stanebane 643 Napisano Octobar 14, 2011 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Provozah se danas na mojoj novoj (ex Djuntinoj) masini i na karaburmi u "Uradi sam" nadjoh ovo: Nisu profi i sa protektorima ali odlicno mogu da odrade posao po zimoci, imaju unutrasnju filc postavu i extra su tople. Dakle kome trebaju solidne, tople rukavice a nisu bas pri parama mogu i ove sljakerske , kostaju 499 dinara. I da dodam imaju u L, XL i XXL velicini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Octobar 14, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan To EX izostavi, da si ti Car. Moram da te upozorim da su povrede po zimi mnogo bolnije. Bolje koristi moto rukavicu sa protektorima a preko njih neku zimsku. Ima u Nolanu tanak uložak za rukavice, leti ne da znojanje a zimi greje i zaustavlja vetar. Nije možda za previše zime, al za ovakvo vreme i kratke vožnjice bi verovatno zadovoljilo, misliom da je cena oko 10 €. A ti na TA imaš originalne rukovetrobrane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Octobar 14, 2011 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice koje ne pokrivaju rukave od jakne su za zimsku voznju neupotrebljive. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Octobar 14, 2011 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ma ove su samo dok nekupim ozbiljniju opremu, kad se to desi idu za neke teze rabote,cak je i moje zence insistiralo da joj kupim, kaze lepe su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Octobar 17, 2011 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti te improvizacije, bas nisu nizasta. Mora biti prepust rukavice preko jakne, inace sav vetar ubacis lepo u rukave, pa on nastavi porebarce. Naci ces lepo zimsku rasprodaju, pa ce ti faliti 500 din za nesto cestitije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Octobar 18, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan u louisu sam za 2.000 din pazario neke probiker zimske rukavice na snizenju thinsulate postava, nepromocive, veoma tople. vrlo sam zadovoljan. mozda nije lose da pratis louis pa da iskoristis popust kad naidje. meni bas znaci od kako sam uzeo zimske rukavice, prosle godine sa letnjim rupicastim uopste nije bilo veselo po hladnoci i kisi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1948 Napisano Octobar 18, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ja imam ove, ove vrede svaku paru! http://www.louis.de/_405b6b9bd5d2d1742992c3764b6836e2c7/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=201213 Tacno da nisu 500 din, ali ovo ne kupujes svake godine, pa vredi malo se "ispruziti". Ima i ove, sad sam ih video, pa pozuri. http://www.louis.de/_405b6b9bd5d2d1742992c3764b6836e2c7/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=180&wgr=712&list_total=11&anzeige=0&page=0&artnr_gr=501334 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...