Boki-KG 92 Napisano Avgust 23, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan moj motor je imao 8300 milja kada sam ga kupio a 14 godina star... video sam podatke o svim registracijama, onaj brief iz nemachke i vozio ga je jedan isti vlasnik sve do juna ove godine... ja sam preshao 2000km ove sezone sa njim i nishta nisam dirao... dobio sam original kawasaki alat, owners manual, kawasaki sissy bar i originalni vizir a motor je bukvalno neogreban znachi kao nov... evo i slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Avgust 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Moj je presao 56000 i nikakvih problema nemam idem gde hocu,sad dal je neko nesto menjao pre mene neznam,masina je odlicna Nikad pipan niti otvaran posto sam ga ja uvezao iz Nemacke Dao sam ga sa 53-4 hiljade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Avgust 23, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Eto jos jedan dokaz da Gordan prodaje odlicne motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Avgust 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se i ja sto se izgleda tice.Ali svi stariji su presli preko 40k km (naravno ima sa dosta manje predjenih),kakvi su oni,koliko su vasi lepotani presli? Jeste imali nekih problema oko motora,paljenja,remenice... Znam da se oni tek tad "razgaze",ali jbg puno je to godina,ne znam!?! motor se kupuje u stanju a ne u godinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Avgust 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Eto jos jedan dokaz da Gordan prodaje odlicne motore Nemoj me hvaliti posto to nekima smeta ispade da se reklamiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Avgust 23, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislio da te hvalim samo sam izneo cinjenice, jel znam jos likova koji voze tvoje motore i u kakvom su stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Avgust 23, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba da znaju gde kupiti kvalitetan motor ako nekome to smeta nek ga PU.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Avgust 27, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Mr.Hide imash pp! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...