brkicNS 139 Napisano Octobar 7, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan 1. Originalan far 2. Korman 3. Zatamnjene zmigavce 4. Stop svetlo 5. Tegove 6. Kisnu ciradu Ponude saljite ili na PP ili moze i ovde u temu, nije problem... Pozz, Marko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Octobar 7, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Za koj model, koje godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Octobar 7, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan GSF Bandit 600, 1995.god, trebalo bi da pase na njega do 2000.og? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Octobar 7, 2011 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan meni treba far original za 2001. god ako neko ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 7, 2011 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan http://motokucalazarevic.rs/ponuda/held/razno_cirada.html - Imam ovakvu ciradu na prodaju, nova, neotpakovana, nikad koriscena. Inace kvalitet je fantastican, pogotovo ako ti motor stoji negde napolju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Octobar 7, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan 1. Originalan far 2. Korman 3. Zatamnjene zmigavce 4. Stop svetlo 5. Tegove 6. Kisnu ciradu Ponude saljite ili na PP ili moze i ovde u temu, nije problem... Pozz, Marko imam stop svetlo, ali od novijeg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Octobar 7, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan meni treba far original za 2001. god ako neko ima. kakav ti far treba? onaj trapezasti ili onaj sa dve sijalice? stavi neku sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Octobar 8, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan http://motokucalazarevic.rs/ponuda/held/razno_cirada.html - Imam ovakvu ciradu na prodaju, nova, neotpakovana, nikad koriscena. Inace kvalitet je fantastican, pogotovo ako ti motor stoji negde napolju. koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...