Strale 83 Napisano Decembar 7, 2011 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan I meni je stigla! Vec sam je dva puta vozio! Prvi put je duvao neki vetar i mislio sam da ce glava da mi otpadne, i jos nikad nisam nosio enduro kacige i mislio sam da sam pogresoio! Moram priznati da me je i vrat malo boleo! Drugi put sam vozio sad za vikend do mosta Boljevci Obrenovac, bilo je bez vetra mirno vreme! Ali ovaj put sam stvarno prezadovoljan, vozio sam i brze (120-130) i sporije i nemam nikakve zamerke! Nije mi krckala, vizir na ovoj kacigi je mnogo sireg vidika od moje stare(FM Rajko KG) sto mi se mnogo svidja, cini mi se da je dosta tisa... I sto je najvaznije vrat me nije boleo! Mislim da trenutno nema bolje kacige za 90 evrica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Decembar 7, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima jos tih kaciga koga da cimam,sekulu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 7, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima jos tih kaciga koga da cimam,sekulu? Nema Ja htedoh da porucim sebi jednu al nema L :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Decembar 8, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam zvao sekulu,kaze mi da ne donosi ako je sa raspostena? Kako ste svi vi uzeli onda od njega? Treba mi S za drugaricu...pomagajte....! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 8, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam zvao sekulu,kaze mi da ne donosi ako je sa raspostena? Kako ste svi vi uzeli onda od njega? Treba mi S za drugaricu...pomagajte....! ma je li, za drugaricu... a mi se svi kopčamo na leđa zovi Beru, on donosi i restposten, stim što on uzima čini mi se 10% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Decembar 8, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam zvao sekulu,kaze mi da ne donosi ako je sa raspostena? Kako ste svi vi uzeli onda od njega? Treba mi S za drugaricu...pomagajte....! ma je li, za drugaricu... a mi se svi kopčamo na leđa zovi Beru, on donosi i restposten, stim što on uzima čini mi se 10% majke mi,vrbovo sam jos jednu clanicu za bjb...trenutno trazi motor neki 125ccm,pa joj se svidja ciga....dajte berin fon...? I FALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...