Jump to content

Moto Zajednica

jos jednom nesrecni pjesak stradao

Recommended Posts

• Drug član, 1249 postova
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

Prije dva dana takodje u kotoru, donjim putem od dobrote ka gradu, nastojnika bolnice u dobroti, klinac 17 god na apriliji mille novoj , covjek preminuo odma , vozac u kriticnom stanju , ............. jebiga , sve poludjelo, sve divlje, sve dozvoljeno i eto svaki dan nenormalan broj ruznih ishoda , i kako posle zbog ovakvih fukara nas da gleda narod fino ? spokoj dusi coeku , ni krivom ni duznom ......

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Zasto ste odmah okrivili decka ako ne znate sta se tacno desilo i kako?

Ako je decko vozio novu Apriliu "mile" sa 17 godina to ne znaci da je kriv.

Uvek se setite onoga sto se desilo meni.

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=3530.0

Mozda je i taj "poginuli" bio neki psihicki-mentalno-retardirana-zaostala osoba u razvoju ili pijan, lud, drogiran itd.

Mozda je taj covek upropastio zivot vozacu a ne vozac njemu...

• Zainteresovan, 978 postova

Brko da li mislis da bi za nastojnika bolnice postavili psihicki-mentalno-retardiranu-zaostalu osobu?!

I da, po zakonu je kriv cim se ukljucio tim motorom u saobracaj.

• Drug član, 1249 postova
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

da i da nije vozio brzo, zar bi bio nesrecan slucaj, a aprilija skroz smrskana sprijeda ? kad se vozi po ogranicenju svaki motor momentalno staje dje god se nalazili

• Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Brko da li mislis da bi za nastojnika bolnice postavili psihicki-mentalno-retardiranu-zaostalu osobu?!

I da, po zakonu je kriv cim se ukljucio tim motorom u saobracaj.

Pa Sparco je toliko nejasno napisao da nisam provalio.

I moj motor je ceo bio smrskan spreda a skala je ostala na  (prilozeno na slici).

Mislim uopste necu da raspravljam o takvim stvarima i da se prisecam kako je meni bilo...

Ne branim decka zato sto se meni desilo tako nesto  niti imam nameru, mozda je kriv, mozda nije, u sustini meni je svejedno, ali da ga je udario sa nekim krsicem od 50-125ccm koji ne vredi ni 1000 evra drugacije bi bilo...

Mislim, ovde kod nas je gotovo uvek kriv onaj koji ima para. Cista ljubomora...

Dobro, istina je da sam ja dosta presao, pre bi rekao pedesetak + hiljada ;) sto je za moje godine oho-ho...

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
Dobro, istina je da sam ja dosta presao, pre bi rekao pedesetak + hiljada ;) sto je za moje godine oho-ho...
...

...

U cemu je problem?

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

Opet je krenulo...

Ljudi moji, tema je o pesaku, o coveku, koji je izasao na ulicu, koji se nije oprostio od svoje porodice, nije ni razmisljao da mu je poslednji dan u svom zivotu. Moze to da bude bilo ko, mogu biti i ja, mozes biti i ti koji ovo citas, moze da bude neko  dete...Nikako ne vidim njegovu krivicu. Svaki pesak koji stupi na obelezen pesacki prelaz, ima apsolutnu prednost, a ako stupi na neobelezen deo puta, ti si opet duzan da ga vidis i da postupis u skladu sa situacijom, tj. da stanes.

Nemam pojma o kocnicama Apriliji Mille, ali pretpostavljam da su odlicne, kao na svakom sportskom motoru. Gledao juse neku emisiju na Discovery Channel ( Mislim da je Transatlantic Challenge ili tako nesto) gde je bio test Triump Rocket-a i Harley NightRod-a, koji su teski kruzeri od oko 300kg. Njihov zaustavni put je oko 30m i oko 20 sa 100km/h na 0km/h. Koliko je onda Apriliji sa 60km/h? I ako je vise od 10m , i onda je brzina vec drasticno smanjena i ne verujem da je udarac sa fatalnim ishodom...

Siguran sam da je u novimama bio naslov " Pesaka je UBIO maloletnik sa trkalicom" ili slicno, i mogu da zamislim i misljenje ostalih pesaka koji citaju iste. Nek proba neko da se pojavi u istim novinama sa pricom, da taj isti nije SMEO da kroci na put, i da je zasluzio sta je dobio... :-[

Mene je zao i klinca sa motorom, ali mi je za plakanje sta se desilo sa pesakom. Pokoj mu dusi, i manite se praznih prica . :'(

• VKV skupljač puževa, 219 postova
  • Motocikl: TRABAKULA

Tako je , manite se praznih priča ! Hoćeš da se trkaš , onda idi na stazu i budi džek , a ne na ulici ! Posle samo kukamo "Još jedan od nas" i "Pokoj mu duši" , a niko se ne pita zašto je dotični vozio kao Rossi po centru grada ...

