Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem korpu kvacila

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: Honda hornet

Sta fali tvojoj korpi, mozda moze da se remontuje? Ne zanam kako korpa izgleda sa zadnje strane, da li ima federe ili gume, ako ima federe to moze da se sredi, pozdrav.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5555 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Sta fali tvojoj korpi, mozda moze da se remontuje? Ne zanam kako korpa izgleda sa zadnje strane, da li ima federe ili gume, ako ima federe to moze da se sredi, pozdrav.

To je poznat problem kod stromova...nisu u pitanju opruge, vec neki pinovi koji drze korpu se razlokaju. Vrlo je komplikovano da se remontuje. Za sada samo neki englez uspesno remontuje. Navodno, otklanja problem zbog koga korpa prolupa, tako da te korpe koje on remontuje ne bi trebale da prolupaju kao fabricke. A remont kosta kao nova korpa.

• Svrati ponekad, 372 postova
  • Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750

Potraži na sajtu motori.hr

Ima tema, neki makedonac reparira sa garancijom cena 100e

• MK Obrenovac, 556 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Ja sam kod mene takodje menjao korpu kvacila! Dosta sam se raspitivao i cene nove korpe se krecu od 320 ( kod Sanjike) do 400e kod drugih.

Skinuo sam bio onu staru i hteo sam da probam da je remontujem( nasao sam na internetu sta se radi i kako) i odem kod rodjaka strugara da je rasturim, ali ispade coveku iz ruke i pukose mi tri peraja tako da sam mogao da je bacim.

Ja sam nabavio polovnu korpu od nekog lika iz Vojvodine, zovu ga Sanjika ( evo ti i njegov broj telefona 063512519 ). On donosi delove iz Madjarske i stvarno je korektan.

Meni je nasao polovnu korpu sa nekog Stroma koji je bio star oko 2-3godine i presao oko 10.000km. Bio je polupan pa su ga rasturali u delove. Cena je bila 150e. Ja sam je namontirao pre godinu dana i do sada sam presao oko 10.000km sa njom i nikakvih problema nisam imao!

• U prolazu, 92 postova
  • Motocikl: Suzuki DL1000 K4

Znam za Makedonca,stupio sam sa njim u kontakt,trazim polovnu ako mogu da nadjem ovde,ako ne saljemo ovu na remont,ne znam da li odgovara od TL-a provericu,ima u BG-u nova za 300eur ako ne nadjem polovnu dobru ostaje nova kao opcija.Hvala za brojeve telefona.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja