Tomo 0 Napisano Octobar 26, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Pocinjem polako sa veliki servisom na mom BMWR1100R sto znaci sve po redu.filteri ulja svecice stelovanje ventila plocice gume i sve ostalo sto se podrazumeva pod velikim servisom Sve to nije toliki problem vec je problem u menjacu koji u trecoj brzini trza i to mi se nikako nesvidja pa sam resio da skinem i menjac ako uspem da ga opravim super ako ne kupicu drugi menjac i staviti. Pomoc koja mi je potrebna ako ima neko neke linkove sa restauracijom menjaca tj sve po redu od zadnjeg tocka pa do menjaca to bi mi bilo od velike pomoci da ako se izgubim pri vracanju.da mogu da pogledam gde zapne. Unapred hvala svima na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4334 Napisano Octobar 26, 2011 motoras, 2491 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Tomo,dobro dosao na forum,ali si promasio.Ovde si trebao lepo da se predstavis,da kazes ko si i odakle si,a na drugom mestu da izneses svoj problem.Pozzzz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomo 0 Napisano Octobar 26, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bi ja da sam se snasao malo je velik sajt a ja sam nov u svemu ovome pa mi bas neide od ruke kao sto vidis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Octobar 26, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce da ulete admini i da postave temu gde joj je mesto pa ce mo da resimo bembaru ... ne se sekiraj .... ima i service manual negde pa cu da ti dostavim ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Octobar 26, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan slobodno postavi novu temu i predstavi se a ova tema ce da letne u odelenje BMW-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Octobar 26, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Temu otvori ovde: http://forum.bjbikers.com/index.php?/forum/83-bmw/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomo 0 Napisano Octobar 26, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavicu je ja samo ako neko kaze kako jbg meni bolje ide mehanika od kompa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Octobar 26, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan lalajko pomagaj coveku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomo 0 Napisano Octobar 26, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam nesto uradio lalajko mi je dao link pa sam sad valjda postavio temu na pravo mesto??? aj poledajte pa javite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Octobar 27, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Spremi talandaru i nesto u nju , pa dolazimo Peca i ja na restauraciju istog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomo 0 Napisano Octobar 30, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovih dana sam uspeo da malo poradim na njemu skinuo sam centralni lezaj na zadnjem tocku.sada moram poruciti novi tj oba lezaja i semering,a dosta sam razmisljao o menjacu i mogu reci da je to dosta ozbiljan posao. ako ste raspolozeni meni nije problem talandara i meso pivo ili sta ko pije vec ako dodjete i uradimo da moj bendza ponovo zaplovi bez greske ipecemo i jagnje ne samo meso na talandari. pa vi odlucite ako mozete da pomognete svaka pomoc bi mi i vise nego dobro dosla sto se tice fizike ja sam tu lako je rasturiti ali treba detektovati kvar i odkloniti ga e tu mi trebate. Pozdrav pa se cujemo i nadam se i vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4334 Napisano Octobar 30, 2011 motoras, 2491 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Tomo,spremi ti kesa i drzi se deda Daneta.pa ces se vozati na prolece Na zalost,delovi su za BMW-a skupi,ali dok se ne otvori,ne zna se sta je... Ipak,sve moze da se popravi. Krenuo si na vreme,samo polako i sa prvim danima proleca bices i ti u sedlu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4334 Napisano Octobar 30, 2011 motoras, 2491 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Spremi talandaru i nesto u nju , pa dolazimo Peca i ja na restauraciju istog. Restauraciju talandare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Octobar 31, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ovih dana sam uspeo da malo poradim na njemu skinuo sam centralni lezaj na zadnjem tocku.sada moram poruciti novi tj oba lezaja i semering,a dosta sam razmisljao o menjacu i mogu reci da je to dosta ozbiljan posao. Za delove se prvo raspitaj u Delti - cene su ili identicne nemackim ili nesto nize! Nisam verovao dok nisam proverio. Jedino sto se cekaju do 5 dana. Na zalost,delovi su za BMW-a skupi,ali dok se ne otvori,ne zna se sta je... Ne slazem se sa ovim - mislim da su cak i jeftiniji od japanskih. Uporedjivao sam cene (klipovi, karike, lezajevi, lanci bregastih...) za Afriku i 1100GS i BMW je u skoro svemu znacajno jeftiniji. I kao sto rekoh gore, ne lupas glavu sta i gde - nadjes fabricki kod, zovnes Deltu i deo je tu za nekoliko dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4334 Napisano Octobar 31, 2011 motoras, 2491 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost,delovi su za BMW-a skupi... Priznajem,lupio sam na pamet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...