Jump to content

Moto Zajednica

jinx

Recommended Posts

• U prolazu, 5 postova

zdravo ja sam jinx

za sve je kriv moj dobar drug koji me je prosto naterao da probam da vozim njegov kawasaki pa je i mene uhvatila ova zarazna bolest ;)

bas nemam pojma o motorima pa cu verovatno postavljati mnooogo pitanja jer sam se bas "nalozio" a nemam blage veze.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 129 postova

zdravo ja sam jinx

za sve je kriv moj dobar drug koji me je prosto naterao da probam da vozim njegov kawasaki pa je i mene uhvatila ova zarazna bolest ;)

bas nemam pojma o motorima pa cu verovatno postavljati mnooogo pitanja jer sam se bas "nalozio" a nemam blage veze.

Ajde sada pokusaj sve iz pocetka ako neznas kako procitaj druga predstavljanja (ime, grad, godine i slicno ) i kada pridjes devojci nekazes da si JINX ;)

ako odradis lepo posao bice i dobrodoslica

• U prolazu, 5 postova

zdravo ja sam jinx

Ajde sada pokusaj sve iz pocetka ako neznas kako procitaj druga predstavljanja (ime, grad, godine i slicno ) i kada pridjes devojci nekazes da si JINX ;)

ako odradis lepo posao bice i dobrodoslica

ako je bitno

ime milos

prezime zec

nadimak jinx

rodjen 1976 u zemunu trenutno na nbgd.

a kako si pogodio da devojcicama kazem bas to " ja sam jinx hoces li da mi prodas dusu" 8) 8) 8)

uostalom za devojke mi netrebaju saveti kao za makine ;D ;D

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja