Jump to content

Moto Zajednica

Grobnik 25.08.2007

Recommended Posts

Guest diRRty

Dakle danas je bio taj dugo cekani dan "D".Sasa i ja smo jutros oko 10 krenuli iz Umaga Varaderom put Grobnika, na tamo smo isli preko Buzeta .Krivina za krivinom , brzo , ali opusteno.Nikad se nisam vozio kao suvozac , ali sa puno poverenja seo sam sa mojim domacinom i prepustio svoje "telo i dusu njemu".I nisam se pokajao.Stizemo na Grobnik, tamo srecemo gomilu ljudi koje poznajem i licno , a neke kao sto je Tomo B. i Beblebrox upoznajem tamo posle dugo vremena i dogovaranja.Takodje tamo srecem, Djuru sa suprugom Emila 69 koji je registrovan na nasem forumu inace jedan od najboljih Hrvatskih trkaca, naravno tu je i moj "mrsavi" dr.Chala, Franc koji leti na SMR-u i jos gomila ljudi.

Posle Grobnika odlazimo sa Tomom B i Beblom u obliznju kafanu nakon cega se rastejmo svako svojim putem.Sale i ja smo se vratili preko Pazinam gde su krivine za "R" motor, kakve nikad nigde nisam video.

Sve u svemu vise nego ocekivano dobro proveden dan.Posle 20 godina zelje uspeo sam da vidim hram motociklizma na ovim prostorima (barem iz moje perspektive).Slike uskoro bilo je svega i svacega

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2245 postova

E kad si i ti dosao na taj Grobnik...onda mogu i da ga zatvore....sad su ga svi videli :)

Evo te radosne face.... (jadan Sasa koji ce morati da trpi pricu o Grobniku...danima.....)

5BVjM_dsc03969hs9.jpg

a kad porastes, onda ces moci da se pridruzis ekipi iz lože

1TAs8_dsc03977vx9.jpg

Ti su bili jos neke poznate licnosti kao sto je Sofia Loren sa njenom cuvenom scenom navlacenja najlonki

404.jpg

Cure, koji se pojavio totalno niodkuda (ja se izvinjavam mladjoj populaciji za golotinju, ali bilo je toplo..posle se i Ćure skinuo, majke mi)

404.jpg

Bila je tu cak i Francova jebena felga:

kH6gw_dsc03983zk2.jpg

I na kraju, stara ljubav zaborava nema....

ZQFjX_dsc03980qu1.jpg

Dirty, daj neke pristojnije...tek sada vidim na sta ovo gore lici.....

• Drug član, 2245 postova

Uh taman sutra kad ti vidim Tanju da imam sta da joj pokazem.Sledeci put ces da ides na Grobnik....kao Urke

Nego od svih masina, highlight of the day je ipak:

GL0JM_dsc03970dy5.jpg

• Svrati ponekad, 134 postova
  • Motocikl: Puch

Porasto sam skuterasu nemoj da te cujem vise

Jer sad mogu da budem Djura

404.jpg

Cekale su me ceo zivot ;D

Auuu brate al ti stoji ova Suzana(tvoje desno)

Nisam siguran,ali mislim da je to model za 2009 K-9 ;)

Guest diRRty

Porasto sam skuterasu nemoj da te cujem vise

Jer sad mogu da budem Djura

404.jpg

Cekale su me ceo zivot ;D

Auuu brate al ti stoji ova Suzana(tvoje desno)

Nisam siguran,ali mislim da je to model za 2009 K-9 ;)

To je brate K9 SP

Guest diRRty

Jedno tri klase nize takmicenje od Miseluka ;D

Ma trkaju se neke budale sa motorima, neznam sta im to znaci.Svi pametni ljudi su ostali kuci danas i cuvali decu

• U prolazu, 42 postova
  • Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system

Ma trkaju se neke budale sa motorima, neznam sta im to znaci.Svi pametni ljudi su ostali kuci danas i cuvali decu

Kao Urke i ja !!! A vi napaljeni šetate po Grobniku i još se slikate s nekakvim , oprosti mi Bože !

