IvicccA_Sabac 27 Napisano Octobar 8, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna ispravna korpa kvacila za Vstroma 1000 2004+ godista,polovna ili nova,ponude na pp ili 064.844.13.32 Ivica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
masko 0 Napisano Octobar 9, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd, Stari grad Motocikl: Honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Sta fali tvojoj korpi, mozda moze da se remontuje? Ne zanam kako korpa izgleda sa zadnje strane, da li ima federe ili gume, ako ima federe to moze da se sredi, pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Octobar 9, 2011 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sta fali tvojoj korpi, mozda moze da se remontuje? Ne zanam kako korpa izgleda sa zadnje strane, da li ima federe ili gume, ako ima federe to moze da se sredi, pozdrav. To je poznat problem kod stromova...nisu u pitanju opruge, vec neki pinovi koji drze korpu se razlokaju. Vrlo je komplikovano da se remontuje. Za sada samo neki englez uspesno remontuje. Navodno, otklanja problem zbog koga korpa prolupa, tako da te korpe koje on remontuje ne bi trebale da prolupaju kao fabricke. A remont kosta kao nova korpa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Octobar 9, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan ko ti je to raspakovao mislim na kvacilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Octobar 11, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Nije još niko,motor se vozi malo lupka ali ide na živce,pa bih da je menjam dok ne napravi veću štetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Octobar 15, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Potraznja aktuelna i dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Octobar 27, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Wanted!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Februar 12, 2012 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Wanted!!! I dalje trazim ispravnu korpu za DL1000... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 12, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mozda bi mogla da se remuntuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Februar 13, 2012 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Potraži na sajtu motori.hr Ima tema, neki makedonac reparira sa garancijom cena 100e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Februar 13, 2012 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da je ista kao kod TL-a,mislim da kod mene u kraju ima jedan agregat u delovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Februar 13, 2012 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kod mene takodje menjao korpu kvacila! Dosta sam se raspitivao i cene nove korpe se krecu od 320 ( kod Sanjike) do 400e kod drugih. Skinuo sam bio onu staru i hteo sam da probam da je remontujem( nasao sam na internetu sta se radi i kako) i odem kod rodjaka strugara da je rasturim, ali ispade coveku iz ruke i pukose mi tri peraja tako da sam mogao da je bacim. Ja sam nabavio polovnu korpu od nekog lika iz Vojvodine, zovu ga Sanjika ( evo ti i njegov broj telefona 063512519 ). On donosi delove iz Madjarske i stvarno je korektan. Meni je nasao polovnu korpu sa nekog Stroma koji je bio star oko 2-3godine i presao oko 10.000km. Bio je polupan pa su ga rasturali u delove. Cena je bila 150e. Ja sam je namontirao pre godinu dana i do sada sam presao oko 10.000km sa njom i nikakvih problema nisam imao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 13, 2012 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ako pase od TL-a mogu ti naci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 13, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kako se menja ta korpa? Komplikovano??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 14, 2012 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan po narudzbi donosim ,tvoja korpa original bi bila 310 eura i treba mi do 3 nedelje ,sasa novi sad 0641352299 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Februar 14, 2012 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Znam za Makedonca,stupio sam sa njim u kontakt,trazim polovnu ako mogu da nadjem ovde,ako ne saljemo ovu na remont,ne znam da li odgovara od TL-a provericu,ima u BG-u nova za 300eur ako ne nadjem polovnu dobru ostaje nova kao opcija.Hvala za brojeve telefona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 14, 2012 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan da dodam da je ova korpa od kawasakila klv 1000 original fabricki deo,a to je ista masina kao tvoja tojest to je ceo isti motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 14, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma kolko sam gledao,nije problem da se izremontuje, prosto ko pasulj , skoro pa kao i sve ostale sto smo remontovali do sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Februar 15, 2012 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se menja ta korpa? Komplikovano??? Pa Boki ti si bio majstor ti si mi je i menjao ! :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...