Dusan 1 Napisano Februar 26, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada vozim 125-icu i prodajem je. Pa sam mislio kad je prodam da kupim sv 650. interesuje me misljenje o tom motoru, ali o novijem modelu od 2003 dodine i interesuje me da li moze taj noviji model sv-a da se nadje do 4500e??? Hvala unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 26, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovaj post http://www.bjbikers.com/forum/viewtopic.php?p=7403&highlight=#7403 Nije SV, ali je veoma slican a ne verujem da je losiji. Za te pare koje nameravas da das - dobijes NOV! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Februar 26, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan SV 650 je izvanredan bike. Super je za stazu a i za grad je odlican. Ja sam imao prilike da se navozam sa njim i mogu ti reci da sam bio odusevljen. Nije to R6 ili GSXR600 ali je tako ravnomeran i pitom da je strava za voznju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Februar 26, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vozio SV650, ali SV1000 je jako dobar motor. Moze se voziti jako brzo, a digitalac je otkucao cak 262km/h. Jedina prepravka su Yoshimura topovi, a i sat malo laze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 26, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da moze da se kupi za taj novac SV koji je to godiste, motor je sigurno odlican, vec ti je Djura rekao koja ti je slicna alternativa, samo sto Comet ima oko 8 konja vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan 3 Napisano Februar 26, 2006 U prolazu, 57 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Moj stric vozi hyosung comet 650, i mislim da je to bolja varijanta od suzukija, a inace da li si ti iz Mokrina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 26, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Vidis Dusane ti si u vrlo malo postova napisao za mnogo motora da ces ih kupiti, pa o cemu se zapravo radi Zeleo bi da cujem komentar o hondi cbr 600 f3 ili hondi hornetu 600, jer planiram da kupim jedan od tih motora!!! Hvala unapred! pozdrav koliko kosta sad comet gt 650??? Za sada vozim 125-icu i prodajem je. Pa sam mislio kad je prodam da kupim sv 650. interesuje me misljenje o tom motoru, ali o novijem modelu od 2003 dodine i interesuje me da li moze taj noviji model ... Ako ti nije problem i ako hoces da pites na koliko najvise moze da se frizire comet gt 250? Ako moze prilicno da se frizira mozda bi ga i kupio. Ovo su sve tvoji postovi , pa se pitam , jel ti nas zajebavas ili samo pises da bi pisao nesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Februar 26, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Polako Dirty,nemoj da se nerviras!!!! Nije to zdravo buraz........ Covek se raspituje sta je najbolje za njega.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Februar 26, 2006 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Slusaj Dirty, zar se ti nikada nisi raspitivao za motore??? Znam Dusana, momak je OK. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Februar 26, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini dirty ako sam te naljutio! Ali gledam koji je motor najbolji za mene, i predomisljam se. Posto imam iskustvo da kupim motor i da mi dojadi posle mesec dana, zato sad gledam koji bajk bi mi odgovarao! pa se zato raspitujem... Ako ti dirty nemas nista protiv? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 26, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini dirty ako sam te naljutio! Ali gledam koji je motor najbolji za mene' date=' i predomisljam se. Posto imam iskustvo da kupim motor i da mi dojadi posle mesec dana, zato sad gledam koji bajk bi mi odgovarao! pa se zato raspitujem... Ako ti dirty nemas nista protiv?[/quote']Ne nemam protiv , ali tvoje ukupno pitanje je onda moglo glasiti.Ja sam taj i taj , vozim to i to , dvoumim se izmedju toga, toga i toga , sta mi vo preporucujete, a nde da otvaras milion slicnih tema p.s.Naravno da treba da razmislis debelo o tome sta ces sledece kupiti. p.s. Neljutim se samo necu da dozvolim da se BJB pretvori u MM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 26, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvini dirty ako sam te naljutio! Ali gledam koji je motor najbolji za mene' date=' i predomisljam se. Posto imam iskustvo da kupim motor i da mi dojadi posle mesec dana, zato sad gledam koji bajk bi mi odgovarao! pa se zato raspitujem... Ako ti dirty nemas nista protiv?[/quote']Ne nemam protiv , ali tvoje ukupno pitanje je onda moglo glasiti.Ja sam taj i taj , vozim to i to , dvoumim se izmedju toga, toga i toga , sta mi vo preporucujete, a nde da otvaras milion slicnih tema p.s.Naravno da treba da razmislis debelo o tome sta ces sledece kupiti. p.s. Neljutim se samo necu da dozvolim da se BJB pretvori u MM Istina, jbt ubaci mito u search i ispade da smo najpodmiceniji forum Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Februar 26, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Dirty, da li bi mogao da mi preporucis neki motor do nekih 4500e oko 600ccm? Izvini jos jednom za ono moje raspitivanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 26, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Dirty' date=' da li bi mogao da mi preporucis neki motor do nekih 4500e oko 600ccm? Izvini jos jednom za ono moje raspitivanje[/quote']COMET GT 650 , ostao je jos jedan neprodat komad, ganz nov.To ti je cena sa 18% popusta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Februar 26, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da prodam varadera pa bi trebalo da pazarim nesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 26, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan PA PRODAJ GA VEÆ JEDNOM i kupi BILO ŠTA!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki 0 Napisano Jul 18, 2006 U prolazu, 3 postova Lokacija: kikinda-novi sad Prijavi odgovor kao problematičan ne mojte duleta da mi dirate!!! to moj brat!!! AJ ZDRAVO ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...