ugac 1150 Napisano Avgust 26, 2007 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc moj komshija pokupijo nekog na motoru. Niko nije stradao (shto je naj bitnije), ali je dechku slomljena noga. Inache komshija se vracao sa "rancha" (kombijem) a dotichni, povredjeni, sa drugarom snimao ulazak u krivinu. Vrlo je moguce da imaju snimljeno. Elem pao je sa motora i suljajuci se niz asfalt odvalio u kombi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Avgust 27, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako niko nije stradao zasto crna hronika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 27, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan ceka se neki admin, tj. moderator da prebaci temu ... ovde joj definitivno nije mesto. .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Avgust 27, 2007 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan sorry... recheni su mi bili mnogi detalji oko njegove polomljene noge i za mene je to bilo dovoljno crno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Avgust 27, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan STA JE CRNA A STA BELA HRONIKA????????? Evo da otvorimo podforum pod imenom bela hronika -- pa ko pretekne stavljamo ga tu. Dovoljno je crno za jedan takav pad i frakturu noge. Ako neki smatraju da je to belo neka probaju--ma sta je jedna polomljena kost.????!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan DODA samo da ti objasnim, u Crnu hronku stavljaju se teme ukojimjeneko poginuo i pomeni, a u Motoristima na Drumu stavljaju se padovi, koji se zavrsavau bez pogibje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Avgust 28, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Gaso brate,crno je crno,ne moze biti sivo. Uzmi bilo koje novine i vidi rubriku "crna hronika". Pa nisu svi upokojeni u toj hronici,ima i prezivelih. Uostalom,ajde malo da budemo fleksibilni,cika Zloba je davno skinut a i UDBA je malo olabavila. Pa sto ne bi i mi? Jesmo li motoristi ili biciklisti? Gde je onaj buntovni duh???????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 28, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe za svadjom. smirimo strasti. Postoji Crna hronika i Motoristi na drumu gasha je rekao : u Crnu hroniku stavljaju se teme u kojima je neko poginuo i pomeni, a u Motoristima na Drumu stavljaju se padovi, koji se zavrsavau bez pogibje I to je tako. Radi laksheg snalazenja na forumu . A i svi forumashi su vetj navikli na te teme i na to shta se u kojoj pishe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Avgust 28, 2007 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan A mozhda da se otvore chitulje? :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Avgust 28, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan ODUSTAJEM. Nisam imao nameru da se svadjam. Taman posla.Devojka mi lepo objasnila i to je to!!!!!! Samo mrzim kada me neko uterava u neke sablone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Avgust 29, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan ODUSTAJEM. Nisam imao nameru da se svadjam. Taman posla.Devojka mi lepo objasnila i to je to!!!!!! Samo mrzim kada me neko uterava u neke sablone. Beš ga! Život je jedan veeeliki šablon ;D Ovaj forum je baš mesto gde se ljudi ne svađaju već "razmenjuju mišljenja" Ali poenta je da se svi naježimo kada vidimo novu temu u crnoj hronici. Nekako smo svi navikli da je tamo najcrnje što može. A motoristi na drumu mu dođu limunada... pa i taj prelom je za "Bravo majstore živ si! Gore je nego da si ostao čitav ali naspram Crme Hronike je mnooogo sivlje!" ;D Još će on dugo voziti motore ne brinite ;D A iz ovoga će izaći mnoooogo pametniji! Naravno da pričam is svog iskustva - za one koji će odmah da skoče da kukaju kako sam bezdušan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Octobar 5, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li se ova nesrecca desila na putu ka ladjevcima... ako jeste znam o kome se radi... Stevan Djerka... 30 i neshto godina... U trenutku pada je vozio Hondu CBR ne znam da li je 1000-ka ili 600-ka... uglavnom noga mu nie amputirana iako je bilo pricha da jeste... Chovek inache vozi Leonarda... ali je prebrzo uleteo u krivinu i onda se desilo ono shto se desilo... noga mu se drzzala bukvalno na parchetu kozze... daleko bilo... BTW ovo mi je isprichao dechko koi se vozio sa njim... toliko znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...