Nix 27 Napisano Octobar 23, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan poz svima... kao sto kaze naslov prodajem Suzuki GS 500. motor je 2000 godiste, nije registrovan. presao oko 70 000 km. Gume relativno ok mogu jos jednu sezonu izgurati, lanac i lancanici takodje mogu jos jednu sezonu (ako ne i vise). prosle sezone stavljene nove svecice i akumulator. odradjen servis, sipano Agip ulje, zamenjen lanac bregaste... motor u dobrom stanju, istestiran ove godine na putu od 2k km, proslo bez ikakvih problema. prodajem zbog prelazka na veci motor. cena 1750e, nije fiksna moguc dogovor... zamena samo za cbr 600 f3, naravno uz moju doplatu... telefon 062/33 11 55 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Octobar 23, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Odlichan motor, ko kupi, navozache se lepo! Prika sretno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Octobar 23, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je... Znas li koji je kod te boje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Octobar 23, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan hvala charlie... @the_phenom mislim da je 5M plava metalik Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 23, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Jaka cena,za gs-a 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 23, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jaka cena,za gs-a Posebno što su oglasi puni starijih i skupljih Jasno mi je da ti je neke stvari teško da shvatiš, pošto imaš problema , ali danas svako sa internetom može da ode na moto-berzu ili polovniautomobili.com i provjeri kako se kreću cjene za pomenuti model. Pa ako nađeš dva ili tri koja su jeftinija a približno godište i stanje onda je to jaka cjena, ali ako nađeš pet šest koji su stariji i skuplji onda je to povoljna cjena. Ako neko misli da je puno dati 1750jura za GSa, jer ih ima za po 1000-1200, neka proba par tih primjeraka, pa neka dođe da proba ovaj. Biće mu jasno zašto je vrjedan te razlike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Octobar 23, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Jaka cena,za gs-a Posebno što su oglasi puni starijih i skupljih Jasno mi je da ti je neke stvari teško da shvatiš, pošto imaš problema , ali danas svako sa internetom može da ode na moto-berzu ili polovniautomobili.com i provjeri kako se kreću cjene za pomenuti model. Pa ako nađeš dva ili tri koja su jeftinija a približno godište i stanje onda je to jaka cjena, ali ako nađeš pet šest koji su stariji i skuplji onda je to povoljna cjena. Ako neko misli da je puno dati 1750jura za GSa, jer ih ima za po 1000-1200, neka proba par tih primjeraka, pa neka dođe da proba ovaj. Biće mu jasno zašto je vrjedan te razlike to si dobro rekao (mislim na Arnyja) ja sam gledao neko vreme, 2500E GS sa prednjom maskom od F verzije i josh je u USA?? 1800E 93 olupan i prepravljen u nekog kvazi bandita?? 2200 za 2002 ne ocarinjen?? ovo je dzhabe... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Octobar 24, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Ne obracajte paznju na njega, on je od onih sto ne vole gs-a i koristi priliku da u svakoj temi vezanoj za njega nesto lose napise ili ga ocrni... @Nix Mislio sam na oznaku kao sto je YC2 za Candy Grand Blue... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Octobar 24, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan ma nema poente raspravljati se ili pokusati objasniti nesto njemu... decko nastavlja svoje pljuvanje gde god stigne... hvala vama na podrsci u svakom slucaju! @the_phenom onda ne znam, mislio sam da je to to, tako su napisali kad sam radio tehncki. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10620 Napisano Octobar 24, 2011 Hronični Motociklopata, 7368 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ako je suditi po slikama i recenom, cena je sasvim na mestu posto i sam imam GS vrlo dobro znam koliko se krecu cene kod nas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Novembar 4, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Novembar 7, 2011 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Jako lep i ocuvan motor, za svaku preporuku... Licno sam ga provozao, i odusevio sam se. Nix, srecno sa prodajom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Decembar 13, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 1700e, moguc dogovor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za sve, samo bez ljutnje, molim: Da li je "OKO 70.000km" velika, mala, ili kakva kilometraza za GS-a, sobzirom na koncepciju motora (vazdusara, 2 cil...)? Hvala i pozzz!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Decembar 14, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan kilometrazha nije neshto na shta se treba osvrtati kad se kupuje motor... ovaj motor prede, to je ono shto je bitno. moj je imao u trenutku prodaje 90.000, ali bih se zakleo da je zapravo 190.000. moj jeste radio ko sat, ali nixov je kao shvajcarac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za sve, samo bez ljutnje, molim: Da li je "OKO 70.000km" velika, mala, ili kakva kilometraza za GS-a, sobzirom na koncepciju motora (vazdusara, 2 cil...)? Hvala i pozzz!!! S obzirom kako radi, ovo mu je mala kilometraza. A ako ce kupcima bit lakse mozemo da ga namotamo nazad na 30-35hiljada, to je najmanji problem. Ti motori inace prelaza i po 120hiljada MILJA, uz pravilno odrzavanje. Inace motor savrseno funkcionise, jedina mana su mu par sitnih ostecenja boje na rezervoaru. Iskreno sumnjam da ijedan polovan motor iz prve polovine 90tih kod nas ima manje od 100.000km. A ko misli da je bolje dati 1200-1300 za neki GS koji je 90-95 sa 30hiljada na satu, nego za ovaj, samo neka proba obadva pa da vidi koliko nije u pravu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan OK. Kontam da je masina od boljih stvarcica na ovom modelu, cim se svi hvataju prvo, i prvenstveno za nju u svojim pohvalama. Sta se dogadja sa ostalim delovima - komponentama motorceta? Mozda sam pitanje malo nezgodno formulisao, nemam nista protiv vazdusnog hladjenja i dva cilindra, ali je ipak to slabija masina (po pitanju zapremine i snage), pa me interesuje kako u sustini motocikl ove klase podnosi ovolike kilometraze - U CELINI? PS. U automobilskom svetu, veci motori, u globalu, lakse prelaze znatno vece kilometraze od slabijih. I, da, vracanje kilometraze na 30 - 35.000km mi nije bilo na pameti, vec sam samo hteo da cujem misljenje nekoga ko se sa ovim susretao na ovom modelu, npr. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Decembar 14, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Pa bas zato su im masine odlicne jer nisu nasvirane da imaju puno KS i zbog toga su i dugotrajne, mada sve zavisi od nacina odrzavanja. Pisano je dosta toga o ovom motoru na forumu. Ali da ti olaksam. Kocnice odlicne. Prednje vile premekane, ali se da srediti. Od mana, mnogi su naveli lanac bregaste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa kod svih velikih-teskih i jakih automobila motori rade bez opterecenja pa mogu da predju velike kilometraze, ali su im zato trapovi slabost, a kod malih i laganih ne. Ovde je slicna stvar po pitanju tezine, sve je izdasno dimenzionisano, pa dobro podnosi maltretiranje, a sami motocikl je relativno lagan. Mana, kao i svim motorima te klase je prednja vila, koja je previse meka za agresivnu voznju, jer je projektovana da se nosi sa rupama od sahtova i lezecim policajcima(gradska voznja). E sad samo da ne bude zabune, ovi motocikli dobro podnose velike kilometraze. Ne podnose bas najbolje velike DNEVNE kilometraze, znaci ne odgovara mu da ceo dan provede na autoputu pri 140-150km/h sa suvozacem i koferima pride. Moze PUNO da predje ali nije PUTNI motocikl. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Decembar 14, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan sto se kilometraze tice, napisao sam kako i jeste jer nema razloga za laganjem, smanjivanjem i slicno... ne verujem ni da je neko pre mene vracao sat jer kad pogledas 70k km, za 11 godina, to ti je malo preko 6300 km svake godine, sto (bar po meni!) je recimo neka srednja kilometraza... ja sam generalno prezadovoljan motorom, ali posto su u planu malo veca putovanja nebih da silim motor a ni sebe, zato i prodajem zbog prelaza na malo jaci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...