joca 0 Napisano Octobar 4, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sticajem niza nesrecnih desavanja primoran sam da prodam/menjam moj moped. Naime, mladji brat Rolle2010 je 16.08.`11. imao udes na putu Perlez-Titel http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/70115-sudar-put-perlez-titel-1682011/page__pid__1133588#entry1133588 gde je slupao svoju KLEtvu. Policiski zapisnik jos uvek nije dobio, a svi znamo kakva nam je situacija u zemlji, pa sam primoran da zrtvujem svoju Suzanu. Kao sto se vidi u naslovu u pitanju je Suzuki GSXR 1000 K5. Motor je presao 30.700 km, kod mene je 2 godine za kojih sam presao 15.000 km sa njim. Za to vreme sam uradio dva redovna servisa, zamenio obe gume, lanac, 2 puta menjao prednje i jednom zadnje plocice. Osim redovnog odrzavanja nisam imao nikakvih izdataka. S obzirom da mi je to prvi motor dobro je odrzavan kod Nese Zarica-Zareta i nije forsiran. Posto sam laik, od dodatne opreme na njemu sam primetio samo ksenone, yosimuru i silikonske rucice. Mozda ima i jos ali ne znam Registrovan je do juna 2012 a pre 3.000 km je promenjeno ulje i uradjene kocnice tako da od ulaganja ima samo mozda zamena guma. Predhodni vlasnik je imao proklizavanje sto se vidi po ulubljenju rezervoara. Pored tog ulubljenja jos je i levi retrovizor polomljen, na pumpi mi ga je neko polomio, ali je funkcionalan... Posedujem sve papire od uvoza i motor se vodi na moje ime, 100% je regularan i moguca je svaka provera. U posed motora sam slucajno dosao. Posto sam tek polozio trazio sam motor za pocetnika ali kad sam cuo koliko je motora ``cisto``, a imam u planu voznje po inostranstvo sa njim pa da bi sprecio nepotrebnu sekiraciju prilikom prelaska grane odlucio sam se za ovu Suzanu jer ju je prodavao drugar i za koju sam siguran da je legalna. Posto nisam trgovac odmah cu staviti poslednju i fixnu cenu od 4.400 evropljana. Zamena je moguca za jeftiniji motor ne stariji od 10 godina, ali je u tom slucaju druga cena. Mozete me kontaktirati na 064/188-51-30 ili na mail rosicing@yahoo.com Trenutno imam samo par slika napravljenih mobilnim telefonom, ukoliko bude zainteresovanih napravicu bolje fotografije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joca 0 Napisano Octobar 4, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par malo boljih slika sa bratovog fona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bkns 37 Napisano Octobar 4, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Zamena? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/66568-kawasaki-zx6r-636/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Octobar 4, 2011 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale u vezi odrzavanja kod Zareta,vrh majstor,sve pohvale na rad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joca 0 Napisano Octobar 5, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Firefighter , zaista je dobar i savestan majstor. Mene je kupio prvi put kad sam dosao kod njega. Kad je video koliko sam nasledio lose zadnje plocice odmah me je oterao da kupim nove, ali bez motora. Dao mi je njegov skuter a nije hteo ni da cuje da predjem ta 2 km sa mojim motorom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Octobar 5, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Jel uvezen iz Amerike? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joca 0 Napisano Octobar 5, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nije uvezen iz amerike. 2005. godine je uvezen iz Madjarske a kupljen u suzukijevom predstavnistvu. Predpostavljam da je nov uvezen i da se prvom vlasniku vise isplatilo da ga tako kupi nego kod nas u radnjama... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Octobar 5, 2011 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Joco, mozda gledas papire uvoza koje ja pravio distributer. Svi distributeri Suzukija uvoze motore iz Madjarske pa su i papiri sa Madjarske carine a prodaju se u nasim salonima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joca 0 Napisano Octobar 5, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Nino, nisam znao da tako funkcionise. To onda prakticno znaci da u oglas mogu dodati da je kupljen kod nas! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Septembar 26, 2012 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Možda nije tema, ali moram da dodam... Možda gosn Zare ima dobru volju, ljudski se ponaša i odaje utisak korektnosti, ali je ili traljav, ili nestručan, ili je svaki put kada je popravljao moj motor imao neka pametnija posla. Na kraju sam otišao kod Joce Profimoto da mi popravi nešto što me je sačekalo NAKON servisa kod Zareta, i nakon dve reklamacije njemu. Zare to NIJE popravio, a Joca jeste. A uzgred, nije baš ni mnogo jeftiniji od Joce, koga navodne bije glas da je presku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...