Jump to content

Moto Zajednica

Moram,zelim,hocu da radim

Recommended Posts

• Rodjena na motoru, 735 postova
  • Motocikl: Honda hornet - Night Fury

E ovako , potreban mi je posao da bih platila fakultet.

Radila sam u mnogo kafica i u nekim restoranima. Spremanje pica,konobarisanje ili kako kazu kelnerisanje mi nisu strani.

Cuvanje dece , igraonice i slicno dolaze u obzir jer me deca obozavaju.

Bila bih hostesa,radila promocije...ma u principu svestrana sam...u svakom poslu bih se snasla

Ili neki posao u kom treba nesto i da se nauci to mi nije problem,brzo ucim.

Bitno mi je samo da je isplata u dogovoreno vreme i da se postuju dogovori napravljeni na pocetku.

Ako neko nesto cuje,zna nekog ili sl ... bila bih zahvalna da me o tome obavesti.

Ja nastavljam potragu pa se nadam nekom poslu u skorije vreme.1zdravo.gif

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Bivši baksuz :), 599 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer

Kolika je minimalna mesečna zarada za koju bi radila?

Sem plate, da li treba da budeš prijavljena i osigurana, da ti teče staž? (Pošto sam skontao da plaćaš faks, znači nisi na budžetu).

Za ove dve godine sam zaposlio nekoliko kolega, i nekako sam stalno u krugovima gde se ponude pojavljuju... Pa da te imam na umu.

Obnavljam godinu tako da moze prijava a i ne mora, a cifra...pa sta ja znam 200-300e zavisno od radnog vremena i posla koji se obavlja...

• Bivši baksuz :), 599 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer

Uh....pa ne znam...do sada nisam nista mesila... :S ako mislis na peciva,hleb ili sta vec1neznam.gif

Ma da, baš pre neki dan razgovarao sa gazdom lokalne pekare u kojoj klopam, i požalio mi se da mu treba još radnica. Pa se sad setih...

• Zainteresovan, 952 postova

Pokušaj, možda pronadješ sebe :) jedino ako imaš neku odbojnost prema mešenju ili uopšte prema manuelnim poslovima i više ti leži komunikacija i sl ali imaj u vidu da je ova zemlja sastavljena od nekoliko miliona takvih koji bi da prodaju priču, nažalost nema se kome, niko ne želi da sluša na prazan stomak. Ne zezam se dobrih majstora za peciva i burek uvek fali i dobro su plaćeni, neverovatno za tako jednostavan posao. Radno vreme obično može da se uklopi sa ostalim obavezama pa možeš da uhvatiš neki dinar i kad nastaviš redovno školovanje. Možda gazdi pekare za početak završava posao i prodavačica koja obicno i peče što možeš bez obuke pa onda vidi da naučiš ostalo, kiflice ovo-ono dok ne dodješ do lisnatog testa i bureka. Plaća se po učinku i više je novca za kraće vreme, odradiš svoje i pališ. Nisi glupa, čim umeš da voziš imaš nešto i u rukama, ne bi ti trebalo par meseci da ovladaš poslom, da je zanat nešto trebao bi fakultet, btw svaki je zlatan. Znam neke blago ometene koji su postali dobri u tom poslu. :)

• Podržavam 1

Pokušaj, možda pronadješ sebe :) jedino ako imaš neku odbojnost prema mešenju ili uopšte prema manuelnim poslovima i više ti leži komunikacija i sl ali imaj u vidu da je ova zemlja sastavljena od nekoliko miliona takvih koji bi da prodaju priču, nažalost nema se kome, niko ne želi da sluša na prazan stomak. Ne zezam se dobrih majstora za peciva i burek uvek fali i dobro su plaćeni, neverovatno za tako jednostavan posao. Radno vreme obično može da se uklopi sa ostalim obavezama pa možeš da uhvatiš neki dinar i kad nastaviš redovno školovanje. Možda gazdi pekare za početak završava posao i prodavačica koja obicno i peče što možeš bez obuke pa onda vidi da naučiš ostalo, kiflice ovo-ono dok ne dodješ do lisnatog testa i bureka. Plaća se po učinku i više je novca za kraće vreme, odradiš svoje i pališ. Nisi glupa, čim umeš da voziš imaš nešto i u rukama, ne bi ti trebalo par meseci da ovladaš poslom, da je zanat nešto trebao bi fakultet, btw svaki je zlatan. Znam neke blago ometene koji su postali dobri u tom poslu. :)

Sve je to jako istinito sto si ti napisao...ali ja se bas ne snalazim sa time1neznam.gif...volim da petljam oko kolaca,kuvanja 1jee1.gif ali da mesim1ups.gif...ovu ponudu cu preskociti...zavrsila sam prehrambenu skolu ali ja i pekara se ne slazemo bas najbolje....

Opet hvala Dejanu na ponudi i hvala tebi sto bi da me nagovoris da pokusam...

Plate u radnjama su poprilicno male 150-200e a radno vreme sacuvaj boze... Zvala sam oglase u subotu,pola oglasa je bilo zavrseno,pokusacu danas opet... A fax je pravni...

• chef, 1843 postova

moj predlog je da na modelmayhem.com otvoris profil. sad imas nekoliko studijskih fotki koje mozes da okacis da se predstavis.... stokeri placaju modele i po chrvenu na sat.... mogla bi fino da zaradis a da budes slobodna kad god ti treba da ucis. juce je jedan kolega trazio modela i ja sam mu preporuchila tebe...

• "Greasy Thumb", 442 postova
  • Motocikl: F650 ST Furuna

probaj da nadjes neku vezu ( ili da sarmiras ) u nekoj omladinskoj zadruzi... ima puno stranih kompanija koje traze nekoga da trkne levo , desno, naruci malo kancelarijskog i cesto posezu za omladinskim zadrugama...

promocije su isto ok placene... znam da je ranije neka ortakinja uzimala super kintu za dr.Etker ... i plus zdrala pice i pudinge do mile volje :)

aj bistro sta da ti kazem...

Danas prvi razgovor za posao... prijavila se preko neta na jos par ponuda... prijavila se na sajt koji mi je Maski dala...videcemo...

Potraga i dalje u toku :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja