to crank 5326 Napisano Octobar 28, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lorenzov otac izjavio da Simocelli nije bio mentalno spreman za trkanje i da je to uzrok nesreći. Verovatno je mislio na mnoge nezavršene trke koje je imao ove godine. Kada se Jorge vratio kući sa sahrane i saznao za izjavu, na Twiteru je objavio da ne bi voleo da neko pomisli da se on slaže s izjavom njegogog oca (s kojim se pre par godina profesionalno raskantao zbog neslaganja) i da ga je bilo sramota dok ju je čitao. Napisao je da je to što se desilo Simoncelli-u moglo da se desi bilo kome od njih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Octobar 28, 2011 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lorenzov otac izjavio da Simocelli nije bio mentalno spreman za trkanje i da je to uzrok nesreći. Zanimljivo, u Subotu je Marko rekao svim ocu: "Umoran sam, hoću da idem kući." 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Octobar 28, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je stvar sa Lorenzovim ocem mnogo kompleksnija od pukih rečenica izvučenih iz konteksta. Ovde malo detaljnije objšnjva šta je hteo da kaže i šta inače misli o modernom trkanju. http://chicholorenzo.dailymotos.com/2011/10/28/primero-lean-despues-juzguen/ p.s. između ostalog kaže da poznaje mnoge menadžere koji teraju svoje vozače da se bore za poslednje hiljaditinke ali svoju decu neće da daju u mototrke jer je suviše opasno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Octobar 28, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan p.s. između ostalog kaže da poznaje mnoge menadžere koji teraju svoje vozače da se bore za poslednje hiljaditinke ali svoju decu neće da daju u mototrke jer je suviše opasno. Crank, ovo mi je malo nelogicno... nesto ne verujem da bi tebe ( ili mene da uposte znam da vozim ) trebalo neki menadzer da tera da se borim u motogp sa vozacima s kojima se peglas ceo svoj zivot od malena ... valjda je u srcu svakog ( velikog ) vozaca da se bori do koske kako bi on bio taj koji prska one devocice sampanjcem sa najvise pozicije... sigurno oni igraju veliku ulogu u ubijaju svega onoga dobrog u bilo kom sportu ali kad su Sic ili Rossi bili klinci i obarali u mini moto niko ih nije mlatio da voze kao profi... ps. ko je bio u bio u tom delu Italije ( okolina Riminja, San Marino ) dobro zna zasto je Sic rekao ono caletu... prosto prelepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Octobar 28, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan p.s. između ostalog kaže da poznaje mnoge menadžere koji teraju svoje vozače da se bore za poslednje hiljaditinke ali svoju decu neće da daju u mototrke jer je suviše opasno. Crank, ovo mi je malo nelogicno... nesto ne verujem da bi tebe ( ili mene da uposte znam da vozim ) trebalo neki menadzer da tera da se borim u motogp sa vozacima s kojima se peglas ceo svoj zivot od malena ... valjda je u srcu svakog ( velikog ) vozaca da se bori do koske kako bi on bio taj koji prska one devocice sampanjcem sa najvise pozicije... sigurno oni igraju veliku ulogu u ubijaju svega onoga dobrog u bilo kom sportu ali kad su Sic ili Rossi bili klinci i obarali u mini moto niko ih nije mlatio da voze kao profi... ps. ko je bio u bio u tom delu Italije ( okolina Riminja, San Marino ) dobro zna zasto je Sic rekao ono caletu... prosto prelepo... Slažem se s tobom ali mislim da je Lorenzo sr. akcenat stavio na "... ali svoju decu neće da daju u mototrke jer je suviše opasno". Da ne bude da samo kenja a ništa ne radi, on sa još nekoliko njih preko svoje škole trkanja (kroz koju je i sina propustio) organizju minimoto trke sa motociklima daleeeeko lakšim od danas uobičajenih za tu kategoriju, daleeeeko jeftinijim i na stazama na kojima max brzine ne prelaze prag zakoji su se dogovorili da je razuman. Mislim da je 80km. u pitanju. Sve ovo ne znači da je on pravu kad tvrdi da je moguće vrhunski motociklizam učiniti sigurnijim (to jest "death proof") ali se sigurno iz sveg srca bori za to. Zato sam ovo i preneo da ne bi ispalo da je matori neka budala pa ga se sin stidi, kao Dokićeva svog ludog oca. Čovek je očigledno bio i protiv sinovljevog prelaska u MotoGP i protiv uvoženja 4cilindričnih motora u manje kategorije (1.masa vozila 2. cena 2. složenost) Sve je na kraju tako kako je... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Octobar 28, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan hm... ako dobro shvatam ( a ima mi logike ) nije uopste potrebno da idu 320 kada mogu da se kolju po krivinama i sa 2-3x manjom brzinom ... tipa ogranici ih pa da vidimo ko je bolji ? ovo jeste utopija ali ... ova tema se ne bi zvala ovako da se malo povede racuna... ps. super objasnjenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Octobar 28, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Julian Ryder, bez mnogo klišea i i izliva emocija ali pravo u plexus: http://www.superbikeplanet.com/2011/Oct/111028rydernotes.htm 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Octobar 28, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Octobar 28, 2011 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Julian Ryder, bez mnogo klišea i i izliva emocija ali pravo u plexus: http://www.superbike...8rydernotes.htm Tekst je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Octobar 28, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Tekst odlican! Bez patetike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Octobar 28, 2011 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Telo je kremirano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa901 4 Napisano Novembar 3, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Nikdada te necu zaboraviti..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Novembar 5, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Novembar 6, 2011 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Valencia pay tribute to Marco Simoncelli http://www.motogp.com/en/videos/2011/Valencia+pay+tribute+to+Marco+Simoncelli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Novembar 8, 2011 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Marco Simoncelli 'Super Sic' 58 Free download memorial tribute fine art print riding the San Carlo Honda Gresini Moto GP bike in the 2011 Moto GP World Championship in A4 and US Letter Sizes. http://www.billyart.co.uk/marcosimoncelli/marcosimoncelli.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Novembar 11, 2011 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Novembar 11, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan A znamo kroz kakve testove kacige prolaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Novembar 15, 2011 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna fotografija! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Novembar 16, 2011 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je link za fotografiju visoke rezolucije ako želite da postavite na vaš desktop. http://www.lcrftp.com/download/graphic/Race_Highlights/LCR_Desktop_24.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Novembar 16, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Meni je na desktopu ova slika. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Novembar 20, 2011 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Novembar 20, 2011 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost, veoma visoka cijena za ime staze. Ali svake godine cemo imati priliku da se prisjetimo cupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Januar 24, 2012 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sve vreme sam mislio da se nesreća desila u poslednjoj desnoj krivini a danas sam video fotografiju staze povodom pretsojećeg testa i shvatio da nije. Desilo se u pretposlednjoj desnoj posle koje ide kratak pravac sa podvožnjakom. Ukoliko je to uopšte bitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Januar 26, 2012 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je deo iz filma FASTEST. http://www.youtube.com/watch?v=hVi6Y4AgAlU&feature=youtu.be 2010 - Marco Simoncelli: "I don't seem to have much luck at Sepang! http://www.superbike.../100226simo.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Mart 15, 2012 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par minuta mi je sinulo da staza na kojoj je poginuo nosi naziv - Sepang International Circuit a potpisuju se sa SIC. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...