Milos96 141 Napisano Novembar 9, 2011 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan 22 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Novembar 9, 2011 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan yo! 23 ... idemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Novembar 9, 2011 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan 25 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Novembar 9, 2011 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan ??? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Novembar 9, 2011 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti nije jasno Pavel?...jbg nevolim br 24 ... a i 25 mi je godina 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
besantesteras 13 Napisano Novembar 14, 2011 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: jinlun 250v Challenger Prijavi odgovor kao problematičan ja sam br. 24 !!! Stigao Challenger, a on posto ima V motor, racuna se kao dva...salim se naravno...nego momci nisu mi jasni svi ovi koji zalaze u Kinesku imperiju a voze japance (ok, mozda su ranije vozili kineze), ali oni dolaze tu da podjebavaju, posebno Mikulanac i jos neki...moze neka mala pomoc sa Vase strane oko toga, neprestano mi off-uje post-ove, a ja sam samo nov u ovome i potrebni su mi saveti... kako stati takvim likovima na put ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Novembar 15, 2011 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan ja sam br. 24 !!! Stigao Challenger, a on posto ima V motor, racuna se kao dva...salim se naravno...nego momci nisu mi jasni svi ovi koji zalaze u Kinesku imperiju a voze japance (ok, mozda su ranije vozili kineze), ali oni dolaze tu da podjebavaju, posebno Mikulanac i jos neki...moze neka mala pomoc sa Vase strane oko toga, neprestano mi off-uje post-ove, a ja sam samo nov u ovome i potrebni su mi saveti... kako stati takvim likovima na put ??? Iskuliras ga,nije samo to slucaj sa kinezima,niko nije veci i bolji bajker samo sto ima vise para da kupi bolji motor. A mozda je odrastao u takvoj sredini gde su i njega kada je pocinjao zahebavali. Pa ce on sada tebi da vrati. Eh da i moj matori je 26 hehehe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 313 Napisano Novembar 15, 2011 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan 27 i na srecu nemam toliko godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Novembar 16, 2011 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti nije jasno Pavel?...jbg nevolim br 24 ... a i 25 mi je godina evo dadoh ti + ako si mi rekao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Novembar 16, 2011 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan 28.LOL 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
besantesteras 13 Napisano Novembar 22, 2011 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: jinlun 250v Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Do proleca ce nas biti 50 , ALI to je 50 aktivnih clanova BJ foruma, a samim tim i ljudi tj coperasa koji su motor kupili da bi se druzili, isli na skupove, moto izlete i dr...za razliku od one druge kategorije koji su motor kupili da bi lovili cice, vozili se od tacke A do tacke B (retko kad tacke C)... E zato, braco moja, koliko god da nas bude do proleca, a bice 50-ak, da se svi skupimo na jednom moto skupu u Jasenovu mapa (selo izmedju Vrsca i Bele Crkve, kroz selo protice reka Karas, ima idealna mesta i pozicije za kampove, kako manje, tako i vece, postoje i extra mesta u prirodi gde reka Karas pravi prirodne slapove, gatove i vodopade, a za ta mesta znam samo JA (msm samo ja od svih Vrscana, pa cak i nekih Jasenovaca, jer sam odrastao u tom selu, svaki vikend kod babe na selo, raspusti itd) i organizovacu skup za jedan vikend, sve cu ja troskove srediti sa MZ Jasenovo i nekim rock grupama u usponu iz VS, a vase je samo da dodjete...samo mu jos ime nisam smislio, tu mi je potrebna pomoc i naravno PLAKAT za taj susret... npr Prvi moto-skup coperasa u sluzbi kineskih motocikala u godini zmaja !!! svaka Vasa ideja je dobrodosla...ocekujem ludi provod i zezanje i nadam se da ce moci da se uhvati neki zadnji vikend u martu za taj skup (sto sve zavisi od vremenske prognoze, ali koliko sam ja gledao, sledeca godina ce biti izuzetno topla, pa 2012 !!!), eventualno pocetkom aprila, ali u svakom slucaju bi bilo extra kada bi to bio i zvanicni prvi moto skup 2012, jer ne zaboravite da je Beli i dalje predsednik MAS i da hoce da izadje u susret, a i znamo se... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1032 Napisano Novembar 22, 2011 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam i dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Novembar 22, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Do proleca ce nas biti 50 , ALI to je 50 aktivnih clanova BJ foruma, a samim tim i ljudi tj coperasa koji su motor kupili da bi se druzili, isli na skupove, moto izlete i dr...za razliku od one druge kategorije koji su motor kupili da bi lovili cice, vozili se od tacke A do tacke B (retko kad tacke C)... E zato, braco moja, koliko god da nas bude do proleca, a bice 50-ak, da se svi skupimo na jednom moto skupu u Jasenovu mapa (selo izmedju Vrsca i Bele Crkve, kroz selo protice reka Karas, ima idealna mesta i pozicije za kampove, kako manje, tako i vece, postoje i extra mesta u prirodi gde reka Karas pravi prirodne slapove, gatove i vodopade, a za ta mesta znam samo JA (msm samo ja od svih Vrscana, pa cak i nekih Jasenovaca, jer sam odrastao u tom selu, svaki vikend kod babe na selo, raspusti itd) i organizovacu skup za jedan vikend, sve cu ja troskove srediti sa MZ Jasenovo i nekim rock grupama u usponu iz VS, a vase je samo da dodjete...samo mu jos ime nisam smislio, tu mi je potrebna pomoc i naravno PLAKAT za taj susret... npr Prvi moto-skup coperasa u sluzbi kineskih motocikala u godini zmaja !!! svaka Vasa ideja je dobrodosla...ocekujem ludi provod i zezanje i nadam se da ce moci da se uhvati neki zadnji vikend u martu za taj skup (sto sve zavisi od vremenske prognoze, ali koliko sam ja gledao, sledeca godina ce biti izuzetno topla, pa 2012 !!!), eventualno pocetkom aprila, ali u svakom slucaju bi bilo extra kada bi to bio i zvanicni prvi moto skup 2012, jer ne zaboravite da je Beli i dalje predsednik MAS i da hoce da izadje u susret, a i znamo se... Подржавам...долазим Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Novembar 27, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan 29... ima li još ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Novembar 27, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja 30 Povratnik medju kineze, a jel na taj skup može da se dodje sa japancem, a da pokažem saobraćajnu od kineza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Novembar 27, 2011 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Sprint Princ 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farmaceut 25 Napisano Decembar 1, 2011 (promenjeno) U prolazu, 77 postova Lokacija: Žabljane, Vucje, Srbija Motocikl: Sprint Prince 125 i Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan http://imageshack.us/photo/my-images/840/plakatz.jpg/l Promenio Decembar 1, 2011 član farmaceut 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krstic Nenad 8 Napisano Decembar 7, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd - Čukarica Motocikl: Sprint Prince Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da uzmem: 31 Motor: Sprint Prince Amads Jinlun 125 cm3 (nisu 4 komada, nego jedan ) I danas ga vozio, relacija: Cukarica, Ruzveltova, Stari grad, Zemun, Batajnica, Ugrinovci, autoput, Ruzveltova, Cukarica. Jes zima, jes da vozim auto, al na Sprintu me niko ne zaustavlja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daruga 141 Napisano Decembar 20, 2011 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: obrenovac,zvečka Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan 32 eh gde baš meni ovaj gej broj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KecmaNedjo 0 Napisano Decembar 20, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vratio se i ja na ovaj forum posle duze pauze ... 33, ako se racunam, vozim 50cc kineza (sqter) , polako pripremam roditelje za neki 125cc sm i jos imam Tomos A3, koji je u fazi raspadanja, ali sad cu da ga popravljam ako bog da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farmaceut 25 Napisano Decembar 20, 2011 U prolazu, 77 postova Lokacija: Žabljane, Vucje, Srbija Motocikl: Sprint Prince 125 i Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. niste nesto prokomentarisali moj predlog za plakat prvog susreta SRBKineza. da ipak ja uzmem broj 34 sa svojim Princem 125. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 21, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Па сад... Тај сусрет свакако не би био први... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1032 Napisano Decembar 22, 2011 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Па сад... Тај сусрет свакако не би био први... Ja sam onda nesto propustio. Gde je odrzan prvi skup kineza ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Decembar 23, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan http://imageshack.us...0/plakatz.jpg/l Није лоше може то још мало да се доради п.с. ја више волим ћирилицу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 23, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam onda nesto propustio. Gde je odrzan prvi skup kineza ? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/24341-shaolin-mangulica-skup-glogonj-2009/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...