Lukac 1443 Napisano Octobar 16, 2011 onaj koji oblikuje, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem nosace bocnih kofera (monokey ili Monolock sistem ) nebitno od kog motora za Givi ili Kappa kofere,PP ili 064 9760896. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 212 Napisano Octobar 16, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem nosace bocnih kofera (monokey ili Monolock sistem ) nebitno od kog motora za Givi ili Kappa kofere,PP ili 064 9760896. Imam Givi Wingrackk ako ti odgovara.. to je za sva 3 kofera.. Wingrack je univerzalni ali nastavci za svaki motor su razliciti. Nije ih problem napraviti ili kupiti u Trionu. 120e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1443 Napisano Octobar 16, 2011 onaj koji oblikuje, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Vec imam fabricki nosac i top case zato i trazim samo bocne nosace a inace su za zrx1100 nema za njega ovde nista fabricko da se kupi no posalji mi na PP telefon za svaki slucaj,mozda moze nesto da se nabudzi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...