutnu prednost, a ako stupi na neobelezen deo puta, ti si opet duzan da ga vidis i da postupis u skladu sa situacijom, tj. da stanes. Nemam pojma o kocnicama Apriliji Mille, ali pretpostavljam da su odlicne, kao na svakom sportskom motoru. Gledao juse neku emisiju na Discovery Channel ( Mislim da je Transatlantic Challenge ili tako nesto) gde je bio test Triump Rocket-a i Harley NightRod-a, koji su teski kruzeri od oko 300kg. Njihov zaustavni put je oko 30m i oko 20 sa 100km/h na 0km/h. Koliko je onda Apriliji sa 60km/h? I ako je vise od 10m , i onda je brzina vec drasticno smanjena i ne verujem da je udarac sa fatalnim ishodom... Siguran sam da je u novimama bio naslov " Pesaka je UBIO maloletnik sa trkalicom" ili slicno, i mogu da zamislim i misljenje ostalih pesaka koji citaju iste. Nek proba neko da se pojavi u istim novinama sa pricom, da taj isti nije SMEO da kroci na put, i da je zasluzio sta je dobio... :-[ Mene je zao i klinca sa motorom, ali mi je za plakanje sta se desilo sa pesakom. Pokoj mu dusi, i manite se praznih prica . :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano Avgust 31, 2007 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Tako je , manite se praznih priča ! Hoćeš da se trkaš , onda idi na stazu i budi džek , a ne na ulici ! Posle samo kukamo "Još jedan od nas" i "Pokoj mu duši" , a niko se ne pita zašto je dotični vozio kao Rossi po centru grada ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest mevdza Napisano Avgust 31, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan nije cudo sto drugi pljuju po nama kad mi sami napadamo jedni druge , pa sta ako je sa 17 seo na motor , ovi sto su kupili motor u poslednje dve godine sa 30 ili 40 godina oni su bolji vozaci jel da? kao sto brka kaze to je samo ljubomora jer vozi apriliju mile da njemu bude dobro, a od pesaka mi suljevi rade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Avgust 31, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Sa 17 da vozi apriliu mile pa to mi ni malo nije normalno. Da ne bi mislili da je kod mene "ljubomora" u pitanju eto bolje da je kupio neki auto do jaja za te pare i da je uzeo neku aprilijicu od 125 i da uci voznju polako. Ma sta 125ccm i to je mnogo bre, pa ima bre 17 godina. 50ccm (pardon 49ccm) je pravo za njega. "Sutra" kada budem imao dete i ako bude htelo motor ima sam da ga kupi kao sto sam ja kupio pa ce tek tada znati da ga ceni... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Avgust 31, 2007 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan nije cudo sto drugi pljuju po nama kad mi sami napadamo jedni druge , pa sta ako je sa 17 seo na motor , ovi sto su kupili motor u poslednje dve godine sa 30 ili 40 godina oni su bolji vozaci jel da? kao sto brka kaze to je samo ljubomora jer vozi apriliju mile da njemu bude dobro, a od pesaka mi suljevi rade Pa jeste, ljubomorni smo i sto ima "skup" motor i sto je dokazao da nije bezmudic kao svi koji ga "kritikuju" pa je vozio brzo kako bi svima to i dokazao. Ucinio je Bozije delo i otarasio se jednog izazivaca suljeva, jos samo par miliona i resicemo sve probleme (sa suljevima, naravno) A postovanje...nije mi jasno samo ko ga ovde zasluzuje? Covek koji je poginuo ili covek koji ga je ubio... Tuga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest mevdza Napisano Septembar 1, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan da se razumemo nisam rekao da treba pobiti pesake, ali cinjenica je da najmanje misle o saob. propisima pesaci pa zadaju probleme i i kad si na motoru i kad si u kolima, a to sto se tice voznje sa 17 godina valjda treba da da predjes neku kilometrazu da bi stekao iskustvo a ne da da do 30 godine citas novine i ucis da vozis na suvo pa onda docekas da puste da se moze uvoziti kojekakav KRS od motora i LOM sa kojim ces da steknes iskustvo sto se tice voznje na dva tocka. Cinjenica je da sada ne samo da svako vozi motor vec sada likovi i rade sa motorima a isti ti preprodavci pre 10 godina bili sretni kada im dam DJIR na mom motoru. Ako se neko oseca prozvan sta da mu radim ja samo govorim onako kako jeste stanje kod nas. Kad neko ko nikad nije vozio motor dodje (u malo kasnijim godinama za pocinjanje voznje motora) i hoce da kupi od ovih bajnih preprodavaca koji su skockali 2000 evrica pa za te pare uzeli 4 motora koji kod nas imaju vrednost 10 000e (po njihovim cenama) ko ce tu da gleda sta na motoru valja a sta ne ovaj sto kupuje prvi motor ili ovaj sto prodaje a nezna sta prodaje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Septembar 1, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan sram vas bilo!! spamujete glupostima i prepucavate se u ovakvoj temi ako imate malo ljudskosti u sebi, uzmite i pobrišite lepo sve što ste ovde pisali, i pokažite malo poštovanja prema osobi koja je nesrećno izgubila svoj život!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Septembar 2, 2007 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan sram vas bilo!! spamujete glupostima i prepucavate se u ovakvoj temi ako imate malo ljudskosti u sebi, uzmite i pobrišite lepo sve što ste ovde pisali, i pokažite malo poštovanja prema osobi koja je nesrećno izgubila svoj život!!! potpisujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...