MoToM 3851 Napisano April 16, 2012 Ne silazi, 5001 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan BSB - Thruxton juče http://lockerz.com/s/201745106 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5315 Napisano April 16, 2012 Integrisan, 13010 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ej, gledao sam trke, nisam primetio neku razliku zbog novih pravila - odlično kao i uvek ali sam suprotno običaju pogledao i BSB Supersport600. Potpuna ludnica, kao 125 u najboljem izdanju. Pet ih je počelo zadnji krug u firungu, svi sa šansom za pobedu. Skini od nekud i pogledaj, obavezno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3851 Napisano April 16, 2012 Ne silazi, 5001 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa gledao sam. Ko nije pogledao imate ovde http://mypremium.tv/ online 24h live stream za British Eurosport / British Eurosport 2. Satnica ovde http://tv.eurosport.co.uk/tvschedule.shtml (mi smo +1h u odnosu na GB) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5315 Napisano April 16, 2012 Integrisan, 13010 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa gledao sam. Mogao sam i da pretpostavim. Jel ima negde da se skine road rac. champ. is Scarborough-a? Gledao sam na "racing for me" - nema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3851 Napisano April 16, 2012 Ne silazi, 5001 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima negde da se skine road rac. champ. is Scarborough-a? Gledao sam na "racing for me" - nema. Teško. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3851 Napisano April 16, 2012 Ne silazi, 5001 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Keni Roberts mlađi o Rosiju http://www.superbikeplanet.com/2012/Apr/120413-1046.htm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4339 Napisano April 16, 2012 Svrati cesto, 3504 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan DakleM, Doohan ga je pretekao u procentu pobjeda u najjacoj klasi. Gotovo , a tu je i Kejsi ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano April 16, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Na GP Estoril Rossi se penje na podijum, a od GP Catalunya počinje ponovo da pobeđuje. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano April 17, 2012 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan I meni to rek'o neki co'ek : ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5315 Napisano April 17, 2012 Integrisan, 13010 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan DakleM, Doohan ga je pretekao u procentu pobjeda u najjacoj klasi. Gotovo , a tu je i Kejsi ! Stoner bi morao da pobedi na 10 trka do kraja godine a Rossi ni na jednoj da bi ga pretekao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano April 17, 2012 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, jos samo da dobije 10 trka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 17, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne bi dobio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5315 Napisano April 17, 2012 Integrisan, 13010 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne bi dobio? Pa nije nemoguće, prošle godine je imao 10 pobeda, ne? Verovatno bi onu u Maleziji dobio da se nije desio onaj užas. p.s. Ukoliko bi Stoner dobio tih 10 trka, pretekao bi VR-a za 0.04% p.p.s 'bo te, pratim MotoGP, WSBK, BSB, AMA SBK, IOM i dr. i opet mi nije dosta nego računam mili promile ako bi, kad bi... bolest! Da sam za školu pročitao koliko sam pročitao o trkama i pratećim radnjama završio bih makar srednju ako ne i dve godine fakulteta. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3851 Napisano April 17, 2012 Ne silazi, 5001 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Keni Roberts mlađi o Rosiju http://www.superbike...120413-1046.htm I Vejn Rejni se javio http://mag.gpweek.com/#folio=12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5315 Napisano April 17, 2012 Integrisan, 13010 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neće biti zamene za Lascorz-a u Assen-u. http://www.roadracingworld.com/news/article/?lnk=rss&article=47960 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1031 Napisano April 17, 2012 Ne silazi, 5468 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne bi dobio? Po meni jedini razlog da to ne bude tako je Lorenzo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano April 17, 2012 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Neće biti zamene za Lascorz-a u Assen-u. http://www.roadracingworld.com/news/article/?lnk=rss&article=47960 Gotovo 100% sam mislio da ce biti zamene. Koliko god zvucalo grozno ali posle prvog soka od toga sta se desilo Lasc verujem da se razmisljalo o zameni. Show must go on! Koji je razlog sto idu bez zamene? Nemam net vec sve preko telefona pa linkove kilavo otvara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 17, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Na GP Estoril Rossi se penje na podijum, a od GP Catalunya počinje ponovo da pobeđuje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 17, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da, da... zelje, cestitke i pozdravi. Nego, jedan lep clanak o Rosiju, Ducatiju i situaciji. Prilicno bolno za Rosijevce... http://moto-racing.speedtv.com/article/motogp-noyes-notebook-he-said-red-said A colleague said to me that we journalists have mislead fans by placing Filippo Preziosi on a pedestal as the genius behind the Goliath-slaying Desmosedici when we should have recognized that the true genius was Australian Casey Stoner. He's probably right. Stoner won 20 of his 67 starts on the Ducati 800cc. The only other Ducati rider to win with the Duc 800cc was the now retired Loris Capirossi and his only win was in the rain at the chaotic 2007 Japanese G.P. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 17, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I jos jedan odlican tekst, Stoner objasnjava kako se vozi sa slajdom: http://motomatters.com/interview/2012/04/12/casey_stoner_explains_how_to_slide_a_mot.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MotoGPMatters+%28MotoMatters%29 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano April 17, 2012 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne bi dobio? Pa nije nemoguće, prošle godine je imao 10 pobeda, ne? Verovatno bi onu u Maleziji dobio da se nije desio onaj užas. p.s. Ukoliko bi Stoner dobio tih 10 trka, pretekao bi VR-a za 0.04% p.p.s 'bo te, pratim MotoGP, WSBK, BSB, AMA SBK, IOM i dr. i opet mi nije dosta nego računam mili promile ako bi, kad bi... bolest! Da sam za školu pročitao koliko sam pročitao o trkama i pratećim radnjama završio bih makar srednju ako ne i dve godine fakulteta. Ni meni nisu jasne ove tvoje brojke kada je za to do sada zadužen bio Lalajko Jel ti predao dužnost? Budi malo mekši prema fanovima VR, nisu baš ovo laki trenutci vidiš da neki počinju da gledaju realno a neki ipak ne mogu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1031 Napisano April 17, 2012 Ne silazi, 5468 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Cekajte, je li onda ovo sezona u kojoj ako Stoner uzme titulu, mozemo da kazemo da je imao slabiju konkurenciju, nego Rossi u svojoj cijeloj karijeri, realno , samo treba da pobjedi Lorenza? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3851 Napisano April 17, 2012 Ne silazi, 5001 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan tekst Dejvida Emeta http://motomatters.com/opinion/2012/04/17/between_the_devil_and_the_deep_blue_sea_.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 17, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan "Samo" to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano April 17, 2012 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Cekajte, je li onda ovo sezona u kojoj ako Stoner uzme titulu, mozemo da kazemo da je imao slabiju konkurenciju, nego Rossi u svojoj cijeloj karijeri, realno , samo treba da pobjedi Lorenza? Ovaj je VR-a izbacio iz Fiat Yamahe tako da vredi dobro e sad što ne ide na crvenom motoru sve zajedno sa JB to je druga priča Sve u svemu priča je veoma olakšavajuća VR nema competitive bike i tačka. Makar je meni sada jasno gde je zapelo Ali dobro osmi je u auto trkama sve zajedno sa Ucciom (u svojoj kategoriji) I zaista što moram da priznam a dobro pamtim komentare sa ovog foruma da će se još dugo pričati o VR što se pokazuje kao tačno a istovremeno prodaja žutih kačketa ne opada što opet nema veze sa nama koji samo gledamo trke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...