Jump to content

Moto Zajednica

Mislenje o suzukiju sv 650

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 301 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9

Za sada vozim 125-icu i prodajem je. Pa sam mislio kad je prodam da kupim sv 650. interesuje me misljenje o tom motoru, ali o novijem modelu od 2003 dodine i interesuje me da li moze taj noviji model sv-a da se nadje do 4500e??? Hvala unapred

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

SV 650 je izvanredan bike. Super je za stazu a i za grad je odlican. Ja sam imao prilike da se navozam sa njim i mogu ti reci da sam bio odusevljen. Nije to R6 ili GSXR600 ali je tako ravnomeran i pitom da je strava za voznju.

• In memoriam, 783 postova

Nisam vozio SV650, ali SV1000 je jako dobar motor. Moze se voziti jako brzo, a digitalac je otkucao cak 262km/h. Jedina prepravka su Yoshimura topovi, a i sat malo laze.

Guest diRRty

Tesko da moze da se kupi za taj novac SV koji je to godiste, motor je sigurno odlican, vec ti je Djura rekao koja ti je slicna alternativa, samo sto Comet ima oko 8 konja vise

Guest diRRty

Vidis Dusane ti si u vrlo malo postova napisao za mnogo motora da ces ih kupiti, pa o cemu se zapravo radi

Zeleo bi da cujem komentar o hondi cbr 600 f3 ili hondi hornetu 600, jer planiram da kupim jedan od tih motora!!! Hvala unapred! pozdrav

koliko kosta sad comet gt 650???

Za sada vozim 125-icu i prodajem je. Pa sam mislio kad je prodam da kupim sv 650. interesuje me misljenje o tom motoru, ali o novijem modelu od 2003 dodine i interesuje me da li moze taj noviji model ...

Ako ti nije problem i ako hoces da pites na koliko najvise moze da se frizire comet gt 250? Ako moze prilicno da se frizira mozda bi ga i kupio.

Ovo su sve tvoji postovi , pa se pitam , jel ti nas zajebavas ili samo pises da bi pisao nesto

Izvini dirty ako sam te naljutio! Ali gledam koji je motor najbolji za mene, i predomisljam se. Posto imam iskustvo da kupim motor i da mi dojadi posle mesec dana, zato sad gledam koji bajk bi mi odgovarao! pa se zato raspitujem... Ako ti dirty nemas nista protiv?

Guest diRRty
Izvini dirty ako sam te naljutio! Ali gledam koji je motor najbolji za mene' date=' i predomisljam se. Posto imam iskustvo da kupim motor i da mi dojadi posle mesec dana, zato sad gledam koji bajk bi mi odgovarao! pa se zato raspitujem... Ako ti dirty nemas nista protiv?[/quote']

Ne nemam protiv , ali tvoje ukupno pitanje je onda moglo glasiti.Ja sam taj i taj , vozim to i to , dvoumim se izmedju toga, toga i toga , sta mi vo preporucujete, a nde da otvaras milion slicnih tema

p.s.Naravno da treba da razmislis debelo o tome sta ces sledece kupiti.

p.s. Neljutim se samo necu da dozvolim da se BJB pretvori u MM

• Zainteresovan, 978 postova
Izvini dirty ako sam te naljutio! Ali gledam koji je motor najbolji za mene' date=' i predomisljam se. Posto imam iskustvo da kupim motor i da mi dojadi posle mesec dana, zato sad gledam koji bajk bi mi odgovarao! pa se zato raspitujem... Ako ti dirty nemas nista protiv?[/quote']

Ne nemam protiv , ali tvoje ukupno pitanje je onda moglo glasiti.Ja sam taj i taj , vozim to i to , dvoumim se izmedju toga, toga i toga , sta mi vo preporucujete, a nde da otvaras milion slicnih tema

p.s.Naravno da treba da razmislis debelo o tome sta ces sledece kupiti.

p.s. Neljutim se samo necu da dozvolim da se BJB pretvori u MM

Istina, jbt ubaci mito u search i ispade da smo najpodmiceniji forum :D

Dirty, da li bi mogao da mi preporucis neki motor do nekih 4500e oko 600ccm? Izvini jos jednom za ono moje raspitivanje

Guest diRRty
Dirty' date=' da li bi mogao da mi preporucis neki motor do nekih 4500e oko 600ccm? Izvini jos jednom za ono moje raspitivanje[/quote']

COMET GT 650 , ostao je jos jedan neprodat komad, ganz nov.To ti je cena sa 18% popusta

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja