PECA BMW 1121 Napisano Octobar 8, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih jaknu Koznu po nekoj razumnoj ceni a zanima me iskljucivo model kao na slici ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Octobar 8, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Peco, to je kao ova moja jakna, dosta je debela i bas topla. Sta ako naletim na nesto slicno, zbog velicine mozda si porastao od letos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Octobar 8, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Pa i velicina je kao tvoja ... Mozda naletis na najlonu na takvu jaknu .... ovo sam slikao ovu koju sad nosim ali na zalo9st moram da je vratim jer nije moja ... ako naletis negde ti me samo zvrcni da vidim koja je cena i odma da pazarimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Octobar 8, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 9, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ima slicna toj za 80 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Octobar 9, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ima slicna toj za 80 evra ako mislis na onu iz oglasa nju sam video .. bice kao opcija ako ne nadjem ovakvu .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Octobar 9, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Imas gomilu ovakvih na www.ebay.de , okusaj srecu. Mozda prodjes i povoljnije od tih 70e koliko si odredio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Octobar 10, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Koji si konfekcijski broj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Octobar 10, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Koji si konfekcijski broj? jao nemam pojma .. 175cm 80kg .. neke jakne L neke XL ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Octobar 14, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan imam takvu(skoro istu) i ja sam otprilike te visine i tezine.U BGD-u sam.E sad,mogu da je fotkam i stavim na forum ili ako dolazis za BGD da je vidis i probas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...