Guest mevdza

nije cudo sto drugi pljuju po nama kad mi sami napadamo jedni druge , pa sta ako je sa 17 seo na motor , ovi sto su kupili motor u poslednje dve godine sa 30 ili 40 godina oni su bolji vozaci jel da? kao sto brka kaze to je samo ljubomora jer vozi apriliju mile da njemu bude dobro, a od pesaka mi suljevi rade

• Svrati ponekad, 112 postova
  • Motocikl: KTM450EXC

Sa 17 da vozi apriliu mile pa to mi ni malo nije normalno. Da ne bi mislili da je kod mene "ljubomora" u pitanju eto bolje da je kupio neki auto do jaja za te pare i da je uzeo neku aprilijicu od 125 i da uci voznju polako. Ma sta 125ccm i to je mnogo bre, pa ima bre 17 godina. 50ccm (pardon 49ccm) je pravo za njega. "Sutra" kada budem imao dete i ako bude htelo motor ima sam da ga kupi kao sto sam ja kupio pa ce tek tada znati da ga ceni...

...

• Drug član, 1388 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

nije cudo sto drugi pljuju po nama kad mi sami napadamo jedni druge , pa sta ako je sa 17 seo na motor , ovi sto su kupili motor u poslednje dve godine sa 30 ili 40 godina oni su bolji vozaci jel da? kao sto brka kaze to je samo ljubomora jer vozi apriliju mile da njemu bude dobro, a od pesaka mi suljevi rade

Pa jeste, ljubomorni smo i sto ima "skup" motor i sto je dokazao da nije bezmudic kao svi koji ga "kritikuju" pa je vozio brzo kako bi svima to i dokazao. Ucinio je Bozije delo i otarasio se jednog izazivaca suljeva, jos samo par miliona i resicemo sve probleme (sa suljevima, naravno)

A postovanje...nije mi jasno samo ko ga ovde zasluzuje? Covek koji je poginuo ili covek koji ga je ubio...

Tuga...

Guest mevdza

da se razumemo nisam rekao da treba pobiti pesake, ali cinjenica je da najmanje misle o saob. propisima pesaci pa zadaju probleme i i kad si na motoru i kad si u kolima, a to sto se tice voznje sa 17 godina valjda treba da da predjes neku kilometrazu da bi stekao iskustvo a ne da da do 30 godine citas novine i ucis da vozis na suvo  pa onda docekas da puste da se moze uvoziti kojekakav KRS od motora i LOM  sa kojim ces da steknes iskustvo sto se tice voznje na dva tocka. Cinjenica je da sada ne samo da svako vozi motor vec sada likovi i rade sa motorima a isti ti preprodavci pre 10 godina bili sretni kada im dam DJIR na mom motoru. Ako se neko oseca prozvan sta da mu radim ja samo govorim onako kako jeste stanje kod nas. Kad neko ko nikad nije vozio motor  dodje (u malo kasnijim godinama za pocinjanje voznje motora) i hoce da kupi od ovih bajnih preprodavaca koji su skockali 2000 evrica pa za te pare uzeli 4 motora koji kod nas imaju vrednost 10 000e (po njihovim cenama) ko ce tu da gleda sta na motoru valja a sta ne ovaj sto kupuje prvi motor ili ovaj sto prodaje a nezna sta prodaje?

• Zainteresovan, 575 postova
  • Motocikl: 2018 BMW C650 Sport

sram vas bilo!!

spamujete glupostima i prepucavate se u ovakvoj temi ::)

ako imate malo ljudskosti u sebi, uzmite i pobrišite lepo sve što ste ovde pisali, i pokažite malo poštovanja prema osobi koja je nesrećno izgubila svoj život!!!

• Zainteresovan, 623 postova
  • Motocikl: GSF 1200 S

sram vas bilo!!

spamujete glupostima i prepucavate se u ovakvoj temi ::)

ako imate malo ljudskosti u sebi, uzmite i pobrišite lepo sve što ste ovde pisali, i pokažite malo poštovanja prema osobi koja je nesrećno izgubila svoj život!!!

potpisujem...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja