nensy 1263 Napisano Octobar 23, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan E ovako , potreban mi je posao da bih platila fakultet. Radila sam u mnogo kafica i u nekim restoranima. Spremanje pica,konobarisanje ili kako kazu kelnerisanje mi nisu strani. Cuvanje dece , igraonice i slicno dolaze u obzir jer me deca obozavaju. Bila bih hostesa,radila promocije...ma u principu svestrana sam...u svakom poslu bih se snasla Ili neki posao u kom treba nesto i da se nauci to mi nije problem,brzo ucim. Bitno mi je samo da je isplata u dogovoreno vreme i da se postuju dogovori napravljeni na pocetku. Ako neko nesto cuje,zna nekog ili sl ... bila bih zahvalna da me o tome obavesti. Ja nastavljam potragu pa se nadam nekom poslu u skorije vreme. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 23, 2011 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kolika je minimalna mesečna zarada za koju bi radila? Sem plate, da li treba da budeš prijavljena i osigurana, da ti teče staž? (Pošto sam skontao da plaćaš faks, znači nisi na budžetu). Za ove dve godine sam zaposlio nekoliko kolega, i nekako sam stalno u krugovima gde se ponude pojavljuju... Pa da te imam na umu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Octobar 23, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Obnavljam godinu tako da moze prijava a i ne mora, a cifra...pa sta ja znam 200-300e zavisno od radnog vremena i posla koji se obavlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 23, 2011 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Svakako, radno vreme do 40-50h nedeljno. I bez nošenja džakova cementa. Kako mesiš? (deluje smešno, ali je ozbiljno pitanje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Octobar 23, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Uh....pa ne znam...do sada nisam nista mesila... :S ako mislis na peciva,hleb ili sta vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 23, 2011 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Uh....pa ne znam...do sada nisam nista mesila... :S ako mislis na peciva,hleb ili sta vec Ma da, baš pre neki dan razgovarao sa gazdom lokalne pekare u kojoj klopam, i požalio mi se da mu treba još radnica. Pa se sad setih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Octobar 23, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Jesam smela da se oprobam u svemu ali to vec prevazilazi neke moje mogucnosti.... hvala svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12876 Napisano Octobar 24, 2011 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Budi Jagodinka! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Octobar 24, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pokušaj, možda pronadješ sebe jedino ako imaš neku odbojnost prema mešenju ili uopšte prema manuelnim poslovima i više ti leži komunikacija i sl ali imaj u vidu da je ova zemlja sastavljena od nekoliko miliona takvih koji bi da prodaju priču, nažalost nema se kome, niko ne želi da sluša na prazan stomak. Ne zezam se dobrih majstora za peciva i burek uvek fali i dobro su plaćeni, neverovatno za tako jednostavan posao. Radno vreme obično može da se uklopi sa ostalim obavezama pa možeš da uhvatiš neki dinar i kad nastaviš redovno školovanje. Možda gazdi pekare za početak završava posao i prodavačica koja obicno i peče što možeš bez obuke pa onda vidi da naučiš ostalo, kiflice ovo-ono dok ne dodješ do lisnatog testa i bureka. Plaća se po učinku i više je novca za kraće vreme, odradiš svoje i pališ. Nisi glupa, čim umeš da voziš imaš nešto i u rukama, ne bi ti trebalo par meseci da ovladaš poslom, da je zanat nešto trebao bi fakultet, btw svaki je zlatan. Znam neke blago ometene koji su postali dobri u tom poslu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Octobar 24, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Pokušaj, možda pronadješ sebe jedino ako imaš neku odbojnost prema mešenju ili uopšte prema manuelnim poslovima i više ti leži komunikacija i sl ali imaj u vidu da je ova zemlja sastavljena od nekoliko miliona takvih koji bi da prodaju priču, nažalost nema se kome, niko ne želi da sluša na prazan stomak. Ne zezam se dobrih majstora za peciva i burek uvek fali i dobro su plaćeni, neverovatno za tako jednostavan posao. Radno vreme obično može da se uklopi sa ostalim obavezama pa možeš da uhvatiš neki dinar i kad nastaviš redovno školovanje. Možda gazdi pekare za početak završava posao i prodavačica koja obicno i peče što možeš bez obuke pa onda vidi da naučiš ostalo, kiflice ovo-ono dok ne dodješ do lisnatog testa i bureka. Plaća se po učinku i više je novca za kraće vreme, odradiš svoje i pališ. Nisi glupa, čim umeš da voziš imaš nešto i u rukama, ne bi ti trebalo par meseci da ovladaš poslom, da je zanat nešto trebao bi fakultet, btw svaki je zlatan. Znam neke blago ometene koji su postali dobri u tom poslu. Sve je to jako istinito sto si ti napisao...ali ja se bas ne snalazim sa time...volim da petljam oko kolaca,kuvanja ali da mesim...ovu ponudu cu preskociti...zavrsila sam prehrambenu skolu ali ja i pekara se ne slazemo bas najbolje.... Opet hvala Dejanu na ponudi i hvala tebi sto bi da me nagovoris da pokusam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Octobar 24, 2011 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Koji fakultet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano Octobar 24, 2011 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Videh u Mirjevu oglas za posao u jednoj prodavnici , tek otvorenoj , ako te intresuje mogu da ti nadjem tel pa da se raspitas.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 24, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan da li si gledala ovde? http://www.halooglasi.com/zaposlenje/rubrike.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Octobar 24, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Plate u radnjama su poprilicno male 150-200e a radno vreme sacuvaj boze... Zvala sam oglase u subotu,pola oglasa je bilo zavrseno,pokusacu danas opet... A fax je pravni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Octobar 24, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan moj predlog je da na modelmayhem.com otvoris profil. sad imas nekoliko studijskih fotki koje mozes da okacis da se predstavis.... stokeri placaju modele i po chrvenu na sat.... mogla bi fino da zaradis a da budes slobodna kad god ti treba da ucis. juce je jedan kolega trazio modela i ja sam mu preporuchila tebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Octobar 24, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan probaj da nadjes neku vezu ( ili da sarmiras ) u nekoj omladinskoj zadruzi... ima puno stranih kompanija koje traze nekoga da trkne levo , desno, naruci malo kancelarijskog i cesto posezu za omladinskim zadrugama... promocije su isto ok placene... znam da je ranije neka ortakinja uzimala super kintu za dr.Etker ... i plus zdrala pice i pudinge do mile volje aj bistro sta da ti kazem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Octobar 25, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Danas prvi razgovor za posao... prijavila se preko neta na jos par ponuda... prijavila se na sajt koji mi je Maski dala...videcemo... Potraga i dalje u toku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...