Jump to content

Moto Zajednica

POMOZ BOG!

Recommended Posts

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: Yamaha r6

Ja sam Radovan i iz okoline Beograda sam. Do skoro sam bio jedan od onih kojima nije bilo jasno zasto se ljudi glupiraju na motorima,kad postoji auto u kome si zasticen i bezbedan itd. ..... No pre nekih pola godine skrpim nesto parica i resim da kupim sebi prevozno sredstvo sa kojim bih mogao da idem na posao , a da me nekosta puno.

Nakon ne puno mozganja dodjem do zakljucka da kupim skuter do 50 kubika (mala potrosnja ,nema registracije od skoro ima ....). Krenem u kupovinu i kupim Keeway Focus 2006 godiste malo budzen lepse i ide. Sad kakav sam bajker bio govori i to da sam se uplasio da sednem i na taj motor,al savladao sam to nekako. Evo prosla mi je sezona za skuter i mogu Vam reci da sam se slatko navozao sa svojim Keeway-om,a sto je jos gore uvuklo mi se i to pod kozu :).

Sad kad je vec dosao kraj sezone razmisljam da prodam svog keeway-a i da kupim nesto jace. Tu verujem da ima ljudi koji bi mi pomogli sa nekim savetom. Posto sa finansijama nisam bas na ti a hteo bih da kupim nekog turera od 600 kubika. Glavu lomim imedju cetiri motora a to su : Suzuki GSX 600F , Suzuki RF600 ,Honda CBR 600 F2 i Kawasaki zzr 600.

Treba mi motor koji nije veliki potrosac ,udoban za duze putovanje, a da ima i konjica,tako da mi preticenje lako i bez stresa.

Svako miljenje ili savet prihvatam obe rucke!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Redovan, 181 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600RR

Bog ti pomog`o! Dobrodosao na forum, vecina nas je tako pocela , zelim ti puno druzenja sa nama a siguran sam da ces ponesto dobro nauciti!

• U prolazu, 94 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS

bog ti pomogo.vecina nas je na vi sa parama....i puno nas je krenulo naoruzani samo jakom zeljom i voljom za motorom.vremenom sve to legne na svoje mesto,i sigurno ces i ti jako brzo nabaviti masinu kakvu zelis.zelim ti srecu u tome i dobro doso..........

• Drug član, 836 postova
  • Motocikl: motora bez trenutno

Pozdrav i jedno pitanje: jesi vozio nekad motor sa menjacem? ako nisi onda svi ti motori koje si nabrojao mogu da budu isuvise "zivahni" za poetnika. mozda neki suzuki gs500e, kawasaki kle500, kawasaki gpz 500e i slicne mirnije masine. Ne bih da negativno uticem na tebe al iz tvog pretstavljanja sam zakljucio da sve sto si iskusio na motoru je bio taj skuter jednu sezonu. Ne bih takodje da te plasim vec samo malo da usporis. Ima ovde na forumu nazalost i crna hronika gde su ljudi sa skutera djipali na r-ove pa se nije zavrsilo dobro. Znaci polako i bez zurbe ako si se zagrejo za motor ne zuri sa zzr-ima i r-ovima, polako prvo neki miran naked ili endurica.....

• Hit the Road, 1415 postova
  • Motocikl: BMW R1200GSA

Pozdrav druze, Bog ti pomogao. Potpuno se slazem sa Stilgarom. Motore treba voleti, a to sto volis, trudi se da radis sto duze u zivotu. Znaci polako...stepenik po stepenik. Za pocetnika odlicna varijanta KLE 500, ili neka Honda Transalp. Voze se kao bicikle, nisu skupi, a daaaleko moze da se dobaci sa njima. Imas celu zimu na raspolaganju da procitas mnogo toga pametnog na ovom forumu i doneses zakljucke sam. Udji malo i na putopise i pogledaj dokle su ljudi putovali na ovakvim motorima, cak i na Hondi Dominator.

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: Yamaha r6

Nisam nikad vozio motor sa menjacem. Mada nisam divljak , samo bi da imam motor sa kojim bih mogao da idem na duze relacije . Da putjem lepo ,relatvno brzo i udobno.

A uzgred imam jos jedno pitanje. Da li neko zna nesto Hondi cbr 500 kubika 89'. Prvi put sam video taj motor i lepo mi izgleda a nigde na forumu nisam video nista o tom motoru.

Hvala Vam na lepim zeljama i nadam se da cemo se lepo druziti.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja