vukvrb 44 Napisano Octobar 11, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Poz svima, ja sam clan kluba MC "Kings" iz Kraljeva i u dogovoru sa klubom sam odlucio da za sve bajkere koji prolaze kroz nas kraj a hteli bi da prenoce ili da se odmore par dana dam extra cenu za prenociste u Vrnjackoj Banji u mom pansionu. Pored pansiona nalazi se kuca sa dvoristem i ima dve sobe, na koje ide jedno kupatilo, ukupno moze da stane 7 ljudi (4+3) i ima mesta za parkiranje motora. Obe sobe imaju televizor. A u samom pansionu imam 4 trokrevetne sobe sa francuskim lezajem + jedan single, telefon, televizor, kupatilo. Cena prenocista je 500din + 90din BT po osobi. Sve detalje o samom pansionu mozete pogledati na sajtu www.pansionvuk.com Za sve informacije mozete me kontaktirati na 064/26-50-985 Vuk 33 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Octobar 11, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Skidam kapu. Svaka cast. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 11, 2011 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Potez za poštovanje, pogotovo kada je u pitanju boravak u najelitnijoj banji u nas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Octobar 11, 2011 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ko se zanese u kafani, moze i da prenoci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Octobar 11, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Samo mogu reći, da za takvo nešto treba biti plemenit i biti predat bajkerstvu dušom i srcem. Respekt, poštovanja vredno!! Prvom prilikom svraćam(o) kod tebe. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano Octobar 12, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam na podrsci, do sada sam ugostio dosta kolega bajkera a nadam se da ce tako biti i ubuduce, trudim se da budem sto bolji domacin Ziveli 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 299 Napisano Octobar 12, 2011 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan U sobama nisam bio ali restoran mogu da preporucim u svakom slucaja svaka pohvala za lep gest!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Dragons 1 Napisano Octobar 12, 2011 U prolazu, 39 postova Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast komšija lep gest ja ću sigurno iskoristi tu mogućnost kad se zapijem u V.B. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Michel 69 Napisano Octobar 12, 2011 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: BMW R 1200 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Vuka i naravno tatu Acu starog bajkera i clana BMW sekte. Evo i utisaka coveka koji je vise puta koristio usluge pansiona Vuk. Dakle i tata i sin su nasi ljudi-bajkeri.Tu bi zavrsio pricu jer su skroz pravi. Stari ugostitelji i domacini.Kvalitet soba je odlican,bilo da je u pansionu,bilo da je u zasebnoj kuci.Skromno,cisto i uredno.Dakle samo za nas su ovakve cene-kad dodjemo motorom.Bez motora je puna cena. Zena i ja smo uvek kod Vuka,kad god smo u banji i tako ce biti i nadalje. Mnogo pozdrava Aci i Vuku i ako ste objavili ovo na forum da znaju ljudi. Sve preporuke. Michel i Dusica. Smederevo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Octobar 12, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semafor 26 Napisano Octobar 13, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno svraćamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 21, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast!!! od mene 100 + Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Octobar 21, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...