Jump to content

Moto Zajednica

Kamchatka-Cape Town ili The way of life

Recommended Posts

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

57 pregleda i niko nezna nista?

Pa druže ovo je tema "predlozi za izlete i putovanja" sto ne odgovara temi "pitanja i odgovori", a opet kao predlog Kamchatka deluje suviše optimistički za naše uslove. Verujem da nema bajkera koji ne bi želeo to da doživi, ali ......

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 99 postova

Pa druže ovo je tema "predlozi za izlete i putovanja" sto ne odgovara temi "pitanja i odgovori", a opet kao predlog Kamchatka deluje suviše optimistički za naše uslove. Verujem da nema bajkera koji ne bi želeo to da doživi, ali ......

zato se i raspitujem znali neko nesto vise o samom projektu,organizatoru, mozda se netko vec i prijavija....

moderatori bi valjda prebacili da sam falija temu

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

Vlado ako si procitao šta piše u linku onda si mogao i shvatiti da je to doslovce ponuda za putovanje tj. i prjedlog pa ko može neka se javi. to što ce neko drugi snimati i objaviti putopis je još bolje da se ljudi ne muce sami.

• Svrati ponekad, 154 postova
  • Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r

Ja mogu da ti postavim prepisku izmedju mene i njega

Postovani Slobodane ,

Cestitam na obavljenom putovanju i zbilja svaka cast, )0 % stvari je rijeseno tako da jedino par kontakata nije na odmet, imamo izuzetno dobro pripremljen projekat i nadam se da cemo svi zivi i zdravi doci do kraja ove prve faze putovanja tj, od Palane do Cape Town-a. Jer druga faza projekta je 20 dana po zavrsetku prve faze, a ide od Ognjene zemlje do Beringovog prolaza i do Palane , znaci zaokruzujemo kopno u potpunosti.Pogledao sam malo slioke , a pogledat cu sve sigurno, i odlicno je ovo sto sam vidijo. Svaka cast.

Nas polazak je 27.04 2012 godine , a 01.03. 2012 godine polaze najave na Discovery chanelu tako da imamo jos desetak dana za primiti jos tri clana u ekipu projekta " THE WAY OF LIFE ". Ukoliko si zainteresovan , kazi da ti posaljem uvjete i dadjelujes sto je moguce prije, jer trebamo iskustvo , ane samo brojeve u ekipi. Hvala na javljanju i veliki pozdrav od direktora i producenta projekta ,, Niko Markovic.

Slobodane,

Evo saljem ti sta je potrebno za ucesce u projektu " THE WAY OF LIFE " , napominjem da imamo jako puno prijava, ali iskustvo je to sto se trazi kako ja tako i Discovery , jos jednom zbilja svaka cast za obavljeni posao, tj tvoje putovanje koje si zavrsio.

Potrebno je da posaljete sljedece :

1. Broj pasosa i gdje je izdat

2. Broj vozacke dozvole i gdje je izdata.

3. Oznaku krvne grupe i izjavu da niste bolovali od nekih teskih i zaraznih bolesti.

4. CV, tj biografiju,

5. Izjavu koliko bi boravili na putu tj. u ekipi projekta , a najmanje ucesce je 21 dan, a najvise do zavrsetka prve faze tj, od Palane do Cape Town-a.

6. Dvije slike formata za pasos , za akreditaciju UNICEF-a.

7. Desetak slika iz zivota za sajt projekta.

8. Kopiju uplatnice u iznosu od 1.200 eura.

9. Sve konfekcijske brojeve, kao i brojeve obuce , kacige, kapa i rukavica.

Ukoliko imate pitanja oko svega ovoga posaljite mail ili me nazovite na broj 00387-62-127-247,

? niko nista nezna ili ?

Ja sam bio po toj Rusiji tako da mi je zelja da odradim Afriku, mad ja volim vise da odradim sam kao sto sam odradio Ameriku,Evropu i Aziju. Neznam dali je ovo neka navlaka ili istinito.

Slobodane,

Sta se tice vozacke dozvole , naravno da moze internacionalna vozacka tj, broj vozacke, a sto se tice Novaca , Ja jedino mogu prolongirati i sacekati najvise mjesec dana da to uplatits, jer tvoja uplata je garancija da ces ucestvovati i nakon uplate potpisujes ugovor o ucescu. Stvarno imamo jako puno prijava , ali mogao bih pricekati ,a li ne vise od mjesec dana. Ili da uplatis barem pola , pa da jos malo prolongiram, jer drugacije nece ici, ja ti narucujem sve po tvojim brojevima, tako da ukratko to je to.

Pozdrav Nko

• Svrati ponekad, 171 postova
  • Motocikl: Piaggio Skipper st125

Slobe, pali! Vidiš da hoće da ti prodaju organe.... uostalom, ne znaju oni tvoje konfekcijske brojeve i da si opremu naručivao da ti rade ručno.

Hihihihih da zna koliki sam trazio bi jos soma i dvesta. Malo mi je cudno bilo kad je rekao da su cizme Rukkine hm.

Slobe, pali! Vidiš da hoće da ti prodaju organe.... uostalom, ne znaju oni tvoje konfekcijske brojeve i da si opremu naručivao da ti rade ručno.

• Prekidach, 1093 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE

i ja sam se dopisivao sa njim, isto mi je rekao kao i Slobodanu (btw, ja radim sa Stevicom ponekad pa smo doshli do priche o tebi i tvojim putovanjima :))

http://www.mototravel-the-way-of-life.com/

i evo slike sa danetom i komom, zna ih chovek:

119.jpg

Mrdja Stevica. On mi je najvise pomogo u vezi moih putovanja:) Kum moj nije hteo ni da me isprati ccccccc

i ja sam se dopisivao sa njim, isto mi je rekao kao i Slobodanu (btw, ja radim sa Stevicom ponekad pa smo doshli do priche o tebi i tvojim putovanjima :))

http://www.mototrave...ay-of-life.com/

i evo slike sa danetom i komom, zna ih chovek:

119.jpg

• Zainteresovan, 654 postova
  • Motocikl: SUZUKI DR650se `96g

Bilo kakav projekat ovakvih "glamoruznih"najava svakako treba ....IZBEGAVATI.

Traze ti broj cipela i odmah lovu da uplatis....kakva prozaicna glupost,stvarno treba da si MORON koji poseduje motor i nasedne na ovako nesto.

Bilo koja zvanicna organizacija bi prihvatila ...prijavu ,ko si sta si ,de si vozio ,tvoje navodne sposobnosti ....pa bi mozda usao u neki uzi izbor pa onda tek ti dali uplatnicu.

A ne cekali smo ovde nekog MAJMUNA RUSA da nam prodaje avanturu.

( verovatno je vec neke opalio za po soma i dvesta)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja