BooM_BaSStiC 0 Napisano Avgust 22, 2007 U prolazu, 10 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan Poz ja se zovem Mario imam 16 godina i trenutno vozim automatika ,ali nadam se samo do ove zime.Ja sam iz subotice i idem u srednju skolu za grafickog dizajnera.Omiljeni motori su mi enduro i kros nekako nemogu da zamislim motor a da mi se u glavi nepojavi slika nekog KTMa ili Derbija:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Avgust 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrrav i dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Avgust 22, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Mario! nadam se da ces uzivati u forumu i razumeti stavove i obicaje bjb zajednice koji su temelji ovog foruma. Lepo je sto si prihvatio moju sugestiju i predstavio se. Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Avgust 22, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano Avgust 22, 2007 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao momčino ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 23, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Avgust 23, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je sto postoji jos zagrizenih KTM-asa poput mene, dobrodosao!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Avgust 23, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Avgust 23, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Avgust 23, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Avgust 24, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrooslica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Avgust 25, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Dobro-doshao Marijo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BooM_BaSStiC 0 Napisano Avgust 26, 2007 U prolazu, 10 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan Mario bez "j' :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Avgust 26, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Avgust 27, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Septembar 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan p Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...