Guest diRRty

Kao Urke i ja !!! A vi napaljeni šetate po Grobniku i još se slikate s nekakvim , oprosti mi Bože !

Ma jurile nas ceo dan  ;)

Guest gasa

e sa tim sto jure po ceo dan sam imao problem, buducadevojcica saznala da smo se jurili po ceo dan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

a sto sad TDM nije pokazao kolikoje todobar motor, ina stazi :D:D:D:D:D:D

Guest diRRty

e sa tim sto jure po ceo dan sam imao problem, buducadevojcica saznala da smo se jurili po ceo dan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

a sto sad TDM nije pokazao kolikoje todobar motor, ina stazi :D:D:D:D:D:D

Zamolili su me da ih ne naprasim tamo, pa sam bio dobar drug i nisam hteo.  ;D

Alo , nisam bio svojim motorom

Guest diRRty

Evo jos malo slika za umiranje

404.jpg

Pogledajte ovog golisavog, jedan od zgodnijih likova na Grobniku

Sreca sto danas nije vozio Ducatia ,ulubio bi rezervoar trbuhom ;D

9l85r_imgp0044wq2.th.jpg

• Zainteresovan, 541 postova

Malo update-a!Kao prvo pozdrav svima koji su uveličali događaj svojim prisustvom!  ;D Posebno onima koje sam upoznao!Jebat ga malo samo se ubili u petak,a ostalo puno posla za subotu,pa je bilo premalo vremena za druženje!Na Team-skoj utrci u subotu uzeli pehar za treće mjesto u No LImit klasi.Milan Vončina-franc i Boris Pušćenik-boro čoro (vlasnik Moto Pulsa).Franc skinuo osobni rekord sa 1:38:xx.U nedjelju u Super Moto-u također treće mjesto i vrijeme 1:45:xx.Odličan vikend,janjetina u povratku,"slepac" izliječen(barem se nadam , jer me ništa ne boli),dva pehara.Ovaj vikend Hungaro ring,pa Osijek,Brno...ko zna kaj nas čeka!

Najvažnije je to da se franc "vratio" nakon pada i loma ključne kosti u travnju(aprilu) ove godine.  ;) Promjenila se i ekipa u boxu i sve doprinijelo dobrom rezultatu!  ::)

Guest diRRty

Malo update-a!Kao prvo pozdrav svima koji su uveličali događaj svojim prisustvom!  ;D Posebno onima koje sam upoznao!Jebat ga malo samo se ubili u petak,a ostalo puno posla za subotu,pa je bilo premalo vremena za druženje!Na Team-skoj utrci u subotu uzeli pehar za treće mjesto u No LImit klasi.Milan Vončina-franc i Boris Pušćenik-boro čoro (vlasnik Moto Pulsa).Franc skinuo osobni rekord sa 1:38:xx.U nedjelju u Super Moto-u također treće mjesto i vrijeme 1:45:xx.Odličan vikend,janjetina u povratku,"slepac" izliječen(barem se nadam , jer me ništa ne boli),dva pehara.Ovaj vikend Hungaro ring,pa Osijek,Brno...ko zna kaj nas čeka!

Najvažnije je to da se franc "vratio" nakon pada i loma ključne kosti u travnju(aprilu) ove godine.  ;) Promjenila se i ekipa u boxu i sve doprinijelo dobrom rezultatu!  ::)

Drago mi je za Franca, ali ti rezultati su takvi verovatno zbog njegove "jeeebene felge".Hvala na dobrodoslici, sledeci put obecavam puno vise provedenog vremena na Grobniku.

p.s.Chala hvala za hostese ;D, nije dobro da toliko pijes moze da ti utice na lepotu ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja