markorr 0 Napisano Octobar 14, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: KS Motocikl: gsxr 600 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Konkretno ko je imao ili ima Shoei , Arai ili Hjc unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Octobar 14, 2011 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koristim Shoei XR1100. Odlicna kaciga sa vrhunskom izradom. Kada vozim suzuki vetar od oplata udara u kacigu i pravi buku, pa moram da nosim cepice za usi, ali kada vozim SM i kada vetar direktno udara u kacigu bez ometanja, kaciga je neverovatno tiha. Aerodinamika je odlicna, a vizir besprekoran. Jos takodje ima i pinlock koji se proteze celom sirinom vizira tako da ne ostaje zamagljenih delova u vidnom polju. Ventilacija je odlicna. Kada se sve otvori bas se oseti strujanje vazduha. Leti sam zatvarao sve jer bi mi bilo hladno. Malo je veca cena, ali verujem da ce moci da se nadje na popustu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Octobar 16, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Lazer. http://www.helmetsuperstore.co.uk/Lazer-Fiber-D1-MK-II-Red-White-Sale_ASPOP.aspx Ta radi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markorr 0 Napisano Octobar 17, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: KS Motocikl: gsxr 600 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Svako ko je ima kaze da je xr 1100 top kaciga, najverovatnije ce mi izbor i biti ona.. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Octobar 17, 2011 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna preporuka za XR1100, nosim je celu sezonu i prezadovoljan sam. Ne magli, ventilacija odlicna, nije bucna, lezi ekstra na glavi, pun pogodak sto se mene tice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5078 Napisano Januar 30, 2012 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Svako ko je ima kaze da je xr 1100 top kaciga, najverovatnije ce mi izbor i biti ona.. hvala !00% si u pravu, bas ta, ja je imam, super je, obavezno uzmi pinlok ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 205 Napisano Januar 31, 2012 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mozes da biras,zbog novca,onda kupi Shubert S1 pro. Imam nekoliko kaciga,medju njima i Shoei,Nitro..ali mi je Shubert najbolja,najtisa,ima suncane naocare,najdublja je,vazduh ne ulazi ispod brade.......mislim da je to najbolji izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest pancokv Napisano Januar 31, 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka ti je Nolan N-90- 2011god. model koji je pravljen i usavrsen na manama N-103 .Kaciga je bez preterivanja u rangu kaciga od 500e.nNa kraju krajeva pogledaj na You tube njenu prezentaciju .a od opreme ima sve.Cena 285e meze i za neki evro manje u teletrade.Ja je imam i Zadovoljan sam a i garancija je 5 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spori 63 Napisano Januar 31, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: bg Motocikl: R1150GS, DR650SE, RM85L Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, nemoj da se ljutis ali ako covek razmislja 0 xr1100, onda nece uzeti n90 ni u ludilu. Prvo zato sto je flip up a drugo sto nisu ni blizu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 31, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan XR1100 je čudo od kacige Pre nje sam imao XR-1000, koja je bila odlična kaciga, a nova je za dve klase bolja: Bolje vidno polje, bolji mehanizam vizira, bolja ventilacija, bolji podvizir protiv magljenja, integrisan spojler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5078 Napisano Januar 31, 2012 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan XR1100 je čudo od kacige Pre nje sam imao XR-1000, koja je bila odlična kaciga, a nova je za dve klase bolja: Bolje vidno polje, bolji mehanizam vizira, bolja ventilacija, bolji podvizir protiv magljenja, integrisan spojler. U pravu si, kod mene ista ovakva. Novinar i vozac Motorada, prilikom testa kaciga, dao je komentar, `Mercedesov osjecaj voznje` ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 1, 2012 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si vec resio da das 500e za kacigu, ipak mislim da je Arai daleko ispred svih kako po kvalitetu i dizajnu tako i po bezbednosti sto je najbitnije naravno U Guevari ti je trenutno zimski popust od 20% tako da recimo mozes da pazaris Quantum jednobojni za 49.000Din nesto opsirnije mozes pogledati na linkovima ispod Quantum Design/Replica Quantum Solid a evo bilo je vec pisano o Quantumu na forumu http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/35437-quantum-jednostavno-arai/page__p__621283__hl__arai+quantum__fromsearch__1#entry621283 Pozdrav Joca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Februar 1, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se dizajna tice, mislim da arai ne moze da prismrdi shoei-u, a sto se kvaliteta tice u istom su rangu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 9, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako tražiš dobru flip-up kacigu u moto-land-u BMW System 6 na sniženju za 35000(oko 320 eura).Ona je identična šubertovoj c-3(oko 500 eura),jer šubert proizvodi kacige za BMW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...